Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Много добре обучен е в троленето. Абсолютно безсрамен лъжец е. Може всеки ден да излиза с нова истина, която противоречи на предната. Съответно на глава с малкия Гьобес на трейдинга не се излиза.
Аз го хванах 2020 че лъже за WFC. При това с цитати. Няма значетие, че му вадиш собствените думи.
Кажи ми обаче, защо някой би правил това?
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
За 98 път ,ПОКАЖИ или ДОКАЖИ ,че не си казал ,че рублата няма да поскъпва !!!
Аз няма да ти ровя 200 страници/ден тема ! Ти ще го направиш
И не аз,а ти ЛЪЖЕШ !!! Както излъга и идола ти Путин,че нямал да нападне Украйна.Един дол дренки сте
- 1 like
Коментар
-
The European benchmark, Dutch gas, jumped to nearly 195 euros a megawatt-hour, a record high, and were 38% higher at 167 euros at 0728 ET.
Съвсем сериозно те питам - как, къде и от кого купуваш руски акции ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Съвсем сериозно и отговорно - сега е моментът да се купуват руски, украински и такива, които имат сериозна експозиция към тези страни. Избираш най-натиснатите 10-20 и купуваш по няколкостотин акции. Нещата, които изплуват, ще направят минимум x5.
Примерно - давам ти 1000 евра кеш и ти ми купуваш руски акции....Всички комисионни ги плащам кеш, а когато ги продадеш получаваш 5%...
Подписваш ми само една разписка за получените средства и за какво ще ги ползваш.
Поздрави
пп Ако искаш ми пиши на лични
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСъвсем сериозно и отговорно - сега е моментът да се купуват руски, украински и такива, които имат сериозна експозиция към тези страни. Избираш най-натиснатите 10-20 и купуваш по няколкостотин акции. Нещата, които изплуват, ще направят минимум x5.
Не ми се рови в тази тема,но като ти чета последните 2-3 мнения тук ,вероятно 80% от прогнозите/смешните анализи са ти грешни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗа СЕДМИ път - покажи кога съм казал, че очаквам рублата да поскъпне.
За осми пореден път ЛЪЖЕШ.
Аз няма да ти ровя 200 страници/ден тема ! Ти ще го направиш
И не аз,а ти ЛЪЖЕШ !!! Както излъга и идола ти Путин,че нямал да нападне Украйна.Един дол дренки сте
- 1 like
Коментар
-
Газта е преминала 2000 евро (за 1000 куб.м), дори когато Путю казва, че няма да спира доставките
https://btvnovinite.bg/svetut/rekord...000-kub-m.html
Коментар
-
В момента нищо не се решава. Минаваме от цикъл в цикъл. Аман от паникьори. Страх ви е, защото сте безбожници. Не спе чели Андрич, за да разберете каква е цената на човешкия живот. И другото - не си купил овреме нафта, газ, въглища, метали и агро. Единственото, което ме притеснява е разпад на съобщенията. Че Петробраз се е насочил към петдесетара, както посочих преди има няма десет дни.
- 1 like
Коментар
-
Какви пазари, каква рецесия?
В момента се решава дали планетата ще бъде унищожена, дали путин ще натисне ядреното копче.
Зеленски по-добре да сдаде поста и отиде в америка, и евентуално да се включи ако трябва да убеди хората в нещо.
Да се осигурят безопасни пътища за евакуация на граждани.
Да не се стреля по жилищни сгради.
Да се позволи на мъжете да напускат страната.
Да се осигурява оръжие на който иска да воюва.
Тотални санкции, дори за горивата.
Да се редуват бойни и мирни дни в каквото съотношение е нужно за да се евакуират всички желаещи.
На който му се играе на война, да му се даде площадка да се наиграе.
На който му се играе на ядрена война - в чернобил, само с леко стрелково оръжие.Last edited by jori; 02.03.2022, 10:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеКолеги направих много пари, шортирах руските ETF-и навреме, ама съм много депресиран, много хора мрат!А даже ме е и страх от дядя!
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеСветовните лидери май ще вкарат икономиката в рецесия - забрани, санкции и какви ли не щуротии ще измислят. И какво мислят да правят за напред ..... ?!?! Ще се затворят ли, всеки в своята група, желязна завеса ли, стена ли ще строят. Войната си е война, търговията трябва да си върви.
Арматурното желязо - което влиза във всеки строеж, във всеки път - е стигнало 2500 лв/тон, а беше 1000 лв тон преди 2-3 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеСветовните лидери май ще вкарат икономиката в рецесия - забрани, санкции и какви ли не щуротии ще измислят. И какво мислят да правят за напред ..... ?!?! Ще се затворят ли, всеки в своята група, желязна завеса ли, стена ли ще строят. Войната си е война, търговията трябва да си върви.
Арматурното желязо - което влиза във всеки строеж, във всеки път - е стигнало 2500 лв/тон, а беше 1000 лв тон преди 2-3 години.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Световните лидери май ще вкарат икономиката в рецесия - забрани, санкции и какви ли не щуротии ще измислят. И какво мислят да правят за напред ..... ?!?! Ще се затворят ли, всеки в своята група, желязна завеса ли, стена ли ще строят. Войната си е война, търговията трябва да си върви.
Арматурното желязо - което влиза във всеки строеж, във всеки път - е стигнало 2500 лв/тон, а беше 1000 лв тон преди 2-3 години.Last edited by ПИЧ; 01.03.2022, 22:16.
Коментар
Коментар