IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Предлагам ти да правиш каквото каже Сорката и после докладвай резултатите от търговията. Ама често да си кажеш какво е станало

Лошо няма да има стратегии разни, но при Сорко стратегия няма. Това си е чист noise trading. Ама не е и това, защото Сорката нищо не трейдва. Трабва да си доста наивен, за да мислиш, че Сорко трейдва каквото пише

В смисъл той може и да не титан на мисълта ама не е и чак толкова тъп, че да прави това, което пише

Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Айде стига, ако някой не се движи по твоите разсъждения за Ковида/Тръмп или "печеливши борсови" стратегии, почваш язвително да го плюеш с тъпи плоски иронични коментари.
    Да не би да искаш да ти искаме разрешение, какво и кога да купим, какво и кое да мислим по всяка тема на света ??
    Я у лево, че ми писна от тебе.
    Отвори си нова тема, ако тая тука със писаниците не ти харесва, ама стига ни дава наклон на шпагата.
    Естествено ти се будаш на оборотните теми, искаш признание и да блеснеш със нещо умно, с нещо повече от другите ......
    Не става охлюва да засенчи лъва от аватара в ляво .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Предлагам в името на темата да се добави:
      NYSE (трейдниг с цел загуба за удоволствие и убиване на времето)
      Айде стига, ако някой не се движи по твоите разсъждения за Ковида/Тръмп или "печеливши борсови" стратегии, почваш язвително да го плюеш с тъпи плоски иронични коментари.
      Да не би да искаш да ти искаме разрешение, какво и кога да купим, какво и кое да мислим по всяка тема на света ??
      Я у лево, че ми писна от тебе.
      Отвори си нова тема, ако тая тука със писаниците не ти харесва, ама стига ни дава наклон на шпагата.
      Естествено ти се будаш на оборотните теми, искаш признание и да блеснеш със нещо умно, с нещо повече от другите ......
      Не става охлюва да засенчи лъва от аватара в ляво .....

Коментар

• Пропуснах както винаго щото съм нерешителна. Почнах експеримент с една кол-опция в демото. Нищо не разбирам ма белким проразбирам с времето. Не мога това демо да го взема насериозно и това си ти е.
        Мале ма съм смотана - това Close at profit като кликнеш на него излиза да си въведеш конкретен курс - обикновен stop loss. Аз не смеех да кликна на него щото не знаех кво е да не продам без да искам. Ясно е положението.
        Last edited by IvelinaJensen; 16.09.2020, 00:07.

Коментар

• Предлагам в името на темата да се добави:

NYSE (трейдниг с цел загуба за удоволствие и убиване на времето)

Коментар

• Туризъм и тех - отнюдь. Дрехи, мода и разни педерастии - също. Да приемем, че съм лудит домошар. В транспорта исках, ама то друго и на тези цени не е далавера.

Как да е, май пропусна момента за продажби.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Нааа, баш това не бих разкарал. Освен ако не си се набутала много яко там. Като нищо може да потъне, но потенциалната печалба може да е към 1000% дори. Нищо в ситуацията не се е променило, за да слизаш от кораба. Иначе аз туризъм не играя. Обяснявал съм се няколко пъти.
              Ами да - много съм наляла там - иначе нямаше да вия на умрело. И ти ги имаше по едно време ми се струва ама явно си се отървал от тях овреме. И аз не играя туризъм, просто хванах и вълната и после пропуснах да ги разкарам - остави ами като хората продаваха аз, докупих още
              На демото съм вече на 25 000 камъка. Получавам шизофрения - не знам да се радвам ли или да ме е яд, че това не ми е реалния портфейл. То и реалния днес не е зле, даже минах на плюс на Tesla и скоро ще се сбогуваме, само ще поизчакам battery day

ей, то па да се не похвали човек - тръгна надолу пущината
              Last edited by IvelinaJensen; 15.09.2020, 23:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                CCL не е ясно до кога ще си ги влача - може и докато фалират.
                Нааа, баш това не бих разкарал. Освен ако не си се набутала много яко там. Като нищо може да потъне, но потенциалната печалба може да е към 1000% дори. Нищо в ситуацията не се е променило, за да слизаш от кораба. Иначе аз туризъм не играя. Обяснявал съм се няколко пъти.

Коментар

Дам, денят определено е добър за прибиране на печалби. Аз обаче ще пропусна, защото почти всичко ми е дивидентно и има къде да расте. Ще разтоваря PPL, ако дигне до 29,50. Но то е само защото съм >20% от портфейла в тоци.

* Според мен MYL няма къде да пада, но и едва ли ще скача много. И другите фарма са рискови и ако си много напред, може да прибираш печалбата.

* Не бих пипал недвижимите и ADM. Не бих ги гледал даже как вървят моментно. Според мен те са едни от най-перспективните. Ще има глупости покрай "втората вълна", но твоите не са заплашени от фалит. Освен това дават висок дивидент.

* NIO бих държал, a ТSLA бих разкарал при добра печалба. Малко е странно, защото смятам, че по принцип теслите ще ходят още нагоре. Не мога да го обясня добре, не знам дали сам се разбирам. Ябълката ме дразни и не съм обективен.

Имай предвид, че тези неща ги пиша без да знам как точно си ти нещата с данъците. Но като цяло портфейлът ти е за завиждане, ако си го взела на добри цени. Според мен трябва да намалиш малко фармацията.

С други думи - продай няколко от дублиращите се, особено ако не дават дивидент (напр. MYL) и с парите чакай на гюме да паднат цените, a не да купуваш веднага.

---

Очевидно е какво означават кутийките от картинката ти, но как конкретно се реализира нямам идея. Няма ли някакво упътване, някъде да въведеш лимит. Пробвай на демото, обади се по телефона. Бас, че ти си им бахти ценното клиент. Едва ли мултимилионерите търгуват през тях.
                  това ако беше за мен - точно картинката с въпроса ми беше от демото. Исках да разбера какво имат предвид с това Close at profit, Close at loss. Свекъра върти около десетки пъти пъти по-голяма сума от мен и е клиент на същите. Аз съм дребна риба, даже не ми дават отстъпка при търговията. Разсърдих им се и спрях да трейдвам всеки ден. Достатъчно съм ги оранила. Демо портфейла ми и аз му завиждам, ама за реалния ме е леко жал. CCL не е ясно до кога ще си ги влача - може и докато фалират. И сега се чудя дали да не продам нещо щото 2 дена стремглаво нагоре си е рисково. За Tesla съм решила да я разкарам като мина плюс. NIO то пак бих го джитнала ама не мога да събера смелост че още ме боли от предното бързане.
                  Ябълката продължава да ми кине нервите. Кво и стана на тази акция...

Коментар

• Прекрасен ден.Артийката ми изхвърчя с 40%.Днес беше ден за прибиране на печалбите.Междувременно ябълката и николчо отново дават прекеасна спекула.За който го може де .

Коментар

• Изтърваха го

15 минути след като им казах да взимат то скочи като ракета и сега е 14% нагоре за няма и един час. Това са по 14% на час

Те милите се опитват за два месеца да правят по толкова и па не успяват. Сорката преди два-три дни излезе на нулата с NTR и това след три месеца държане От простотия много се печели, ей

Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

По скоро - 50, -80 по некое време.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

С този бизнес и този дълг... днес +15%, утре -30% може, тип Robinhood моментен фаворит. Другите по същият начин, възможност за огромна печалба, но много хазартни. За смели до 1% от портфейла да се пробва.
                        По скоро - 50, -80 по некое време.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Ако изключим какво показва графиката, инвестирам обичайно в бизнес или услуга, която познавам. В сектора ми харесва PLNT, но онова с колелцето е наистина просотия, не го схващам и за това питам за друго мнение, да не би да съм твърде ограничен тук и да не виждам нещо от цялата картина. Движенията в "Тесла" , които се основават на мечти и почти вяра в свръхестественото, ги разбирам, но тук ми става сложно
                          Не чете ли за скандала с рекламата? По нормалниите медии даже писаха. Предполагам, че тогава насъбра фенове и стана нарицателно. Гоуем goodwill един вид. Аз бях забравил името, но веднага се сетих от описанието. 23 млрд. компания за велоергометри... но както казах - всичко е до късмет.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3650472[/ATTACH]

Нарисуван шорт, дееа.

Сорка не се стърпях. Сега малко по-сериозно - защо търсиш логика или под вола теле? От простотиите най-много се печели.
                            Ако изключим какво показва графиката, инвестирам обичайно в бизнес или услуга, която познавам. В сектора ми харесва PLNT, но онова с колелцето е наистина просотия, не го схващам и за това питам за друго мнение, да не би да съм твърде ограничен тук и да не виждам нещо от цялата картина. Движенията в "Тесла" , които се основават на мечти и почти вяра в свръхестественото, ги разбирам, но тук ми става сложно
                            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Това е трейдърчетата Специално за тях са тези тикърчета

Те си знаят кои са, тези дето ще печелят от простотия. То ако беше така с простотия да печелиш Сорката вече да е милиардер

Реалано, най-много се печели като избягваш простотиите и почти всичко, което взимаш ти хвръчи нагоре дългосрочно

Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

С този бизнес и този дълг... днес +15%, утре -30% може, тип Robinhood моментен фаворит. Другите по същият начин, възможност за огромна печалба, но много хазартни. За смели до 1% от портфейла да се пробва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                                Какво ви казах, бе ей, трейдърчета. Това KOS отлетя като ракета докато блеете и terziev се опитва да се заяжда като третокласник

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X