ах този драги
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениехммм, и аz така, ама маи имам по голем иzбор. виж HY CDX. Deutsche имат ЕТФАко мога да изиграя едно нещо по прост начин не виждам защо да го правя сложно. CDS не ги разбирам, не мога да ги следя, така че по-добре да не се занимавам с тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНякой етф за хай йилд. HYG например. Аз съм дребен спекулант имам достъп само до ритейл продукти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениена ков далаг?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ не знам, аз вече се изкушавам да влеза дълъг - пък по принцип не ме интересуват такива неща. Още не смея, но ми изглежда че много бързо ще има отскок нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеA за ЕМ как ви се струва тайминга ?
Естествено ще им сложа и EEV хедж.
Поляците и виетконгците ме изкушават, индийците също си продадох и гледам да възстановя щом (дано) падне повечко под 40$ scif-a...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениее ма не е само там.
малките и те по4ват, профит маржините са на пик ( което покаzва 4е сме в касен кредитен цикал преди да трагне надоле). многото сливаниа састо покаzват липсата на органи4ен растеж. кредтниа паzар остава наи важен и да игнорираме такива покаzатели е греска.
колкото до европа, там е обратното, имам место zа растеж таи като идвам осте е ниско ниво. там сам готов zа далги в CCC/B/BB
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКолко е делът на петролните компании и ресурсите в HY - 10-15% за различните фондове. Дори при 50% фалити и 20% събиране на пари след фалита - което е доста песимистично това води до 600 базисни пункта обезценка.
Което ако не се лъжа е горе долу там където се намира в момента
малките и те по4ват, профит маржините са на пик ( което покаzва 4е сме в касен кредитен цикал преди да трагне надоле). многото сливаниа састо покаzват липсата на органи4ен растеж. кредтниа паzар остава наи важен и да игнорираме такива покаzатели е греска.
колкото до европа, там е обратното, имам место zа растеж таи като идвам осте е ниско ниво. там сам готов zа далги в CCC/B/BB
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеимайте предвид, че драги ще говори в 13 часа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеимайте предвид, че драги ще говори в 13 часа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениесейфти фърст, аз бях много сериозно нетно къс, сега съм по-балансиран. Имам чувството, че много маймуни са скъсили вече, а рядко е добра идея човек да стои тежко на клон, на който има много маймуни.Иначе и от късите поприбрах, но само интрадей ги пробвам, а така няма да изкарам нищо от евентуален крах.. Да мине ФЕД и ще ги мисля по-задълбочено, иска ми се да пълня под 10 000 ДАКС и да пробвам да ги хеджирам с къси на ЕМ, просто не смея да играя къси на HY, не съм толкова добър още
Коментар
Коментар