If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес каква стана тя ... CEO-то на Pfizer не вярва на компанията си и си продава акциите, обаче UK безрезервно им вярват и са одобрили ваксината. Да са живи и здрави опитните мишки в първите по-мащабни тестове.
"...Regulators in the US and the UK do things differently: The FDA asks drug makers for raw data, which it reanalyzes itself, while British regulators rely more heavily on reports produced by the drug makers.
In the US, the drug makers will have to wait until at least December 10 for emergency authorization from the Food and Drug Administration, which is still analyzing data on the vaccine.
и аз потвърждавам - за бога братя не купувайте китайски компании . .. имам Qudian Inc. (QD) на 5 долара ( ИПО е било на 33) ..сега е 1 долар ... както казва дядо Бъдет трябва да се инвестира на читави пазари , че надзора е сериозен и по-голям (не че Wirecard го хванаха де...) ... жалко че почнах с БФБ и ми взеха спестяванията ...
Точно така!! Абсолютно си прав!! Никога не купувам китайски компании.
и аз потвърждавам - за бога братя не купувайте китайски компании . .. имам Qudian Inc. (QD) на 5 долара ( ИПО е било на 33) ..сега е 1 долар ... както казва дядо Бъдет трябва да се инвестира на читави пазари , че надзора е сериозен и по-голям (не че Wirecard го хванаха де...) ... жалко че почнах с БФБ и ми взеха спестяванията ...
Много философски въпрос. Toзи свят е отишъл. Господ веднъж изтреби педерастите от Содом. Ще го направи пак. А тези, които и тогава не се подведоха по "модата", се спасиха.
В инвестиционен аспект - от педерастии могат много пари да се направят.
NEW YORK , Dec. 01, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) today filed a proposal with the U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) to adopt new listing rules related to board diversity and disclosure. If approved by the SEC , the new listing rules would require all companies listed on Nasdaq’s U.S. exchange to publicly disclose consistent, transparent diversity statistics regarding their board of directors. Additionally, the rules would require most Nasdaq-listed companies to have, or explain why they do not have, at least two diverse directors, including one who self-identifies as female and one who self-identifies as either an underrepresented minority1 or LGBTQ+.
С други думи - Мишо се уреди.
ХАХА постнали сме го по едно и също време едно и също .. хаха
Коментар