IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Мисля следващия път да купя широки индекси ,да си знаете че може и да ги анулират после след моите покупки и да спрат да съществуват ,това очаквам след тази фиеста
    Тъй-тъй. Целият пазар и въобще цялата световна финансова система се върти около твоята евентуална покупка за 1000 долара.

Ако си толкоз дългосрочен, няма причина да се вторачваш толкова в дневната графика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      еНвидията какво ще я правим? Ще ѝ скъсяваме ли шортите?
      Не само Nvidia ,целия шум около AI не е подплатен с печалби все още няма здрав фундамент ,няма ясн регулация ,в един момент могат да кажат стоп това е опасно за нас ,например ,един два проблемни казуса със сигурността и AI акцията отива в блатото

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Каврък аз като ти казвам,че имаш повече талант от половината списващи тук,ти не вярваш.
        Много добре си схванал един от съветите !
        Но както ти казах и преди,сгреши в най-важното нещо в търговията, тайминга ! Ако позволиш критика,разбира се

А ябълката рисува много грозни неща ,казвам ти
        50% ръст има за 6-месечието.Виж кога е правила такива,и какво следва после
        Провери и в гугъл и какво става с акции с ръст 50% за 6 месеца
        Напиши си домашното !
        Ръста и е 40% ,пак казвам нямам време и нерви да продавам ,да дебна и да се излагам за загуби от 50 -100 евро например ,извадих си поуки за тайминга ,имало е доста такива ралита последните 5-6 години ,за тези акции и тази компания но тренда е устойчив ,мен ме интересува тренда а не кратките загуби ,сега Тата почва да прави завод в Индия за новите им айфони ,Индия е новия Китай ,отделно отвориха магазин в най голямото приложение в Китай ,и още други неща има .Това е засега .
        Критика приемам ,заяждания на дребно не бих
        Но пък има и друго в един такъв момента пазара е непредвидим може да чакаш и да купиш пак на по ниски нива но и по-високи от тия дето сис и мислил че са високи ,както дойде ,сега повече следя цените за да знам кое ,колко струва сега и дали може да е изгодно след да кажем няколко месеца

Коментар

еНвидията какво ще я правим? Ще ѝ скъсяваме ли шортите?
          Същата картина 1 към 1 с ябълката ,но тук % са по -големи,логически после ще пада и с повече %
          Голям балон пред пукане,но може и да е чак септември

Коментар

• еНвидията какво ще я правим? Ще ѝ скъсяваме ли шортите?

Коментар

Не си струва нервите да ги дебнат да продавам после пак да влизам и така
              Каврък аз като ти казвам,че имаш повече талант от половината списващи тук,ти не вярваш.
              Много добре си схванал един от съветите !
              Но както ти казах и преди,сгреши в най-важното нещо в търговията, тайминга ! Ако позволиш критика,разбира се

А ябълката рисува много грозни неща ,казвам ти
              50% ръст има за 6-месечието.Виж кога е правила такива,и какво следва после
              Провери и в гугъл и какво става с акции с ръст 50% за 6 месеца
              Напиши си домашното !

Коментар

Нацелваш ги, спор няма!
                Мисля следващия път да купя широки индекси ,да си знаете че може и да ги анулират после след моите покупки и да спрат да съществуват ,това очаквам след тази фиеста

Коментар

Един път и аз да тръгна да купя акции и то да разръчкат Nasdaq.
                  Нацелваш ги, спор няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение

Нали уж беше дългосрочен?
                    Така е и така оставам.Правих сметки ,моите акции са купени под 190 долара около границата на цена 186,187 която е с нива за покупка спрямо заявките на пазара.И да паднат ще е до цена най много 160,170 .Не си струва нервите да ги дебнат да продавам после пак да влизам и така

Коментар

Моите вчера тръгнаха зле затвориха що годе прилично.Август ще изкарват чак отчет но заради ония тъпанари в Nasdaq които ребалансират индекса паднаха акциите .Един път и аз да тръгна да купя акции и то да разръчкат Nasdaq.
                      Нали уж беше дългосрочен?

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Нещо юлската корекция не върви. Пазарът затваря силно. Какво ли ще стане, ако почнат да изкарват добри отчети...
                        Моите вчера тръгнаха зле затвориха що годе прилично.Август ще изкарват чак отчет но заради ония тъпанари в Nasdaq които ребалансират индекса паднаха акциите .Един път и аз да тръгна да купя акции и то да разръчкат Nasdaq.

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
                          Арпаджик, не магданоз
                          Потресаващо ниско ниво на матряла и в тази тема

долармeни купуват пробив на 7 годишна подкрепа !!! ватенки русороби лъжат за позиции ,сега пък и арпаджик взеха да обсъждат.....
                          И ги е страх една прогноза да дадат за SP500 ,за да не им лъснат невежите аматъорски задници

..................

Last edited by petrg5s; 12.07.2023, 07:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

От кой филм беше това цитирам по спомен

- Магданоз? те всички сега продават магданоз по добре чесън да беше посадил
                            Арпаджик, не магданоз. Матриахат.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Нещо юлската корекция не върви. Пазарът затваря силно. Какво ли ще стане, ако почнат да изкарват добри отчети...
                              Дам, тази година не е много типична. Гущерът също предава фронта. От друга страна обаче само се чака повод.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                                Днес е ден за продаване, ама нещо не искат да ми купуват колците.

Коментар

Working...
                                X