Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
PBR имах сел ордер на 13,70 и се продаде. Потенциал има гплям но графиката в момента ме спира да върна обратно. Имам чувстото че Wallstreet ще ги избичи нагоре само и само да дразни руснаците - "виждате ли колко добре щяхте да бъдете ако ни слушате" но е време петрола малко да коригира и той както и всички суровини. Днес много ме кефи DWAC -показва на FB и TWTR какво ги чака :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Търсачката.
Без да искам уцелих абсолютния връх. Продадох на 18. Докара ми x2,5. Много проблеми имат, не са толкова подценени, колкото ти изглежда. Едва ли ще изригне. Мексиканците им гепиха основното поле. С опции в парите само има сми. Петробраз не ти ли е сгоден?Last edited by desperado; 03.02.2022, 19:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеЗагледал съм TALO че друго евтино не остана много. Някой следи ли го? Глася се за по-значителна сума а ме мързи да чета днес, според мен анализаторите са в грешка за очаквания оборот 2022 поне с 30% което е много съществено TALO 10.99 -0.36 -3.17 : Talos Energy Inc. - Yahoo Finance
Без да искам уцелих абсолютния връх. Продадох на 18. Докара ми x2,5. Много проблеми имат, не са толкова подценени, колкото ти изглежда. Едва ли ще изригне. Мексиканците им гепиха основното поле. С опции в парите само има сми. Петробраз не ти ли е сгоден?
Коментар
-
Загледал съм TALO че друго евтино не остана много. Някой следи ли го? Глася се за по-значителна сума а ме мързи да чета днес, според мен анализаторите са в грешка за очаквания оборот 2022 поне с 30% което е много съществено. Не знам дали не е щото са прекалено хеджирани или е пропуск TALO 10.99 -0.36 -3.17 : Talos Energy Inc. - Yahoo Finance
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение
Златото се включва в играта на много по-късен етап. 5% инфлация са нищо за него. Златото е хедж срежу разпад на цялата система.
Нашто момче в SA току що пусна препоръка за SVM. Не му се получава толкова много, ама в случая ми се струва прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Какво има се чудиш. Нали са ти пуснали биткойн революцията.
... честно казано и аз се фрустрирам вече. очаквах да съм направил поне x2 от някои златни копачи.
===
байдъвей, ET удари 10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigGun Разгледай мнениеТова движение нагоре на Насдак от 27.01.22 да не се окаже бичи капан?
Как ви се струва?
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеЕй този пазар не е за хора със слаби нерви. ФБ -20%. Гугъл +10% ...Last edited by terziеv; 03.02.2022, 15:27.
- 1 like
Коментар
-
Уфф, е.и - учи, е.и - учи
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеPaypal не струва. Има прекалено много директна конкуренция, която е обиколки напред като технология.
Обаче... насдак като индекс е подценен в момента.Last edited by X_Y; 03.02.2022, 09:54.
Коментар
Коментар