Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеБравус, това е пазар в Америка - Dow ще направи +400 пункта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеGOOGL прави нов рекорд, SPGI прави нов рекорд, MSFT прави нов рекорд, NKE прави нов рекорд.
И още няколко други дърпат довално нагоре.
Не е лош днешния ден
Пазара добре дърпа нагоре, ама и викса го следва , где ли ще и излезе на тая работа края...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеSPY Dec 2020 350.000 put
Трябва си защитя папиросите.
Мисля дойде време, важни събития наближават, а и при тия сетапи на викса и сп500 дори ми се струва доста препоръчително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЩе видим дали си струваше да гоня MYL до 15,50. Ако до края на седмицата успя да го шитна на >16,10, ще е повече от добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Много ясно, че не съм уверена. Само глупак може да е на 100% сигурен когато търгува с акции. Тук всичко е лъжа и измама и е нормално човек винаги да се съмнява. Освен това проблемът при мен е, че явно нямам нерви и психика да дочакам акция да падне и да я купя. Като ми се стори, че вече прекалено много се е качила и няма шанс да падне до моята цена правя нещо друго алтернативно и импулсивно
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
ей прошляци еврейски готови ли сте за светото причастие от 12345,6789. хяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяLast edited by the architect; 02.09.2020, 00:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
Между другото един от меринджеите на компанията е пазарил акции за 200к преди двадесетина дни на 16,79.
А защо пада хартията ,чете ли?
---
Бааа, досега на NYSE не ми се беше случвало да падне до моята цена и въпреки това да не се купи. Кой знае кой поред съм бил на опашката.Last edited by terziеv; 01.09.2020, 22:53.
Коментар
Коментар