IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Подкрепата държи момци,даже и след ФЕД
    Мчи къде видя днеска да е имало тест на подкрепата? Днеска няма да има време да я тества, пазара ще затвори, значи плонжа ще е другата седмица.

Коментар

• Какво, мамка му, се случва с Комсток??? Газът у небесата, това още малко и ще слезе под земята.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Бразилците ми нямат спирка. Направо ме е яд, че не влязох с повече при такава нарисувана игра.

Я раздуj малко, че търсачката откри само бегло споменаване на Wise.
        Помагат добива в открито море, там са основен играч. Дават платформи на лизинг. В момента ескалират забраните за инланд дупчене и водата остава стабилна алтернатива.

https://www.cnbc.com/2022/01/26/los-...-old-ones.html
        Last edited by dollarman; 27.01.2022, 18:19.

Коментар

• Бразилците ми нямат спирка. Направо ме е яд, че не влязох с повече при такава нарисувана игра.

Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Да бе, нали писах. Добри са.
          Я раздуj малко, че търсачката откри само бегло споменаване на Wise.
          Last edited by terziеv; 27.01.2022, 17:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

A ,то взе че обърна точно там ,на 33700. Пак без да искам и с голям късмет съм познал
            Все пак трябва да се изчака и ФЕД ,но място за паника няма ,поне все още

https://i.imgur.com/rhgFOLD.png

Подкрепата държи момци,даже и след ФЕД

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

Тези дни започнах да загрявам, че в търговските вериги все по-често се появяват по стелажите техни, на веригите марки. Не че сега го забелязвам, но явно е трябвало да мине някакъв количествен праг за да ми убоде очите.
              Инвестиционната теза мисля е ясна: Монетизиране на лоялния човешки поток.

Пиша ти днес, защото днес разбрах, че оная пребита европейска фирма Ontex се отказва да продава свои брандове и започва да произвежда за брандове на търговските вериги.
              Униливер, Кимбърли Кларк, Проктър и другия са много по-висока топка, разбира се. Ама проблемът и за тях ще е същия. И играта ти вероятно ще се проточи с години.
              Съгласен съм. Те вече конкурират даже левчетата. Стори ми се обаче, че Унилевацити са на добра цена. Там няма игра. Просто дърпам малко пари от въглищари и нафтаджии и ги паркирам докато намеря нова нарисувана игра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Добър ден!
                Шегувам се, понеже мисля, че имаш добро чувство за хумор. Тази тенденция е от поне 8-9 години.

Била - Клевър; Кауфланд - 'бали мааму - много рядко ходя; Метро - Аро; ДМ - почти 50% от козметика и консуматив + животинските храни; Лидл - почти всичко.

Въобще не се шегувам. Може да са опитвали 8-9 години, обаче не съм бил купил, тоест не съм бил валидизирал процеса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

Тези дни започнах да загрявам, че в търговските вериги все по-често се появяват по стелажите техни, на веригите марки.
                  Добър ден!
                  Шегувам се, понеже мисля, че имаш добро чувство за хумор. Тази тенденция е от поне 8-9 години.

Била - Клевър; Кауфланд - 'бали мааму - много рядко ходя; Метро - Аро; ДМ - почти 50% от козметика и консуматив + животинските храни; Лидл - почти всичко.

Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                  Униливер, Кимбърли Кларк, Проктър и другия са много по-висока топка, разбира се. Ама проблемът и за тях ще е същия. И играта ти вероятно ще се проточи с години.
                  Тези не ги мисли, смотани са. Лореал е марката и няма да ги бият. Всеки месец на реклама по 8 продукта и няма плащане за баркодове. Ако ги искаш - плащаш. На тях, за стоката. Те - за рекламата по ТВ.

Коментар

Изкъртих пазара и оня ден викам да сложа част от печалбите въглища на сигурно в Унилеваците. -10% Офте мофте
                    Тези дни започнах да загрявам, че в търговските вериги все по-често се появяват по стелажите техни, на веригите марки. Не че сега го забелязвам, но явно е трябвало да мине някакъв количествен праг за да ми убоде очите.
                    Инвестиционната теза мисля е ясна: Монетизиране на лоялния човешки поток.

Пиша ти днес, защото днес разбрах, че оная пребита европейска фирма Ontex се отказва да продава свои брандове и започва да произвежда за брандове на търговските вериги.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                      Да, ако ходлват правилните акции.

Тия де ходлват BABA, SBSW, CWCO и четири акции GME в най-добрия случай нищо не правят. Обикновено са на минус.

Ти на колко си ?

Коментар

• Да, ако ходлват правилните акции.

Тия де ходлват BABA, SBSW, CWCO и четири акции GME в най-добрия случай нищо не правят. Обикновено са на минус.

Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Няма големи малки риби, всички са в един гьол. Умните пари са толкоз тъпи колкото и останалите. В крайна сметка печелят ходлърите.

Коментар

• Днес чета че само през Q4 APA са си изкупили 8% от фри флоута. И това става на цени 8 пъти над дъната през март 2020. Това е да имаш кеш

Коментар

• НЕ Е СТРАШНО ОЩЕ, НИЩО НЕ СА МИ ПРОДАЛИ ДНЕС, ДАЖЕ И БАБАТА НЕ СЪМ СИ КУПИЛ ОБРАТНО ТАКА ЧЕ НЯМА БЪРЗА РАБОТА
                            Oпитват да подкарат Big Tech по стария начин, това не е задължително зле, от другите не са накупили достатъчно, защо да ги вдигат. TSLA репортна резултати над очакваните и я наказаха 5% но сега е само на -3%. Повтаря се Майкософт сценария, спокоен сън
                            Last edited by desperado; 27.01.2022, 00:24.

Коментар

Инфлацията не може да падне. Печатането е реакция срещу инфлационния натиск, а не негова причина.
                              Готов си за управител на турската централна банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                                кво стана - нали уж нагоре тръгна и изведнъж се срина
                                намаляват баланса
                                Д.Петков

Той ти го е написал подробно-

Коментар

Working...
                                X