Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Ама как ще продаваш, CCL имат потенциал за +1000%
Питай експертите да ти обяснят как стоят нещата
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеАд под небето. А аз пак стоя и гледам безпомощно докато народът продава. Продавате ли или и вие като мен?
Коментар
-
Почна разпродажбата и на ковид глупотевините. APT прави маски и играе доста предвидимо. Ако падне под 12, е за ДЪЛБОКО влизане.
---
Ама освен цигарите и STAG не ще да пада и това си е. Показателно, че истински срив няма.
---
Как да е. Нямам време да следя повече и сложих поръчка за BTI на 33,50. Квото станеLast edited by terziеv; 21.09.2020, 19:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Виде ли защо има стопове...
За купуване е, ама откак написах кое е за вземане, малко избягаха нагоре промоциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеАд под небето. А аз пак стоя и гледам безпомощно докато народът продава. Продавате ли или и вие като мен?
За купуване е, ама откак написах кое е за вземане, малко избягаха нагоре промоциите.
Коментар
-
Коментар
-
А TALO, SPR и SONN, забрави ли ги
Хора, обезателно си напазарувайте и от тях. Такива намаления не е имало никога. Opportunities of a lifetime са това
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМного добра ситуация за хора с пари настрана. Дори част от стабилните са увлечени надолу. Ако днес не почнеш да пълниш PM, MO или BTI, няма да има много други шансове.
Коментар
Коментар