IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абсолютно

Не мога да разбера как някои от истинските форумци изобщо се връзват на тези циркаджии

Успех с биотека, риск си е това

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Аха 50 процента на ден ги нямат за нищо. Според мен повечето от тях не притежават нищо. На щат пишат и пропагандират разни тези за жълти стотинки. Да видим ще глътна ли вода аз с Бионтеха че ми е скъп взет на 49 евро. Да не излязат със съобщение накрая че Mrna технологията е утопия и всичко да стане нула. Иначе друга опасност за Модерната и Биоентеха не виждам. Все ще направят шип в небесата само да им озаконят един продукт признавайки тази технология.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      INO също е много гот за дневна, ама спецовете и него го проспаха

Аха 50 процента на ден ги нямат за нищо. Според мен повечето от тях не притежават нищо. На щат пишат и пропагандират разни тези за жълти стотинки. Да видим ще глътна ли вода аз с Бионтеха че ми е скъп взет на 49 евро. Да не излязат със съобщение накрая че Mrna технологията е утопия и всичко да стане нула. Иначе друга опасност за Модерната и Биоентеха не виждам. Все ще направят шип в небесата само да им озаконят един продукт признавайки тази технология.

Коментар

• Като цяло преминах през корекцията повече от добре. Нямам тех и цялото нещо ме подстрига само с 1,79%. При възстановяването следвам на малко разстояние Ръсел 2000. Особено добре се справи комбинацията от 1/4 дивидентен (месечен) REIT (O), 1/4 ток (SO) и 2/4 мега зърнари от ADM. Чудни хартиени резултати от май досега, пък и дава доста сосни реални дивиденти. Проблемът е, че O и ADM вече ми се виждат надценени, а в тоци повече не искам защото вече имам наистина много.

Някой има ли идея за сходна сигурна компания в реалната икономика с добър дивидент, която все още да е на добра цена? Без ток и фарма. За реинвестиция на получените от горната тройка дивиденти. Мислех RTX, но и то вече отлетя. Вариант ми е MO, но и там ми се вижда една идея скъпо.

Коментар

• INO също е много гот за дневна, ама спецовете и него го проспаха

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Гриповете пак са на мода. Готвиме се за фейслифта, Мао не е мигнал с месеци правейки всевъзможни преработки. Ibio то е за дневна търговия, по брутален елемент при гриповете няма.

Коментар

INO +18.82%

Гриповете пак са на мода. Готвиме се за фейслифта, Мао не е мигнал с месеци правейки всевъзможни преработки. Ibio то е за дневна търговия, по брутален елемент при гриповете няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
              Не ставам за трейдър и тва си ти е. Знаех си че вчера трябваше да продам, ама така става като наблягам на приказки и не на действия
              Мис, да ти оправя поне малко настроението, ето надпис от табела от времето на Социализма с мисъл на другаря Тодор Живков :
              "Времето на славата мина, сега от нас се искат дела и само дела, резултати и само резултати ... "

Прикачам снимката
              Click image for larger version

Name:	20200916_172606.jpg
Views:	1
Size:	1.8 КБ
ID:	3650934

Коментар

• INO +18.82%

Коментар

• INO +11.52%

Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                  Що не се пробвате с INO? Утепало се е за дей трейдинг

Успех!

Коментар

• Не ставам за трейдър и тва си ти е. Знаех си че вчера трябваше да продам, ама така става като наблягам на приказки и не на действия

Коментар

Така е, така е за икономистите и за финансистите. Единици са успяли на борсата

Ама същата работа и с математиците, една птичка пролет не прави

Инак аз какво съм правил съм го писал тука и може да се проследи, може да е било щур късмет, де да знам

А съвета ти да направя друга тема май ще го последвам, че тука в NYSE стана малка кочинка и грухтенето стана оглушително

Така не е било поне от края на 2015г. За преди това не знам

Убеден съм че никой няма да плаче за теб и да те последва в темата която направиш.Ще си бъдеш сам и ще се наслаждаваш на тишината.Успех с темата !

Коментар

Пази нервите

На теб скоро ще ти трябват нерви като държач на артии . Ще имаш време да се насладиш как ти се стопява половината портфейл.Трябва да си много спокоен и да дишаш дълбоко.Освен това ти препоръчвам глог валериан и мента.Ако ти са слаби тогава може на амфитамини .

Коментар

• Уфф (Грух)...

Коментар

• А на дей трейдърчетата днес препоръчвам Citigroup (C)
                            Last edited by Money; 16.09.2020, 12:06.

Коментар

• Така е, така е за икономистите и за финансистите. Единици са успяли на борсата

Ама същата работа и с математиците, една птичка пролет не прави

Инак аз какво съм правил съм го писал тука и може да се проследи, може да е било щур късмет, де да знам

А съвета ти да направя друга тема май ще го последвам, че тука в NYSE стана малка кочинка и грухтенето стана оглушително

Така не е било поне от края на 2015г. За преди това не знам

Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                              Не съм видял проспериращ икономист на борсите или от тия дето пишат по WSJ или Bloomberg, все на една заплата са.
                              Математик обаче - да, Джим Симонс, а Ренесанс цепи мрака със алгосите, ама и за точния софтуер си трябва акъл.

Иначе разликата със БГ е че, докато някои тук се пънат по западните борси, на Запад някои хора със точните параметри се светнаха да взимат 5/6 цифрени кредити заради Ковида на смешни лихви (2%) и със потенциално опрощаване (наполовина или по-малко).
                              Това важи и за правителствените програми за стимулиране на бизнеса по време на криза.
                              Различното тук е , че не зависиш от някой като БХ.
                              И ако си способен, може да си докараш стабилен процент горница, плюс преимуществото да имаш кеш по време на майката на Рецесиите,
                              та така, кой разбрал, кой взел, някой станаха по-богати по време на мътната вода (Ковида).
                              А шоуто със сълзите още не е почнало.

Коментар

• Пази нервите

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Бих ти написал тук но не искам клоуна Мишо да се възползва.Да го духа.

Коментар

Working...
                                X