If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Този Интел ... му се чудя дали да не взема малко. Нещо доста го сгънаха и него вчера и днес.
Писах преди, че Интел в валю трап. Забелязвам, че втори пореден път го помпят преди репорта и следващия ден минус 10-12%, Моята стратегия е да изчакам следващата Q и се надявам да е обратното т.е. да го смачкат преди резултатите и после ъп. Иначе идеята им е похвална, искат да праят нещо като TSM, само че в Охайо и ако тайванците пресъхнат тука ще избухне.
Кофти ми е, че онова мазното, назначеното за милионер, е българин. Иначе аз очаквам в близките години секира - вдигане на такси и ограничаване достъпа. Под предлог "защита от загуби" естествено.
А иначе hood на 10 е за купуване. Неприятно ми е да го напиша, ама е така.
Мразя да съм прав за тия паразитни шитни, дето заслужават финансово погребение.
HOOD им разказаха играта. Платформата на 'бъдещето'. Безплатно и лесно търгуване ...
Тук някой и за COIN се застъпваше... но дано да върнат.
П.С. Попитах един от новото поколение какво ползват да търгуват ... той и неговите приятели. Отговор: е-торо , кеш апп (каквото и да е това) , фиделити и робинхоод. Просто ако някой се интересува от дребна статистика. Явно няколко процента комисионни не ги вълнуват младите ... те са за голямата игра х2 х5 ... а пък и х100.
To да е само HOOD. Всички IPOта с неземни цени са така. Този които смятате че имат добро бъдеще вече може със затворени очи да ги купувате ако са паднали 80%. Аз днес купих 50 бр QS за да ги наблюдавам и вече съм назад няколко процента
HOOD им разказаха играта. Платформата на 'бъдещето'. Безплатно и лесно търгуване ...
П.С. Попитах един от новото поколение какво ползват да търгуват ... той и неговите приятели. Отговор: е-торо , кеш апп (каквото и да е това) , фиделити и робинхоод. Просто ако някой се интересува от дребна статистика. Явно няколко процента комисионни не ги вълнуват младите ... те са за голямата игра х2 х5 ... а пък и х100.
Кофти ми е, че онова мазното, назначеното за милионер, е българин. Иначе аз очаквам в близките години секира - вдигане на такси и ограничаване достъпа. Под предлог "защита от загуби" естествено.
А иначе hood на 10 е за купуване. Неприятно ми е да го напиша, ама е така.
Понеделник, ако има осезаем спад, празня сметките, чупя касичката на детето и направо в SSO опции. Такова безобразно изкуствено натискане не съм виждал.
Тесла е препродадена. Неприятно ми е да го кажа, ама е факт.
===
Както и да е - BTFD!
Близо е до долната линия на канала на 2 год графика но със тоя троен връх много ще и е трудно нагоре, нищо чудно да направи violation на тренда, даже е много верятно, може да няма конкуренция в много аспекти, но все пак никой голям автопросизводител не се кани да фалира а и проблема със суровините за батерии ще е следващото препятствие
Опитах се да предупредя преди дни с една група хора- от правата вяра (не знам дали разбираш какво имам предвид) че е твърде опасно да не останат с 20% от парите си... оплюха ме и аз им казах добре, правете каквото знаете. Очаквам да им стана крайно неприятен отсега
Тесла е препродадена. Неприятно ми е да го кажа, ама е факт.
Просто кажете къде отидаха трилионите от акции последните 2 месеца - голд ц, трежърис ц, крипто ц, имоти ц. И това на фона как Фед още помпят и нито продават нито качват лихвата...ъх
Тесла я размазват здраво, вчера ФЕД им спря дневното рали преди обявяването на резултатите, днес няма спирачки
Опитах се да предупредя преди дни с една група хора- от правата вяра (не знам дали разбираш какво имам предвид) че е твърде опасно да не останат с 20% от парите си... оплюха ме и аз им казах добре, правете каквото знаете. Очаквам да им стана крайно неприятен отсега
Коментар