Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеИма ли някой достъп до надеждна информация за процента скъсени акции при DWAC ?
И вслучай че има,моля да сподели!
Миналата седмица е имало 25'000 налични (лявата скала на графиката), на годишна лихва 73.84% (дясната скала). Най-долу има логове на последни ъпдейти от днес, няма налични акции за даване под наем.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Не си бил сам.
В целия свят е имало поне още един, който е купил 250 акции на 11,20.
Какво се случва тук?
За какво е цирка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3857832[/ATTACH]
Към 17:55
Да, ама явно не съм бил само аз с тази идея.
В целия свят е имало поне още един, който е купил 250 акции на 11,20.
Какво се случва тук?
За какво е цирка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеИма ли някой достъп до надеждна информация за процента скъсени акции при DWAC ?
И вслучай че има,моля да сподели!
Към 17:55
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАко има сеч, мога да мушна малко CHIR.Last edited by terziеv; 18.01.2022, 19:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДреме ми но жилетката, аз съм до уши в нафта. Ако има сеч, мога да мушна малко CHIR.
а демото в рубли или долари е( не се заяждам, само питам)
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДреме ми но жилетката, аз съм до уши в нафта. Ако има сеч, мога да мушна малко CHIR.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеДа, но има индикация, че ще се овладее това сурване надолу , тази сутрин
Коментар
-
A 27-year-old truck driver just became Robinhood’s first big headache
On January 6, an arbitrator for the Financial Industry Regulatory Authority ruled that the zero-commission trading platform was liable for $29,460.77 in compensatory damages to Jose Batista, a retail investor who filed a complaint with the industry self-regulator in May, alleging that he had suffered significant investment losses due to Robinhood’s decision to restrict trading on certain meme stocks at the height of January 2021’s manic short squeeze.
Колегата добре е направил
Коментар
Коментар