IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моите пари пак,леко-полекООО тръгват нагоре.Мечките издъхвате
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Точно туй ми беше на устата.наско е най достъпен за скъсяване и еврейчетата су пънат.ама архитекта най накрая нали се сещате.нямат никви шансове.сега четат и се пръскат от яд и смятат.мухахааааааа.смятайте мошета.та вии сте само един хумус

Коментар

• наско не може да падне - там цялата планета е пуснала къси ще настане глобален урожай, всички ще са милионери
        пък и как да падне като жилетката рали онзи ден им гледах отчета, викам си толкоз я хвалят, ми вътре само goodwill и патенти тия хапчета докога ще се харчат дано сте навътре в материята даже и символичен дивидент няма

Коментар

• аз викам сега наско да почне да си рисува чутура . вие какво ще кажете

Коментар

• Майкъле тоя дакс се прай на голяма работа ама ще го пръснем споко

Коментар

• Миличтките бичаци много мъчно това нагоре.що се мъчите бе хора

Коментар

• Дни на божия благодат къси дау жонсовци през 50

Коментар

• обаче нивото от втората световна 9144 е страшно

Коментар

• айтъй

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      много ми харесва като почнат да се появяват статии от типа американските акции издължат на геополитическото напрежение . особенно когато на дакса еврейчето изчисти обемче на минетка
                      дългата е затворена, чака се ретур и после пак едно на горе така леко ше вкарам аз ...

Коментар

• много ми харесва като почнат да се появяват статии от типа американските акции издължат на геополитическото напрежение . особенно когато на дакса еврейчето изчисти обемче на минетка

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          1.има защо да почиваме заслужено!!!
                          2.какво значи отпуска??? Парите никога не спят!!!
                          3.Аз живея на морето и нямам тихата лудост на шопите да се нагълтам със солена вода,която е смесена със неизградените пречиствателни станции по българските курорти.
                          Сиреч за неразбралите шопчета,нямам нищо против да се къпете у мътилката миксната с урина и екскременти наречена черно море
                          4.И не на последно място,да напомня на хахо,че му е рано да злорадства,ако следи какво става в този момент в украйна и ирак,ще си сложи веднага кафявите гащи
                          Потвърждавам - във Варна съм и водата е брутално топла и ... не особено чиста .
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                            може да са отпуска-нещо по морето примерно
                            1.има защо да почиваме заслужено!!!
                            2.какво значи отпуска??? Парите никога не спят!!!
                            3.Аз живея на морето и нямам тихата лудост на шопите да се нагълтам със солена вода,която е смесена със неизградените пречиствателни станции по българските курорти.
                            Сиреч за неразбралите шопчета,нямам нищо против да се къпете у мътилката миксната с урина и екскременти наречена черно море
                            4.И не на последно място,да напомня на хахо,че му е рано да злорадства,ако следи какво става в този момент в украйна и ирак,ще си сложи веднага кафявите гащи
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                              Тишина във форума
                              Къде се изпокрихте мечоци
                              може да са отпуска-нещо по морето примерно

Коментар

• Тишина във форума
                                Къде се изпокрихте мечоци

Коментар

Working...
                                X