If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зависи кога ще се изчерпи ръста в Европа.Казаха,че в момента се задълбочавал,
ама с тази война в Украйна докъде ще се задълбочи не знам.
Коментар
michaelis
SPX JUN 06.2014
-1900/+2 1880 /- 1860 Butterfly PUT -2.80 Probabillity 85%
ей туй напрай дедо ви, туй сглобихме, или да хои до първата седмица на Юни над 1900 или под 1860 се ми е тая само да не е между тях ..., че ше изям тоягата ...
така е винаги е хубаво да има къси позиции от тук че никой няма да ни чака да пуснем , електронната игра така е програмирана само бич бич бич , мич мич мич . ше ми бият те стопове смешници
така е винаги е хубаво да има къси позиции от тук че никой няма да ни чака да пуснем , електронната игра така е програмирана само бич бич бич , мич мич мич . ше ми бият те стопове смешници
Има бе, ей го! Храс, прас, както си трябва. Ама трябваше да е следобеда. Странно ми е, че нямаше понеделничен сутрешен оптимизъм. Колеги, да не сменихте сценария
нема сменен сценарий бе, дългосрочно само кабадан и само на доле, нема повече да има ръстове и рекорди, да ми чупят те на всеки 100М тва да не е баница ... тряя едно ново дъно само да избацат на 500 или нещо такова и тек тогаз голямата мечка е свършила и се задава новия bull trend ама тва има време първо да започне големия мечок ...
Коментар