If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Евраз в момента се продава за стотинки. За пенсове буквално. Не ми се изчислявя, но дивидентът май е над 30% и ще го получите до дни. Много рядко някой обявява дивидент и после не го плаща. Рискът е минимален, възможната печалба грандиозна. И почти веднага ще получите обратно 30%!
В момента нищо не се решава. Минаваме от цикъл в цикъл. Аман от паникьори. Страх ви е, защото сте безбожници. Не спе чели Андрич, за да разберете каква е цената на човешкия живот. И другото - не си купил овреме нафта, газ, въглища, метали и агро. Единственото, което ме притеснява е разпад на съобщенията. Че Петробраз се е насочил към петдесетара, както посочих преди има няма десет дни.
Какви пазари, каква рецесия?
В момента се решава дали планетата ще бъде унищожена, дали путин ще натисне ядреното копче.
Зеленски по-добре да сдаде поста и отиде в америка, и евентуално да се включи ако трябва да убеди хората в нещо.
Да се осигурят безопасни пътища за евакуация на граждани.
Да не се стреля по жилищни сгради.
Да се позволи на мъжете да напускат страната.
Да се осигурява оръжие на който иска да воюва.
Тотални санкции, дори за горивата.
Да се редуват бойни и мирни дни в каквото съотношение е нужно за да се евакуират всички желаещи.
На който му се играе на война, да му се даде площадка да се наиграе.
На който му се играе на ядрена война - в чернобил, само с леко стрелково оръжие.
Световните лидери май ще вкарат икономиката в рецесия - забрани, санкции и какви ли не щуротии ще измислят. И какво мислят да правят за напред ..... ?!?! Ще се затворят ли, всеки в своята група, желязна завеса ли, стена ли ще строят. Войната си е война, търговията трябва да си върви.
Арматурното желязо - което влиза във всеки строеж, във всеки път - е стигнало 2500 лв/тон, а беше 1000 лв тон преди 2-3 години.
Почакай да чуеш какви ще ги говори на профсъюзите, джелязо до дупка
Световните лидери май ще вкарат икономиката в рецесия - забрани, санкции и какви ли не щуротии ще измислят. И какво мислят да правят за напред ..... ?!?! Ще се затворят ли, всеки в своята група, желязна завеса ли, стена ли ще строят. Войната си е война, търговията трябва да си върви.
Арматурното желязо - което влиза във всеки строеж, във всеки път - е стигнало 2500 лв/тон, а беше 1000 лв тон преди 2-3 години.
не, само на Европа ще е..т мамата, така е по сценария на янките
Купувате ли диповете чада. Купувайте активи те ще Ви направят богати.
В творението на Дарпа Гугъл скоро най-често търсената ключова дума ще е национализация.
Дау се държи геройски, но…..
Съвсем сериозно и отговорно - сега е моментът да се купуват руски, украински и такива, които имат сериозна експозиция към тези страни. Избираш най-натиснатите 10-20 и купуваш по няколкостотин акции. Нещата, които изплуват, ще направят минимум x5.
Купувате ли диповете чада. Купувайте активи те ще Ви направят богати.
В творението на Дарпа Гугъл скоро най-често търсената ключова дума ще е национализация.
Дау се държи геройски, но…..
Естествено. Както за всичко друго, което си "спомняш", но не цитираш. Разбирам, сигурно си много зает да губиш пари и не можеш да отделиш време, за да натиснеш "цитирай".
Муни, ти си уникално крив за всичко. Природен факт е това. Комично си крив направо, нереално. Повече от година си мислех, че си комедиант. Обаче даже лафове сам не можеш да си ги измислиш и го караш на груби лъжи.
Най-голямата позиция от началото на миналата година е BABA. Другата огромна позиция, SBSW, наскоро излезе на плюс, за което браво. Със СWCO какво стана?
Сега разбирам, че и на московската борса си се представил гениално
Аз към теб съм бил винаги великодушен, защото за някои твои недъзи не си виновен ти, а природата. Отдавна ти казах как да биеш индексите x3 - просто трябваше да купуваш въглища, газ, нафта и метали и да играеш хиперинфлацията. Ти не та не и ти излиза пяна на устата, че при мен се получава. Не си ми обаче рода, за да ти ги купуват с мои пари.
Коментар