Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Вкарах в четвъртък и петък по 10 к в следните позиции - NEXA, PBR, CLF, AAWW, ROCC, TX, SBSW, ET, DWAC още се чудя за PTR, VET, X (паника ме обзе, че почти нищо от прекалено алчните ми лимитирани ордери не се изпълни)
Мисля си какво ли им е на тези които имат милиарди за вкарване ПУТ какво напрежение работят
И да добавя, взех малко и една технологична компания Teladoc - със 90% спад.... просто от сентимент че преди години само и се канех, но так и не взехLast edited by desperado; 17.05.2022, 22:38.
Коментар
-
Красота
След като пак чукна съпротивта на горната тренд линия. Мисля че няма да има нови дъна ,а ще има успешен пробив на горе.
Last edited by Майстора233; 13.05.2022, 20:41.
Коментар
-
Че то кой гледа на златото като инвестиция? Да не съм гламав да държа дялове от фондове. Купуваш, чакаш да излети, продаваш. При нужда повтаряш. Понякога се получава - как захлебих от Ямана не е истина; понякога не се получава - изкараха ме без време от Фортуна. Златните добивачи продължават да са на чудни цени. За нафтата почнаха лека полека да взимат завоя, ама за тука още са зелени.
Но и днес ЧУДОВИЩНА изненада на пазара. Напълна неочаквано мечо Ф1.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
Силно се надявам да си прав,защото вчера и аз щипнах,но според мен натиска продължава.И да си призная не го разбирам,а и грам идея нямам до къде.Особено пък днес.....................не знам.Заради силният долар да го бият толкова много?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСпоред мен днес беше моментът за жълтото.
Коментар
Коментар