Terziev, как ги купуваш тия газпроми и други руски книжа в сегашната ситуация с Украйна, при рискове да се наложат санкции, да се извадят книжата от търговия, да се запорират външни активи. Това е безотговорно управление на портфейла. Или трябва да имаш някаква вътрешна информация за разрешаване на кризата или да сложиш малка сума/спрямо целия портфейл, Ама "ва банк" както казваш .....така не се управляват потфейли
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3864230[/ATTACH]
На пръв поглед се вижда че тества мнократно съпротивата на на предишнотото дъно от 34700 без да я пробие . Което вече отнема доста време и изглежда като консолидация а не като бичи импулс на горе. Пробие ли я устойчиво вероятно сме в бичи сценарии , но това за сега не се случва.
Пък и не мисля че толкова лесно Руснаците ще се спорзумеят, играят вабанк . Тепърва ще има още сериозно напрежение. Такива процеси изискават повечко време докато двете страни си опъват нервите. Мога и да греша и страните да се да са се договорили вече зад сцената.
С картинката ти съм съгласен. Затова в понеделник дебна и при спад >2% налазвам ва банк.
Не успях да си направя навреме акаунт в TW, иначе на NYSE има едни нови опашати фондове, които много ме кефят, а не може от наше село.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не се прай, ми нарисувай нещо.
На пръв поглед се вижда че тества мнократно съпротивата на на предишнотото дъно от 34700 без да я пробие . Което вече отнема доста време и изглежда като консолидация а не като бичи импулс на горе. Пробие ли я устойчиво вероятно сме в бичи сценарии , но това за сега не се случва.
Пък и не мисля че толкова лесно Руснаците ще се спорзумеят, играят вабанк . Тепърва ще има още сериозно напрежение. Такива процеси изискават повечко време докато двете страни си опъват нервите. Мога и да греша и страните да се да са се договорили вече зад сцената.Last edited by Майстора233; 29.01.2022, 12:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Тамън да има мегдан да се гътне следващата седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеDow Жона много добре се представя в края на сесията, силен резултат
Коментар
-
Шаблонът при Интел последните две години е винаги еднакъв. Т.е. рязък спад след отчета, дори да не е ужасен. Честно казано, ако имах мащаб, щях да го скъсявам всеки път преди отчет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Писах преди, че Интел в валю трап. Забелязвам, че втори пореден път го помпят преди репорта и следващия ден минус 10-12%, Моята стратегия е да изчакам следващата Q и се надявам да е обратното т.е. да го смачкат преди резултатите и после ъп. Иначе идеята им е похвална, искат да праят нещо като TSM, само че в Охайо и ако тайванците пресъхнат тука ще избухне.
ps. лонг TSM
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеHOOD им разказаха играта. Платформата на 'бъдещето'. Безплатно и лесно търгуване ...
Тук някой и за COIN се застъпваше... но дано да върнат.
П.С. Попитах един от новото поколениекакво ползват да търгуват ... той и неговите приятели. Отговор: е-торо , кеш апп (каквото и да е това) , фиделити и робинхоод. Просто ако някой се интересува от дребна статистика. Явно няколко процента комисионни не ги вълнуват младите ... те са за голямата игра
х2 х5 ... а пък и х100.
... бая пари имат зад тях. Основната битка ще е на юридическата основа, такива правила ще измислят че ще са почти банки накрая. Нещо кат Юбер дето стартираха с голямата идея и сега са си направо таксиджии
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеТози Интел ... му се чудя дали да не взема малко. Нещо доста го сгънаха и него вчера и днес.
ps. лонг TSM
Коментар
-
Кофти ми е, че онова мазното, назначеното за милионер, е българин. Иначе аз очаквам в близките години секира - вдигане на такси и ограничаване достъпа. Под предлог "защита от загуби" естествено.
А иначе hood на 10 е за купуване. Неприятно ми е да го напиша, ама е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеТози Интел ... му се чудя дали да не взема малко. Нещо доста го сгънаха и него вчера и днес.
===
Мамка му, избили са ми стоп на китайките. Не е истина как елементарно ме одрусаха!!!Last edited by terziеv; 28.01.2022, 19:17.
Коментар
Коментар