Брех какви нетърпеливковци, такава сеч чак за февруари ми се виждаше възможна, а януари трябваше да си е силен по скица. А вероятно е само начало на срута. Както и да е, натоварих биткойни (реални) от Binance и пак тях ги заложих с лост х10 на перпетуал фючърса. Да си отлежават, имам готовност и още да купя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеДивергенция между Дау и Биткойн.
Дъното на от 10 . 01. 2022 при Биткойн не можа да бъде пробито за разлика от Дау. Биткой е водещ индикатор за пазара на акции . При такова състояние, пазара обръща и влиза в рали.
Разбира се дивергенцията може да продължи и другата седмица или криптосите да потънат отново , но това е малко вероятно по редица причини.
Биткойн [ATTACH=CONFIG]n3858891[/ATTACH]
Дау [ATTACH=CONFIG]n3858892[/ATTACH]
Last edited by the architect; 21.01.2022, 01:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Май ралито ще се поотложи
Аз си ги обичам обаче хубави кинти се направиха с тези отвари-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеДивергенция между Дау и Биткойн.
Дъното на от 10 . 01. 2022 при Биткойн не можа да бъде пробито за разлика от Дау. Биткой е водещ индикатор за пазара на акции . При такова състояние, пазара обръща и влиза в рали.
Разбира се дивергенцията може да продължи и другата седмица или криптосите да потънат отново , но това е малко вероятно по редица причини.
Биткойн [ATTACH=CONFIG]n3858891[/ATTACH]
Дау [ATTACH=CONFIG]n3858892[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Дивергенция между Дау и Биткойн.
Биткойн
Дау
Last edited by Майстора233; 20.01.2022, 18:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Мисля си че последния влак за руски акции ще е когато S§P падне до 4300. Вчера си купих обратно газпромките, които бях продал на 9,4 на 7,76. Бях намалил позицията си с 1/3 в очакване на нещо много драматично, както и стана. Сега гледам графиките и ако ми говорят, че трябва ще прибера реколтата ще инкасирам. Общо взето с изключение на март 2020 не съм имал никога такава дневна загуба на портфолиото както вчера, нямам нищо против ако е еднодневен евент. Междо другото MTL e с P/E ТТМ 0.34 в Yahoo finance, 0,59 в CNBC и 0,63 в Interactive. Мисля че ще направи минимум X6 до края на Bull marketa и ще направи за смях всички други възможности за инвестиране в момента
Иначе ме е яд, че не допълних Газпром. Ама все го чаках под 6,5. А и се оказа, че е трябвало да поизчакам за Полиметал и Евраз.
==
Замислям се за опции върху самата нафта... Дълги колци за 2024 на 110. Обаче много скочи пущината и не ми се дават такива пари за otm.Last edited by terziеv; 19.01.2022, 15:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
Сега предлагат тестове да си имаме в вкъщи. Шантава работа. Вярно, че има опашки хората да се тестват ежедневно, за работа, но все пак какъв е смисъла да се тестваме в къщи сами ( децата си ходят на училище и няма и помен от дистанционо обучение вече ... има само съобщения за някой болен тук там в училището с ковид ... а децата като цяло са голям преносител и разпространител на всякакви видове вируси ). Не знам ама тази работа от ден на ден по-шантава става.
"The Biden administration’s program to send free Covid-19 tests to U.S. households informally launched on Tuesday to prepare for its official rollout on Wednesday"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВ Москва в момента яко дерат мечките.Last edited by desperado; 19.01.2022, 14:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеОмикрона е идеален повод всички да излязат някак си от ситуацията че ваксините не помогнаха и няма да са фактора за края на епидемията. Ще повтарят до откат, че ако не са били ваксините сме щели да имаме много по-висока смъртност.
"The Biden administration’s program to send free Covid-19 tests to U.S. households informally launched on Tuesday to prepare for its official rollout on Wednesday"Last edited by pantaleev; 19.01.2022, 03:37.
- 1 like
Коментар
Коментар