Първоначално изпратено от pantaleev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеHOOD им разказаха играта. Платформата на 'бъдещето'. Безплатно и лесно търгуване ...
Тук някой и за COIN се застъпваше... но дано да върнат.
П.С. Попитах един от новото поколениекакво ползват да търгуват ... той и неговите приятели. Отговор: е-торо , кеш апп (каквото и да е това) , фиделити и робинхоод. Просто ако някой се интересува от дребна статистика. Явно няколко процента комисионни не ги вълнуват младите ... те са за голямата игра
х2 х5 ... а пък и х100.
А иначе hood на 10 е за купуване. Неприятно ми е да го напиша, ама е така.
Коментар
-
HOOD им разказаха играта. Платформата на 'бъдещето'. Безплатно и лесно търгуване ...
Тук някой и за COIN се застъпваше... но дано да върнат.
П.С. Попитах един от новото поколениекакво ползват да търгуват ... той и неговите приятели. Отговор: е-торо , кеш апп (каквото и да е това) , фиделити и робинхоод. Просто ако някой се интересува от дребна статистика. Явно няколко процента комисионни не ги вълнуват младите ... те са за голямата игра
х2 х5 ... а пък и х100.
Last edited by pantaleev; 28.01.2022, 17:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Тесла е препродадена. Неприятно ми е да го кажа, ама е факт.
===
Както и да е - BTFD!
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Тесла е препродадена. Неприятно ми е да го кажа, ама е факт.
===
Както и да е - BTFD!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Опитах се да предупредя преди дни с една група хора- от правата вяра (не знам дали разбираш какво имам предвид) че е твърде опасно да не останат с 20% от парите си... оплюха ме и аз им казах добре, правете каквото знаете. Очаквам да им стана крайно неприятен отсега
===
Както и да е - BTFD!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bebson Разгледай мнениеТесла я размазват здраво, вчера ФЕД им спря дневното рали преди обявяването на резултатите, днес няма спирачки
- 1 like
Коментар
-
Днес интересно обръщане на имането основно от Газпром, Разумно ми се стори да проибера бързи 9% след като влязох на абсолютния минимум, че си бях обещал дисциплина да държа 25% кеш за екстремни случаи. В падащ пазар очаквам Gazprom да има 2 покачвания до прикючването на корекцията на пазара, след което ще е по-кротко, а това е сравнението със Индекса (синьо) как драмарично се промени само за ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
лоша геология, която няма как да поправиш с добро управление;
твърде близко е до Пермиан - докато петрола е скъп, това е недостатък
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКакво, мамка му, се случва с Комсток??? Газът у небесата, това още малко и ще слезе под земята.
твърде близко е до Пермиан - докато петрола е скъп, това е недостатък
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар