IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    няма храс прас а така се нядавах ето войната пак започна пак напрежение , страшшшшшшшшшшшшно напрежение
    Има бе, ей го! Храс, прас, както си трябва. Ама трябваше да е следобеда. Странно ми е, че нямаше понеделничен сутрешен оптимизъм. Колеги, да не сменихте сценария

Коментар

• няма храс прас а така се нядавах ето войната пак започна пак напрежение , страшшшшшшшшшшшшно напрежение

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Днес и аз гледах графиките на златото и среброто... най-големите фреймове... И само ще споделя, че нещата ми изглеждат като на подскок за едни 20-тина %... Противно на всички "анализи" на банките и прочее... На всичкото отгоре има и логика - предстои гмурване на индексите... Това вчера в САЩ мисля беше показателно - всики възможни положителни новини вече са в цената - "ще печатат то припадък", бизнеса на компаниите се е подобрил активно генерира работни места, доходи и следствие потребление... на всичкото отгоре, нещата в Украйна упорито се вмирисват...
        Мисля време е на хеджфондовете и другите дирижори да използват тънкия пазар през лятото и да отиграят един "страхов" сценарий...
        Те такива неща ми нашепва агнешкото печено тия дни...

Всели празници на всички!
        колега ако мислиш, че чакаме тука нещо по различно от твойта прогноза ... е някои колеги имат разногласия относно златото, щяло да стане 500$ и някви такива, но на мен ми се струва, че ще отиде там където си беше, че и малко от горе ...

Коментар

• Днес и аз гледах графиките на златото и среброто... най-големите фреймове... И само ще споделя, че нещата ми изглеждат като на подскок за едни 20-тина %... Противно на всички "анализи" на банките и прочее... На всичкото отгоре има и логика - предстои гмурване на индексите... Това вчера в САЩ мисля беше показателно - всики възможни положителни новини вече са в цената - "ще печатат то припадък", бизнеса на компаниите се е подобрил активно генерира работни места, доходи и следствие потребление... на всичкото отгоре, нещата в Украйна упорито се вмирисват...
          Мисля време е на хеджфондовете и другите дирижори да използват тънкия пазар през лятото и да отиграят един "страхов" сценарий...
          Те такива неща ми нашепва агнешкото печено тия дни...

Всели празници на всички!

Коментар

• а инак на крупието ще му кажа че както злото освободи напрежението на 1275 тъй и гнидите един пондрелник на отваряне - храс прас айде

Коментар

• идеята е да съ байвът дипуити и да съ върти чутуртърговията

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                Явно немците са решили да не мръзнат зимъска и май SP500 ше слиза и то доста ми се струа .....
                http://www.bloomberg.com/news/2014-0...t-at-6-3-.html

Ми не се знае знае ли се.
                Ако решат да не обръщат особено внимание на Украйна след тия добри данни за заетостта току виж са атакували успешно 1900 днес...или Вторник
                Само сценаристите си знаят

Коментар

• Другари и другарки на пленума на Народното събрание на Комунистичската Партия се появи следното заглавие

US-Senator John McCain nennt fehlende Führungsstärke von Angela Merkel "peinlich"

АМ. Сенатор еди си кой окачествил лидерството на Меркел като болезнено разочароващо. ))

weiter lesen: http://www.gmx.at/themen/nachrichten...lich#.A1000146

Явно немците са решили да не мръзнат зимъска и май SP500 ше слиза и то доста ми се струа .....

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                    Иииии айде бе, а дано. Да се отърва и аз от тоз бастун, че ми омръзна. Само да скочи малко, ще продам на загуба. Тва за нищо не става. Дано само не пробие 4,3, че ще стане кървава.

Хванах си ракетка между другото. +7% на отварянето на Ingenico преди малко. Купих си подло в сряда сутринта преди отчета вечерта. А като знам американите как я шортят тази акция, следобеда може да стане кърваво, ако се заформи приятен шорт скуийз.

П.С. Аз докато се плюнча тука, то взело, че ми изпълнило поръчката и продължило нагоре. Щеше да е забавно с американите, ама нищо. 8% за половин сесия си е джакпот от всяка гледна точка.
                    не ве то ше тръгне NTWK, аз го продадох на загуба някви си 70/80 $ боли ме фара с опциите ги избих почти веднага, ше литне ама не ми се чака иначе има леб в него и то бая ... ама както казах блокира ми кешовицата за другите неща и тряя стоя кат пън и да гледам само и да чакам, а аз не мога тряя да цъкам ...
                    Last edited by michaelis; 02.05.2014, 12:05.

Коментар

може бе ей го къде е някви си 100/120 точки може да се вдигне и тоя връх ше има да подсмърчат с години след него да го стигнат ...

само вчера дет не иска да ми вземе поръчката за опциите ама кво да прайм са, явно съм изкал нагла цена да я купим, ама са нема да се вътриме да му се невиди.
                      Апропо Кастро NTWK ги сложих у лево щото не моа ги чакам тех, че ми затварят leverage за опциите, а те са ми по ценни и праим повече от NTWK колкот и да скочи ... барем са тръгне и да ви върже там
                      Иииии айде бе, а дано. Да се отърва и аз от тоз бастун, че ми омръзна. Само да скочи малко, ще продам на загуба. Тва за нищо не става. Дано само не пробие 4,3, че ще стане кървава.

Хванах си ракетка между другото. +7% на отварянето на Ingenico преди малко. Купих си подло в сряда сутринта преди отчета вечерта. А като знам американите как я шортят тази акция, следобеда може да стане кърваво, ако се заформи приятен шорт скуийз.

П.С. Аз докато се плюнча тука, то взело, че ми изпълнило поръчката и продължило нагоре. Щеше да е забавно с американите, ама нищо. 8% за половин сесия си е джакпот от всяка гледна точка.
                      Last edited by snaky; 02.05.2014, 11:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Чи ще има минилеман от поне 15-20% - ще има, ма дали преди туй няма да има спай атака на 2000 ?

Въпрос за милиони....
                        може бе ей го къде е някви си 100/120 точки може да се вдигне и тоя връх ше има да подсмърчат с години след него да го стигнат ...

само вчера дет не иска да ми вземе поръчката за опциите ама кво да прайм са, явно съм изкал нагла цена да я купим, ама са нема да се вътриме да му се невиди.
                        Апропо Кастро NTWK ги сложих у лево щото не моа ги чакам тех, че ми затварят leverage за опциите, а те са ми по ценни и праим повече от NTWK колкот и да скочи ... барем са тръгне и да ви върже там
                        Last edited by michaelis; 02.05.2014, 11:01.

Коментар

май времето си е дошло дат каа, че даже и доста се бавят ...
                          Чи ще има минилеман от поне 15-20% - ще има, ма дали преди туй няма да има спай атака на 2000 ?

Въпрос за милиони....

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                            Още стария Леман не е доотшумял. Твърде рано е за нов
                            май времето си е дошло дат каа, че даже и доста се бавят ...

Коментар

• злото много го мъчи това 1275 от там идва цялото напрежение

Коментар

• голямо напрежение а редко. нагоооооре надоолу нагоооооре надоолу и малко встрани ханш ханш

Коментар

Working...
                                X