IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Зеления Разгледай мнение

Миналия месец ми каза, че ще стане 1% до месец. Базирано на какво реши че ще стане 1% до края на годината? А ако удари 1% колко време ще устиска на 1%?
    Като си пусна графиката на All ми се вижда някаква закономерност. https://www.cnbc.com/quotes/?symbol=US10Y
    На базата на нови фискални стимули и емитиране на повече дългосорчен дълг отколкото Фед е готов да купи

Коментар

• Powel говори, слушате ли го ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Инфлацията трудно ще дойде в близките месеци, а лихвата може да удари 1% към края на годината
        Миналия месец ми каза, че ще стане 1% до месец. Базирано на какво реши че ще стане 1% до края на годината? А ако удари 1% колко време ще устиска на 1%?
        Като си пусна графиката на All ми се вижда някаква закономерност. https://www.cnbc.com/quotes/?symbol=US10Y

Коментар

• Инфлацията трудно ще дойде в близките месеци, а лихвата може да удари 1% към края на годината

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Не се знае знае ли се, по скоро очаквам нагорето на 10г да е по малко като амплитуда от катеренето на инфлацията, а ти е ясно при все по отрицателна реална лихва какъв е резултата, нали...

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ако не е продала вчера нафтата, за пореден път утепа коня с права лопата. Направо не е истина как ѝ груха.
            Нафтата пак ме прецака за нещастие. Днеска я продадох пак без да искам щото се отплеснах, а тя скочи за секунди и ми удари цената преди да успея да я коригирам. Всичко стана буквално за секунди. Остави ами поради много акъл реших, че достатъчно е скочила и и е време да пада та купих bear certifikat да печеля уж докато пада. Да ама не падна, а си продължи нагоре. Така че без да искам се хеджирах по най-нескопосания възможен начин. Не я продадох всичката, остана ми половината. Ама спечеленото от bull сертификата тамън ще покрие загубеното от bear. Вечният карък в реала. Но в демото почти бих се нарекла късметлия. За една седмица това ми е профита.

p.s. да не казаха нещо на пресконференцията та се срина теха изведнъж. Пак пропуснах нещо
            Last edited by IvelinaJensen; 16.09.2020, 23:14.

Коментар

Което си е добър сигнал. Пауъл призовава за фискални стимули, да не чакат само на Феда. Гледам лихвата по 10YR UST e леко нагоре и доларът също

По сериозната ротация ще дойде при 10YR UST на над 1%

Тогава ще трябна да бързаш да хвърлиш и златото

Не се знае знае ли се, по скоро очаквам нагорето на 10г да е по малко като амплитуда от катеренето на инфлацията, а ти е ясно при все по отрицателна реална лихва какъв е резултата, нали...

Коментар

• Днес Dow е нагоре , a Nasdaq надолу, отдавна сме коментирали, че е нужно такова коригиране на индексите, изоставащия да нарастне, а насдак, да поспадне.

Коментар

• А Сорката днес има не температура, а направо има треска

Как ти е SO-то? Много яко се представя последните три месеца нали, особено в комбинация с O
                  Last edited by Money; 16.09.2020, 23:03.

Коментар

• Което си е добър сигнал. Пауъл призовава за фискални стимули, да не чакат само на Феда. Гледам лихвата по 10YR UST e леко нагоре и доларът също

По сериозната ротация ще дойде при 10YR UST на над 1%

Тогава ще трябна да бързаш да хвърлиш и златото

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Май ротацийка е в ход....

qqq - 0.2% spy +0.66 rsp +1.6%

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Май ротацийка е в ход....

Не вярвам да е дългосрочно. Парите са в балоняците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Споко,споко.Ставаш за трейдър.Имаш по-добър резултат от инвестициите от много стари държачи на артии тук.
                        Ако не е продала вчера нафтата, за пореден път утепа коня с права лопата. Направо не е истина как ѝ груха.
                        Last edited by terziеv; 16.09.2020, 22:38.

Коментар

• Май ротацийка е в ход....

Коментар

Абсолютно

Не мога да разбера как някои от истинските форумци изобщо се връзват на тези циркаджии

Успех с биотека, риск си е това

Верно е риск, но аз го правя не заради печалбата толкова колкото за тръпката и вид разнообразие. Все ми се струва че ако реализираме шип при гриповете Модерна ще изпревари Бионтеха. На ино така и не се доверих, а нвакса му се назландисвах прекалено дълго

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                              Не ставам за трейдър и тва си ти е. Знаех си че вчера трябваше да продам, ама така става като наблягам на приказки и не на действия
                              Споко,споко.Ставаш за трейдър.Имаш по-добър резултат от инвестициите от много стари държачи на артии тук.

Коментар

• INO +25%

Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                                INO +18.82%

Коментар

Working...
                                X