IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• A стига бе, какво си взел ме копираш, всеки си има различна игра, а и ако се скапе някъде аз ли ще съм виновен...
    Пък и имам още 20 парчета ( и то по тлъсти) де си ги пропуснал...

PS Не препоръчвам нищо.
    Last edited by pipbel; 12.05.2020, 22:07.

Коментар

• Трепя рибата днес. Напред съм с +2.8% и имам 5 бона за харчене.

Залагам на WELL, защото се срути.
      STOR, защото pipbel го препоръча
      MDU - защото ми харесва компанията

Мислех си и за самолетите на pipbel, но ще раздробя много позициите.

Ако ги взема тези на моите цени, ще спра с трейдинга и само ще чакам. Такъв късмет ме гони, та чак се плаша и не искам да насилвам нещата.

ABBV e мега тъпа като компания, но доста добра за трейдинг. Поне дузина пъти за последните два месеца купувах - продавах. Пада скача, върви далаверата... Изобщо не е толкова сигурна, дългът е умопомрачителен. Сериозен е рискът за всички производители на негенерици. Последно влязох с 2000 при USD75 и съм заложил стопа на 8 долара под пазарната цена.

едит: сложих поръчка и за ALK, отново pipbel. Имат доста кеш и когато останалите се оакат съвсем, тези ще минат напред.
      Last edited by terziеv; 12.05.2020, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Ще го държиме ли още фарма конгломерата или ще продаваме? Общо взето нискорисков с добър дивидент туко виж избичил над 120? Ти какво мислиш?
        това ми е най-добрата хартия в портфейла, но аз влезнах на 70 и имам място за маневри отчетите за q2 не знам как ще са, като се има предвид, че навсякъде отбягват болниците и лекарите. даже може да разкарам мерк. взех ги наскоро, но почнах да се колебая. по други неща се заглеждам

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
          ABBV
          Ще го държиме ли още фарма конгломерата или ще продаваме? Общо взето нискорисков с добър дивидент туко виж избичил над 120? Ти какво мислиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
            Опааа, Дау Жото пак се засили......
            Може да направи един тест на 24380
            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Donald J. Trump@realDonaldTrump
              As long as other countries are receiving the benefits of Negative Rates, the USA should also accept the “GIFT”. Big numbers!

Коментар

• Опааа, Дау Жото пак се засили......

Коментар

• The Atlanta Fed’s GDP Now is estimating a -34.9 percent Q2 GDP print, which is 3.5x the largest quarterly decline in the post-WWII economy
                  • If realized, the 11.3 percent non annualized first-half GDP collapse in 2020 will approach the worse year of the Great Depression, when in 1932, the economy shrank 13.1 percent for the entire year
                  • We are not paying much attention to these numbers as they reflect an economy that has been closed for two months, which should experience a relatively sharp snapback in Q3, with unemployment most likely peaking this month
                  • Nonetheless, the pandemic and economic lockdown will do long-term structural damage to the economy
                  • The rapid growth of the monetary aggregates alleviates much of the deflationary forces in the economy in the short-term and we perceive inflation a much bigger risk over the medium-term
                  .

Коментар

• Кардиналче и аз имам малко. Като цяло обаче очаквах много по-сериозен ръст.

Коментар

• Добре си ми вървят отчетите на моите засега. Днес и тия добре се представят..

Cardinal Health EPS beats by $0.14, beats on revenue

- Revenue increased 11% to $39.2 billion

- GAAP operating earnings increased 30% to $562 million, non-GAAP operating earnings increased 8% to $719 million

- Company reaffirms FY20 guidance

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                        Как бихте изкоментирали NYSE:FET. Струва ли си да се пробва човек?
                        Tъй като съм си патил доста със спекулативна търговия .. тия последните 4 години в яхуту го дават все на загуба. .. не бих си взел ...
                        Last edited by sirFaith; 11.05.2020, 12:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                          Как бихте изкоментирали NYSE:FET. Струва ли си да се пробва човек?
                          Тц, без да ги знам, графиката е категорична - ес ейч ай ти

Коментар

• Как бихте изкоментирали NYSE:FET. Струва ли си да се пробва човек?

Коментар

• https://www.investor.bg/evropa/334/a...esenta-303983/ Дали?

Коментар

• Честито рали 26000 другата седмица още!!!

Коментар

Working...
                                X