Първоначално изпратено от michaelis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
тия от cnbc са големи there are too many pieces of green paper with presidents on them looking for a home да идват при нас
за mcdonalds - junk food, junk bond
обаче днеска някой уж е обрулил deltastock за 49 600 лв печалба, ама едва ли ще се покаже да почерпиLast edited by Felbuzz; 09.08.2014, 01:35.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАйди почвам пак с късите целта я знайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПознах за теста на 9К...
Сега мисля за теста на 8200 на ДАХ...
Някой има ли мнение за възможност на Адидас на 47 и ДБ на 20....в скоро време като цена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПознах за теста на 9К...
Сега мисля за теста на 8200 на ДАХ...
Някой има ли мнение за възможност на Адидас на 47 и ДБ на 20....в скоро време като цена...
Въпреки световното
Напълно е възможно да слязат до посоченото от теб ниво,преди да се окопитят!
Успех!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
голям кеф а какви падания нови дъна . толкова е красиво по телефона звънят ще изпуснем дъното да купуваме ли
САЩ уплашени от държавния капитализъмLast edited by the architect; 08.08.2014, 11:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеДокладват резултати в унисон с очакванията - моментална разпродажба.
Докладват отлични резултати - акцията се разклати леко нагоре и надясно и на следващия ден фиюю - разпродажба.
А не беше така миналата година.
Въпреки, че номерата им са същите.
Все по-голям баклог, все по малък оборот. Ей това е парадокс. Как го правят това да докладват все повече предварителни поръчки, а все по-малък оборот не го рабрах.
А най ми харесва момента с изречението.
"Ние сме силно развълнувани от перспективите които се откриват пред нас"
СелллллллАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Докладват резултати в унисон с очакванията - моментална разпродажба.
Докладват отлични резултати - акцията се разклати леко нагоре и надясно и на следващия ден фиюю - разпродажба.
А не беше така миналата година.
Въпреки, че номерата им са същите.
Все по-голям баклог, все по малък оборот. Ей това е парадокс. Как го правят това да докладват все повече предварителни поръчки, а все по-малък оборот не го рабрах.
А най ми харесва момента с изречението.
"Ние сме силно развълнувани от перспективите които се откриват пред нас"
Селлллллл
Коментар
Коментар