Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеБразилците ми нямат спирка. Направо ме е яд, че не влязох с повече при такава нарисувана игра.
Я раздуj малко, че търсачката откри само бегло споменаване на Wise.
https://www.cnbc.com/2022/01/26/los-...-old-ones.html
Last edited by dollarman; 27.01.2022, 18:19.
- 1 like
Коментар
-
Бразилците ми нямат спирка. Направо ме е яд, че не влязох с повече при такава нарисувана игра.
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Да бе, нали писах. Добри са.Last edited by terziеv; 27.01.2022, 17:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
A ,то взе че обърна точно там ,на 33700. Пак без да искам и с голям късмет съм познал
Все пак трябва да се изчака и ФЕД ,но място за паника няма ,поне все още
https://i.imgur.com/rhgFOLD.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Тези дни започнах да загрявам, че в търговските вериги все по-често се появяват по стелажите техни, на веригите марки. Не че сега го забелязвам, но явно е трябвало да мине някакъв количествен праг за да ми убоде очите.
Инвестиционната теза мисля е ясна: Монетизиране на лоялния човешки поток.
Пиша ти днес, защото днес разбрах, че оная пребита европейска фирма Ontex се отказва да продава свои брандове и започва да произвежда за брандове на търговските вериги.
Униливер, Кимбърли Кларк, Проктър и другия са много по-висока топка, разбира се. Ама проблемът и за тях ще е същия. И играта ти вероятно ще се проточи с години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Добър ден!
Шегувам се, понеже мисля, че имаш добро чувство за хумор. Тази тенденция е от поне 8-9 години.
Била - Клевър; Кауфланд - 'бали мааму - много рядко ходя; Метро - Аро; ДМ - почти 50% от козметика и консуматив + животинските храни; Лидл - почти всичко.
Въобще не се шегувам. Може да са опитвали 8-9 години, обаче не съм бил купил, тоест не съм бил валидизирал процеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Тези дни започнах да загрявам, че в търговските вериги все по-често се появяват по стелажите техни, на веригите марки.
Шегувам се, понеже мисля, че имаш добро чувство за хумор. Тази тенденция е от поне 8-9 години.
Била - Клевър; Кауфланд - 'бали мааму - много рядко ходя; Метро - Аро; ДМ - почти 50% от козметика и консуматив + животинските храни; Лидл - почти всичко.
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеУниливер, Кимбърли Кларк, Проктър и другия са много по-висока топка, разбира се. Ама проблемът и за тях ще е същия. И играта ти вероятно ще се проточи с години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Изкъртих пазара и оня ден викам да сложа част от печалбите въглища на сигурно в Унилеваците. -10% Офте мофте
Инвестиционната теза мисля е ясна: Монетизиране на лоялния човешки поток.
Пиша ти днес, защото днес разбрах, че оная пребита европейска фирма Ontex се отказва да продава свои брандове и започва да произвежда за брандове на търговските вериги.
Униливер, Кимбърли Кларк, Проктър и другия са много по-висока топка, разбира се. Ама проблемът и за тях ще е същия. И играта ти вероятно ще се проточи с години.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, ако ходлват правилните акции.
Тия де ходлват BABA, SBSW, CWCO и четири акции GME в най-добрия случай нищо не правят. Обикновено са на минус.
Коментар
-
Да, ако ходлват правилните акции.
Тия де ходлват BABA, SBSW, CWCO и четири акции GME в най-добрия случай нищо не правят. Обикновено са на минус.
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Няма големи малки риби, всички са в един гьол. Умните пари са толкоз тъпи колкото и останалите. В крайна сметка печелят ходлърите.
- 1 like
Коментар
-
НЕ Е СТРАШНО ОЩЕ, НИЩО НЕ СА МИ ПРОДАЛИ ДНЕС, ДАЖЕ И БАБАТА НЕ СЪМ СИ КУПИЛ ОБРАТНО ТАКА ЧЕ НЯМА БЪРЗА РАБОТА
Oпитват да подкарат Big Tech по стария начин, това не е задължително зле, от другите не са накупили достатъчно, защо да ги вдигат. TSLA репортна резултати над очакваните и я наказаха 5% но сега е само на -3%. Повтаря се Майкософт сценария, спокоен сънLast edited by desperado; 27.01.2022, 00:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Инфлацията не може да падне. Печатането е реакция срещу инфлационния натиск, а не негова причина.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениекво стана - нали уж нагоре тръгна и изведнъж се срина
Д.Петков
Той ти го е написал подробно-
Коментар
Коментар