If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E и... ?
Ми на тях им излиза 3 пъти по евтино добива. Йок проблем.
Само да не ги рекетираха местните цоциалисти толкова....гръм да ги тръшне заедно с нашите.
Супер, а Брасчо се запътил вече към 15, после към 10-11.
Давай како Дилмо, с тебе сме, смажи ги в ...само да не вземеш накрая да спечелиш ачи язък..
поситвното zа Вале е 4е китаиците им дадоха сделката с Коско zа Валемаховете. ина4е стего духат спремо BHP, FMG i RioTinto. с новите кораба freight cost сас им по4ти састите като пренесес руда от Австралиа
принципно умните хора следват формулата
Steel (Arcelor, Posco, Thyssen etc.) = Met Coal (Peabody, Alpha) + Iron ore (BHP, FMG, Vale etc)
гледас цикала и така. Аz си играх с Peabody i Alpha на short kakto i Arcelor. Ot iron ore FM is prone to higher vola
a da cash cost at mine in Brazil is not the same as cash cost at mine in Australia
айде и обемчето на дъртия на минетка отиди . казах ви бичаци да не купувате ама вие не ще купувам аз съм газар от село гъзарци . излизайте от дупкитееееееееееее ейййййййй може и дасъм забравил .пръснах ва . мухахааааааааааа. мушака да каже ръссссссс
E и... ?
Само да не ги рекетираха местните цоциалисти толкова....гръм да ги тръшне заедно с нашите.
Супер, а Брасчо се запътил вече към 15, после към 10-11.
Давай како Дилмо, с тебе сме, смажи ги в ...само да не вземеш накрая да спечелиш ачи язък..
И да спечели (както си мисля) ще и се наложи да извърши някои реформи и да облекчи двете компании и бизнеса въобще. Според мен дъното ще го видим в месеца след изборите .... но не по-надолу от 10$ и за двете. А от там нагоре - колкото можеш да мечтаеш
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
E и... ?
Доколкото съм чел Vale не са толкова политически обвързано подобно на PBR.
Едва ли ще хлопнат кепенците и ако се държат дългосрочно ще дадат добър профит.
Ама първо трябва тримата големи да удавят малките (справка CLF) и не е ясно докъде ще докарат цената на рудата. Имам чувство, че акцията ще тества 10 $ - особено ако всички борси продължат да светят в червено....
Както казах шотландците ще свирят началото на 19.09.14 ... просто запалиха фитила независимо, че не се получиха фойверки
Коментар