If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Morgan Stanley rates Energy Transfer at Overweight with a $12 price target, citing exceptional valuation with the stock now trading at the lowest EV/EBITDA and highest free cash flow yield before dividends within the firm's coverage.
Щом дори тез мунчовци се усетиха... На 12 Бюфет купува.
За Ковида мисля, че ще е до септември и после край (има един вирусолог на когото имам вяра). Вчера полека взех да товаря INO (Inovio) защото вече ми се виждат подценени. Те още нямат комерсиален продукт, с ковид-ваксината се изложиха тотално и още не е завършена III-та фаза, но подготвят други лекарства за одобрение и скоро картинката на ревенюто се надявам, че рязко ще се промени на плюс. Един анализатор даже дава бъдещ таргет $20 за акция.
Иначе вчера се размърдаха DWAC и другите свързани с Тръмп - PHUN, дето разработвали софта за социалната му мрежа. Щели да стартират в третия понеделник на февруари (деня на Президента). Още умувам как да го играя с опции евентуално.
Предвид Омикрон, от който не се мре, но се изгражда по-добър имунитет отколкото от ваксини - оказало се, виждате ли, че някои тестове не го ловят. Сещате ли се - вие ще си изкарате вируса, но понеже не сте официално регистриран с положителен тест вие няма да имате сертификат и единственият ви шанс да се сдобиете с него е да се... ваксинирате. Моя близка изкара вируса заедно с мъжа си, средно тежко. Прави си 3 теста - и трите отрицателни. След месец си провери антителата - има в изобилие. Но няма сертификат и антитела не могат да и дадат международен такъв. Може да се ваксинира на теория, но на практика ако се ваксинира, антителата и ще атакуват мощно протеина след ваксината и това може да доведе до сериозни здравословни проблеми, дори и смърт. Но на кой му пука за някакъв си човешки живот и здраве - трябва големите корпорации да правят пари. Хора - страшно е.
Не ме разбирай погрешно, не се заяждам. Просто ми е любопитно защо смяташ че COIN има бъдеще. И примерно с какво смяташ, че превъзхожда бинансе да кажем, че да привлича и задържа клиенти, които да търгуват активно.
П.С. Най-много опит имам с койнбейз и смятам, че познавам платформата отлично. Обаче от миналата година тотално съм я зарязал поради високите такси и постоянните проблеми, които има. При по-голяма воатилост на пазара и точно когато се правят ( губят ) най-много пари почти нищо не може да правиш нито от апликацията нито от сайта.
Защото е все едно да казваш Айфона е 5 пъти по-скъп от някой китйаски андроид със по-добри параметри и пак Apple e 3T долара. Брандът на COIN сигурно по-добре се пласира сред институциите, особено като тази година най-големия тормоз в криптото ще е регулацията. Затова инвеститорите ще предпочетат нещо американско, сигурно и гарантирано. Не казвам, че Coinbase са цъфнали, но едва ли ще ги съборят заради такси и комисионни.
Защото сигурно има и други с по-добри условия от Бинанс
Не ме разбирай погрешно, не се заяждам. Просто ми е любопитно защо смяташ че COIN има бъдеще. И примерно с какво смяташ, че превъзхожда бинансе да кажем, че да привлича и задържа клиенти, които да търгуват активно.
П.С. Най-много опит имам с койнбейз и смятам, че познавам платформата отлично. Обаче от миналата година тотално съм я зарязал поради високите такси и постоянните проблеми, които има. При по-голяма воатилост на пазара и точно когато се правят ( губят ) най-много пари почти нищо не може да правиш нито от апликацията нито от сайта.
Коментар