IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това 8888 се оказа силно на този етап . ама и дъно 8351 айде да ме извинявате таквизи филми няма

Коментар

• Чудесно започваме седмицата
      До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Сега като кажат за катебето и правителството и западните пазари ще се стреснат и ще паднат като на 5 октомври

Коментар

• Кефят ме тия фашаги гапове и после тръц.горе на 9888 беше същото.аз виждам две цели мащс нагоре 8940 или тест на оня петминутния на 9144к от ноември 2013 който обърна фашагата в гроба дет му е мястото.целите тогава надоле са 7853 или 7777

Коментар

• http://prikachi.com/images.php?images/708/7672708Q.jpg

тука според мене някой продаде високо и ниско технологичните

Коментар

• Чакаме гапа
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• общо взето на дакса на 9888 беше също такъв див оптимизъм че чак и гапове а после кво нищо

Коментар

• за бъдещата сеч наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                    А зощо мислиш че ще има трета вълна и кое броиш за първа вълна.? Хайде осветли ме малко като постнеш една графика с вълите при S&P500. Погледни свирепата корекция 2011 и ми индикирай вълните за да ми обясниш вълновата теория
                    именно няма гаранция за нищо ама разгледай SPX на седмична с такава опашка кво прави след това дръпва да, това прави и сега, даже още може да нададе нос до 1950/70 и после слизането ше ми прилича на нещо като 2008 ... са дали ще падне толкова или не не знам, но ще има на долу и то бая по някое време ....

Коментар

• баси пак 16161 е в играта

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                        А зощо мислиш че ще има трета вълна и кое броиш за първа вълна.? Хайде осветли ме малко като постнеш една графика с вълите при S&P500. Погледни свирепата корекция 2011 и ми индикирай вълните за да ми обясниш вълновата теория
                        Бих ти подсказал,но с този тон -твърдо нье!!!

Коментар

• абе така е , ей тази година подскачаха ню хай ню хай . после скимтяха кат мангал на менгеме как паднали 100 -200 бройке . а абдала кат тества 358 какво ли ще правят тия хора в америка . почвам да го мисля

Коментар

• Както казах до тук, сега се молете 8000 да издържи другата седмица.

Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                            До тук беще ръста, 10 000 ще витиш през 2017

До тук е по план само тази корекциика нагоре трябваше да стане по-бавно не толкова бързо но... затова пък по-рязко ще обърне надолу.

Коментар

• Голям кеф суинга при сидрила, тея де преди няколко сесии сложих на 22.2 днес ги кеширах на 24.1, скоро ще си ги върна на 21....

А това бижу можете ли да познаете кое е ?

Trailing P/E 5.71 Frwd P/E 6.1
                              PEG 0.38 P/C 3.4 P/FCF 4.0
                              P/S 1.15, P/B 0.70
                              EV/Revenue (ttm): 1.14, EV/EBITDA (ttm): 1.69
                              Profit Margin (ttm): 21.05%, Operating Margin (ttm): 48.15%
                              Return on Assets (ttm): 13.73%, Return on Equity (ttm): 13.10%
                              QR 9.3 CR 9.3 D/Eq 0.17
                              EPS past 5Y 20% ERS next 5Y 15%
                              Divident 4%
                              Average annual ROIC from 2010 is 16.86%

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Нещо ни се разминават определенията за капитулация с тебе.
                                То и аз имам почти 5% RSX и RSXJ, но такава не наблюдавах...инак не бих се двоумил да ги удвоя при едни нива с 15-20% по доле. с рси под 15 и голям обем......пу дано

Погледни обемите на LUKOY и OGZPY. Аз нямам почти нищо друго отпреди 3 седмици

Коментар

Working...
                                X