IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Реално смятам, че си 100% булшитър както всички подобни на тебе преди това в темата

    Всъщност ти в началото на април написа ли тука, че визмаш WELL? А дори и да е вярно, какво значение има че на 2К си направил 80%. На това ли да завиждам?

    Неприятно е, че пълните темата с безсмислен булшит всеки ден. Но до няколко месеца няма да ви има тука

    Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Money , завистта е един от 7-те смъртни гряха.

    Коментар


    • Money , завистта е един от 7-те смъртни гряха.

      Коментар


      • С тази 20% дневна доходност се чудя как не си станал мултимилионер за последните три месеца. Ако си започнал с 10К вече трябва да имаш едни 20-30 милиончета и да си готов за глупавата 20% годишната доходност

        Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Благодаря, но засега няма да се възползвам от този съвет. Изръшках сума сайтове и не ми се връща на кота нула. Ако си сложил сериозни суми, може и да действа. 10% годишно от милион са си 100 хил., което си е добра възвръщаемост. С моите скромни възможности обаче трябва да бъде малко по-агресивен. Само за вчера АМ ми е осигурил едни 20%, да не говорим за дивидентната доходност. На Адидас му трябват години за същото.

        Иначе се чудя още за NIO, то. Но когато изпуснеш питомното...

        Коментар


        • Аз пък видях, че MYL са паднали и си ги купих. Да видим какъв късмет ще ми донесат

          Коментар


          • Голяма драма с CXW-то. Успях да разкарам 200 парчета на 10,41. Артисват 100 дяла, които могат да останат за внуците. Загубите ми са сравнително поносими, защото влязох ниско. Нещо обаче не ми е по вкуса тенденцията. Още повече тази позиция дълго време седеше като една от най-добрите. Отчетът беше железен. Очаквах нещо такова от мийдстримовете (AM особено), но тук ми изглеждаше невъзможно елиминиране на дивидента. Редуциране - да, но пълно премахване при печеливш REIT. Смисълът тук изобщо се губи без дивидентна доходност. Сума ETF-и ги държат за това и сега ще разпродават на автопилот. Аналогията с Нокия ми се струва много далечна, но вероятно и тук ще имаме още малко спад.

            Имам ново правило за търговията - при три мечки в SA - продавам.

            Коментар


            • CXW - напомня ми на спада при Нокиа , когато отрязаха дивидента...първия ден 20% после още толкова... Някой ще ги гони ли по надолнището или направо да ги чакаме на 8.33 ?
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

              Коментар


              • Dow, както си пълзи нагоре кротко, като нищо да отиде едно +300 пункта

                Коментар


                • И аз съм набълбукан там и ще кастря. Едва сега разбрах, че дори да са на печалба имало врътка в законодателството рейтовете да не плащат дивидент. Боли, ама поне научих нещо. Все едно съм си платил за курс.

                  Най-накрая успях да вляза в SKT и даже вече съм на загуба. / Сложил съм стотинки на лимитирана и за NIO - чисто спекулативно и да имам връзка с rmb.

                  След десетина дни ще обявят резултатите от тестовете на банките. Според мен ще е сеч, но ако имаш идея коя банка е стабилна, могат да се направят много сериозни пари.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    pipbel , много маскари тези от CXW. Знам, че не ти пука за дивидента, но все пак. Ти вероятно си се покрил, но все пак да споделиш идеи някакви. Ще държиш ли?
                    Разкарах повече от половината. Никак не ми харесаха обясненията им, щели валю тепърва да търсят за акционерите и други блабла, ама 1фаза на процеса било да махнат дивидента. Би трябвало да е обратното бе умници. Освен това кешпотоците им бяха и са си повече от предостатъчни за поддържане на дивидента.
                    Сложих една част в Гео, тя ми бе по малката позиция, сега е двойно по голяма. Там поне инсайдърите купуваха като луди межди 11-12$ миналия месец.

                    Коментар


                    • pipbel , много маскари тези от CXW. Знам, че не ти пука за дивидента, но все пак. Ти вероятно си се покрил, но все пак да споделиш идеи някакви. Ще държиш ли?

                      Коментар


                      • The Federal Reserve is buying junk bonds and corporate debt ETFs as part of its campaign to revive the American economy. Next on its shopping list: US stocks, as Scott Minerd, global chief investment officer at Guggenheim Partners, told CNN Business.

                        Коментар


                        • Мисля, че PFE ще набере скорост щото произвеждат Dexamethason - бори короната

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                            Не схванах какъв ти е проблемът да влезеш в SKT? Още са ниски. Гледам и NIO падна, та пак помисли, стига се стиска
                            Аве... гледам нещо се мъти с куроната, нещо се гърчат и Китай/Индия... утре ще го мисля.

                            Коментар


                            • Не схванах какъв ти е проблемът да влезеш в SKT? Още са ниски. Гледам и NIO падна, та пак помисли, стига се стиска

                              Коментар


                              • Ако демократите утре раздухат какво става в Пекин, пак ще имаме червени цифрички и възможност за вход. Все по-трудно обаче ще им е да натягат ковида, дори гаргите почнаха да се съмняват. Системният риск обаче си остава.

                                --
                                Пак погледнах SKT - направо ме заболя сърцето. Това ще се нареди до DFS като напълно осъзната и пропусната от чиста тъпота възможност. GME също са я налазили много късите, но някак не се виждам в чак такива глупости да слагам пари.
                                Last edited by terziеv; 16.06.2020, 20:15.

                                Коментар

                                Working...
                                X