IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    Вкарах в четвъртък и петък по 10 к в следните позиции - NEXA, PBR, CLF, AAWW, ROCC, TX, SBSW, ET, DWAC още се чудя за PTR, VET, X (паника ме обзе, че почти нищо от прекалено алчните ми лимитирани ордери не се изпълни)

Мисля си какво ли им е на тези които имат милиарди за вкарване ПУТ какво напрежение работят

И да добавя, взех малко и една технологична компания Teladoc - със 90% спад.... просто от сентимент че преди години само и се канех, но так и не взех
    Па ти вземи си направи един железарски ETF. Само Митал ти липсва. SBSW ролвах днес един бюлюк 12,50 за към юни. Бах го в премиите това животно.

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
      опа
      Дошъл съм за бонуса Как е сентимента ?

Коментар

• Вкарах в четвъртък и петък по 10 к в следните позиции - NEXA, PBR, CLF, AAWW, ROCC, TX, SBSW, ET, DWAC още се чудя за PTR, VET, X (паника ме обзе, че почти нищо от прекалено алчните ми лимитирани ордери не се изпълни)

Мисля си какво ли им е на тези които имат милиарди за вкарване ПУТ какво напрежение работят

И да добавя, взех малко и една технологична компания Teladoc - със 90% спад.... просто от сентимент че преди години само и се канех, но так и не взех
        Last edited by desperado; 17.05.2022, 22:38.

Коментар

• опа

Коментар

• Dht е на промоций още. Кво му мислиш. За сухото е вече леко скъпо. Там вече продавам колци.

....

сума ти метал добивачи са без пари. Как имате очи за друго изобщо.
            Last edited by terziеv; 17.05.2022, 06:59.

Коментар

• Днес танкерите се представиха добре. За съжаление нямам от тях.
              Имам енерджи, което добави скромен процент към сметката.

Коментар

• Щото няма.

... споко след някой друг ден ще ги натиснат и ще падат без причина

Коментар

• Някой може ли да ми обясни защо независимо от лошите данни от Китай суровинните акции катерят?

Коментар

• Имам немалко евраци и почвам леееко да се паникьосвам. Планът за седмицата е да ги ликвидирам. Дали още тази седмица ще стигнем до паритет?

На втори план - продължаваме играта на асансьор с нафтата. Всяко слизане там е BTFD.

Коментар

• Коментар

• Надявам се, че използвахте момента да се отървете от някои простотии. Гледам в SA един кош strong buy за фигни с p/e >15. Завоят пак ще избега в страни.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	US30 krasota.png
Views:	1
Size:	11.2 КБ
ID:	3922376

Красота

След като пак чукна съпротивта на горната тренд линия. Мисля че няма да има нови дъна ,а ще има успешен пробив на горе.
                          Last edited by Майстора233; 13.05.2022, 20:41.

Коментар

• Че то кой гледа на златото като инвестиция? Да не съм гламав да държа дялове от фондове. Купуваш, чакаш да излети, продаваш. При нужда повтаряш. Понякога се получава - как захлебих от Ямана не е истина; понякога не се получава - изкараха ме без време от Фортуна. Златните добивачи продължават да са на чудни цени. За нафтата почнаха лека полека да взимат завоя, ама за тука още са зелени.

Но и днес ЧУДОВИЩНА изненада на пазара. Напълна неочаквано мечо Ф1.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение

Силно се надявам да си прав,защото вчера и аз щипнах,но според мен натиска продължава.И да си призная не го разбирам,а и грам идея нямам до къде.Особено пък днес.....................не знам.Заради силният долар да го бият толкова много?
                              аз въобще не гледам златото, за мен това не е инвестиция. Но си мисля, че Русия има много златни резерви. Къде са те? Като има затруднения да продава енергия, ще продава злато. Сигурно има къде да го продава

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                                Според мен днес беше моментът за жълтото.
                                Силно се надявам да си прав,защото вчера и аз щипнах,но според мен натиска продължава.И да си призная не го разбирам,а и грам идея нямам до къде.Особено пък днес.....................не знам.Заради силният долар да го бият толкова много?

Коментар

Working...
                                X