Моите пари пак,леко-полекООО тръгват нагоре.Мечките издъхвате
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
наско не може да падне - там цялата планета е пуснала къси ще настане глобален урожай, всички ще са милионери
пък и как да падне като жилетката рали онзи ден им гледах отчета, викам си толкоз я хвалят, ми вътре само goodwill и патенти тия хапчета докога ще се харчат дано сте навътре в материята даже и символичен дивидент няма
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемного ми харесва като почнат да се появяват статии от типа американските акции издължат на геополитическото напрежение . особенно когато на дакса еврейчето изчисти обемче на минетка
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение1.има защо да почиваме заслужено!!!
2.какво значи отпуска??? Парите никога не спят!!!
3.Аз живея на морето и нямам тихата лудост на шопите да се нагълтам със солена вода,която е смесена със неизградените пречиствателни станции по българските курорти.
Сиреч за неразбралите шопчета,нямам нищо против да се къпете у мътилката миксната с урина и екскременти наречена черно море
4.И не на последно място,да напомня на хахо,че му е рано да злорадства,ако следи какво става в този момент в украйна и ирак,ще си сложи веднага кафявите гащиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеможе да са отпуска-нещо по морето примерно
2.какво значи отпуска??? Парите никога не спят!!!
3.Аз живея на морето и нямам тихата лудост на шопите да се нагълтам със солена вода,която е смесена със неизградените пречиствателни станции по българските курорти.
Сиреч за неразбралите шопчета,нямам нищо против да се къпете у мътилката миксната с урина и екскременти наречена черно море
4.И не на последно място,да напомня на хахо,че му е рано да злорадства,ако следи какво става в този момент в украйна и ирак,ще си сложи веднага кафявите гащиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТишина във форума
Къде се изпокрихте мечоци
Коментар
Коментар