IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой да притежава гриповете Модерна И Бионтех ?дайте да ги обсъдим и тях грипно време е все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Ти на свекъро виждала ли си му данъчната декларация, или пак кълвеш на евтини манипулации то един свекър не може да прозреш , а па да чакаме с пазара да се оправиш.
      Не съм ама гледам, че ти си я виждал Той оперира само на датските борси през банка, която автоматично докладва всяка крона на данъчните - така че измъкване няма. Ама съм виждала депата и портфолиото и разбрах от де има пари на всеки 2 години да си подновява колите. Пенсионер на 75 лазерника. Ко да ти кажем.....

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Пълни глупости. Свекъра ми от спекулации прави милиони. Тъкмо ми писа че купил нещо оня ден и го продал на другия и гушнал 80 000 кинта. До сега все на плюс е бил. Така че това купи и дръж си го... Айде да залагаме кога big teck срив ще смени посоката. Както казах залагам или днес няколко часа след отварянето или вторник да потегли бавно и славно нагоре. Давайте - вие сте.

Ти на свекъро виждала ли си му данъчната декларация, или пак кълвеш на евтини манипулации то един свекър не може да прозреш , а па да чакаме с пазара да се оправиш.
        Last edited by Todor Sabev; 04.09.2020, 14:22.

Коментар

• Моето предвиждане е, че ще си останем в режим Buy the dip! и Don't fight the Fed! още няколко години

Ако НАСДАК успее да направи -10% пак добре...

Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Вчерашното си беше нежно пощипване само, гърмене е поне година да се точи две надолу-една нагоре и накрая да видим Насдак на 4000 примерно

Коментар

• В такъв случай дай си парите на свекъра ти да ти ги управлява

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Пълни глупости. Свекъра ми от спекулации прави милиони. Тъкмо ми писа че купил нещо оня ден и го продал на другия и гушнал 80 000 кинта. До сега все на плюс е бил. Така че това купи и дръж си го... Айде да залагаме кога big teck срив ще смени посоката. Както казах залагам или днес няколко часа след отварянето или вторник да потегли бавно и славно нагоре. Давайте - вие сте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Нищо не можеш да направиш като спекулант. Ще се занулиш накаря. Казаха ти го много пъти

Коментар

• Очакванията са за добри данни за пазара на труда в САЩ днес (в 15:30 ч. българско време), което може да се счете като положителен знак. А на 7 септември в САЩ е празник (Labor day) и няма да има търговия.

Коментар

• Нищо не можеш да направиш като спекулант. Ще се занулиш накаря. Казаха ти го много пъти

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

днеска ще продължи още малко надолу и може още привечер да тръгне да пълзи бавно нагоре. Ако не то понеделник със сигурност ще обърне посоката. Най-големите и изпечени спекуланти продадоха както вече казах - тия с големите обеми дето сринаха пазара. От малките спекуланти кой уцелил - уцелил. Кой не си остава с надеждата за следващия път. Ако не си спекулант в тоя маркет по-добре хич да не се занимаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Ти вчера гърмене ли му казваш това е още нищо, има къде да пада още доста та малко да охлади всички спекуланти.
                    днеска ще продължи още малко надолу и може още привечер да тръгне да пълзи бавно нагоре. Ако не то понеделник със сигурност ще обърне посоката. Най-големите и изпечени спекуланти продадоха както вече казах - тия с големите обеми дето сринаха пазара. От малките спекуланти кой уцелил - уцелил. Кой не си остава с надеждата за следващия път. Ако не си спекулант в тоя маркет по-добре хич да не се занимаваш.

Коментар

• Имам един тъп екселски въпрос... защо вместо дати излизат тези хаш тагове?

А като сложа курора върху тях и горе в прозорчето си излиза датата? Каква е тази работа?

Security USGG10YR Index
                      Start Date 01/08/2005 00:00
                      End Date 27/08/2020 00:00
                      Period D
                      Date PX_ASK PX_BID
                      #NAME? 0.7325 0.7341 0.0016
                      ########## 0.6884 0.69 0.0016
                      ########## 0.6835 0.6851 0.0016
                      ########## 0.6542 0.6558 0.0016
                      ########## 0.6282 0.6315 0.0033
                      ########## 0.6509 0.6525 0.0016
                      ########## 0.6801 0.6834 0.0033
                      ########## 0.6687 0.6704 0.0017
                      ########## 0.6882 0.6898 0.0016
                      ########## 0.7094 0.711 0.0016
                      ########## 0.7208 0.7224 0.0016
                      ########## 0.6747 0.678 0.0033
                      ########## 0.6415 0.6432 0.0017
                      ########## 0.5755 0.5788 0.0033
                      ########## 0.564 0.5657 0.0017
                      ########## 0.5362 0.5379 0.0017
                      ########## 0.5477 0.551 0.0033
                      ########## 0.5069 0.5085 0.0016
                      ########## 0.5543 0.5576 0.0033
                      ########## 0.5282 0.5298 0.0016
                      ########## 0.5462 0.5495 0.0033

Коментар

• Вчерашното си беше нежно пощипване само, гърмене е поне година да се точи две надолу-една нагоре и накрая да видим Насдак на 4000 примерно

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                          Тек балонът, който всички знаеха, че в един момент ще гръмне, но никой не знаеше кога, гръмна мощно и безкомпромисно. Няма да се очудя ако големите играчи - кръстили са се " големите инвеститори", но за мен мен са си расови трейдъри-крадци от сой - са се наговорили да го спукат и да отмъкнат паричките на глупаците и от днес или понеделник пак да си напзаруват евтинко. А ние тук го мъдрим и търсим под вола теле за срива вчера. За мен това е единствената причина - богатите се обогатиха допълнително на гърба на простолюдието. Типичен пладнешки обир. Честито на печелившите. Аз не съм от тях разбира се - чувствам се като измаменото патенце.
                          Ти вчера гърмене ли му казваш това е още нищо, има къде да пада още доста та малко да охлади всички спекуланти.

Коментар

• Тек балонът, който всички знаеха, че в един момент ще гръмне, но никой не знаеше кога, гръмна мощно и безкомпромисно. Няма да се очудя ако големите играчи - кръстили са се " големите инвеститори", но за мен мен са си расови трейдъри-крадци от сой - са се наговорили да го спукат и да отмъкнат паричките на глупаците и от днес или понеделник пак да си напзаруват евтинко. А ние тук го мъдрим и търсим под вола теле за срива вчера. За мен това е единствената причина - богатите се обогатиха допълнително на гърба на простолюдието. Типичен пладнешки обир. Честито на печелившите. Аз не съм от тях разбира се - чувствам се като измаменото патенце.

Коментар

• Балансът е тука, пресен от вчера. Всяка седмица го ъпдейтват

Малко над $7 трлн.

https://www.federalreserve.gov/relea...urrent/h41.htm

Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                              Аз да питам какъв е баланса на фед към момента и как е разпределен по видове дълг.
                              Също така каква е програмата за изкупуване до края на годината колко и какво купува на месец.

Коментар

• Много пъти съм казвал, че terziev е много съмнителен. Или е заклет егоцентрик или троли

Според мене е второто, защото е много дисциплиниран и целенасочен в манипулациите. Закоравелите егоцентрици не са способни на подбен себеконтрол

Съмнително е също колко е наясно с разни дребни детайли от занодатерството при брокерите и данъчното облагане. Като за новак, за какъвто се представя, познанията му са смайващи в тази област. Също и коментари за нарастването на броя на клиентите при брокерите. Коментари как идвали при него тийнейджъри с идеи за търговия на акции. Къде точно му идват тези тийнеджъри така и не разбрах... Вкъщи ли?

Как нахъсва за хаотична търговия и какъв противник е на стратегиите. Че даже скача като обсъждаме стратегии

А от булшита за възвръщаемостта му направо да ти падне ченето. Аз по едно време си направих труда да проследя какви ги върши и общо взето ъдърперформва

Да не говорим, че когато нацели нещо по случайност и го изтърве, той не се държи като нормален човек, да каже "ей, виж сега как си мислих за това и не го взех, а можеше да направя пари". Няма такова тещо. После повтаря до припадък колко бил прав... Странна птица е той

Ако не е трол па на!

Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

Хехехехехе, ама ти верно си хартиен тигър. Ако от тия шитове си изкарал нещо реално трябва да е било на еб.си ливъриджа. Риск мениджмънта ти е неам думи

Не съм следил стари постове но от това което виждам напоследък си голям фантазьор.

Друже, ще ме извиняваш но ако говорим за една и съща компания НЕМА НАЧИН от това да изкараш нещо (освен ако не си шорт)
                                [ATTACH=CONFIG]n3645924[/ATTACH]
                                Last edited by Money; 04.09.2020, 14:16.

Коментар

Working...
                                X