И при мене "пасивният" високодивидентен беше/е по-напред от активния с ок. десет на сто. Ама там ADM е 30% от всичко и инфлацията твори чудеса (прочети пак писанията на ЕД за ташак). Сега вече не знам. Откак почнах и стратегии с опциите и голи путове на кило, няма как да ги сравня точно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
ти па, не се плаша от нищо, но ме е яд че всичките ми планове се провалят. То нормално да се случва от време на време, но когато се случва абсолютно всеки път и човек се обезверява, панира и му иде да се гръмне. На демото съм с 914 000 крони печалба за 3 месеца. Там купувам със замах без и секунда да се замисля. А в реала за почти 10 месеца съм спечелила по-малко и то след големо мислене и нерви преди да купя и продам всяка акцийка. Ми дразнещо си е мамка му. На сина ми пак аз избрах в кои компании да му инвестирам капитала и на него всичко му е нагоре. А моите дето купувах през това време всички са на минус. Това ако не е каръщина не знам кое е.
- 1 like
Коментар
-
https://en.wikipedia.org/wiki/Jesse_Lauriston_Livermore
Бащата на съвременните инвеститори
At one time, he was one of the richest people in the world; however, at the time of his suicide, he had liabilities greater than his assets.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Няма се плашиш, важното е да купиш нещо. Почти няма значение какво. И все пак, добрите пари са в компании с малка и средна капитализация
Аз си се дразня малко, че след последните дивиденти и продажбата на wfc съм само 110% в акции. И не мога да се накарам да пазарувам на заем балоняци. Хем съм наясно, че всичко е нагоре, хем някакъв миши страх ме спира. Той и предразсъдъците, че е хубаво да купувам евтино. Въртях се вчера около AUY, ама бях решил да не взимам над 5 и се заинатих. Разумът вика - купувай, не се прави на натъртен праскач, но едно дяволче мрънка: луд ли си, ве! Това не струва и половината...
А leaps-новите за cxw така и не дойдоха на 0,60Last edited by terziеv; 09.01.2021, 18:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНа твое място бих сложил някоя хилядарка на китайците, които уж ще ги махат от борсата. CEO например.
...
a за другото - гледай този пич как търгува на живо. Занимава се бая с техниката, ама иначе е от моята партия.
https://www.youtube.com/c/PatrickWieland
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеЕдна форумна мистерия се разплете ... DAC
Ама нещо не съм Ванга днес; Теслата не можа да удари 900.
---
В интерес на истината каруцарите имат още път нагоре. Но някак си аз нямам топките да купувам акции, които два три месеца направиха x2Last edited by terziеv; 08.01.2021, 23:17.
- 1 like
Коментар
-
На твое място бих сложил някоя хилядарка на китайците, които уж ще ги махат от борсата. CEO например.
...
a за другото - гледай този пич как търгува на живо. Занимава се бая с техниката, ама иначе е от моята партия.
https://www.youtube.com/c/PatrickWielandLast edited by terziеv; 08.01.2021, 22:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСега Ако и Фортумченцето си продала...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Кво ти дреме, ве. Нали имаш койни. Капаро за яхтата сложи ли?
От фармата като цяло не очаквай чудеса. Може да пробваш с имотните, че май само те останаха. Ако имаш свободен ресурс. AVB, ESS, EQR... ако не ти се рискува - STAG, WPC са железни. Финовете май са прекалено скъпи вече. Нафта / тръби ... и там не е толкова далавера вече. Вариант е TALO, че там е 50/50 положението и може да излети. Аз съм там.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеПочти всичко беше нагоре днес. Само Moderna дава заден. Хем я одобриха за Европа. Има ли шанс тази акция да ходи нагоре?
От фармата като цяло не очаквай чудеса. Може да пробваш с имотните, че май само те останаха. Ако имаш свободен ресурс. AVB, ESS, EQR... ако не ти се рискува - STAG, WPC са железни. Финовете май са прекалено скъпи вече. Нафта / тръби ... и там не е толкова далавера вече. Вариант е TALO, че там е 50/50 положението и може да излети. Аз съм там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеай наздраи инвеститорчета .
4 загинали американски к............... в някаква безмислица .
жертвите тепърва ще растат .до другата година поне един милиард
а за вас - искам да инвестиратe яко . ама заложете всичко и инвестирайте . хяхяхяхяхяяяяяяяяяяя
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар