If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От два месеца се опитвам да изградя някаква по-смислена позиция в Kenmare обаче борсата в Дъблин бая мяза на БФБ. Почва да ме е яд как ще изпускам да си реализирам плана.
Само за протокола да спомена, че TLRY са на +12% за половин час от както отвори пазара.
И аз влязох чисто спекулативно в MSOS с малко от CFD-тата.
Иначе с основното портфолио съм с 21% кеш и чакам накъде ще тръгнат акциите понеделник, всичко е замряло този петък
...
Купих малко TLRY от марихуана сектора, че CGC ги изтървах, можеше едни бързи 100% да се хванат. Мисля, че сектора пак ще тръгне да се събужда, точно всички са ги забравили, виждам повишени обеми.
...
Само за протокола да спомена, че TLRY са на +12% за половин час от както отвори пазара.
Глупости. Има една единствена причина да падат китайките - страх тия циклофреници в САЩ да не им отрежат капитала. Те в момента Гейсъюзът "разследва" Алито.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
Прийч, то ако можеше от някаква философия да се прави доходност.... Абе гледам аеркапа ми нещо се е юрнал нагоре напоследък. Ти на колко би го продал?
Нямам идея доколко специфичният риск е реална заплаха. Като цяло в момента не бих продавал нищо. Мисля, че не е време за прибиране на печалби.
Те оня ден на 46 и нещо продадох последните кашони wrk и гледай какво се отприщи.
В темата за имотите другарчето ratten ме заяде, че участието на фондовата борса било хазарт според него.
За да не разводняваме другата тема,
ще му отговоря в тази тема с една интересна история, на която попаднах.
Дали участието на борсата е хазарт или не, всеки е свободен сам да решава.
Хазарт е да, амавсеки сам си решава как да си харчи парите. Те за 30 години я имат я нямат 3 сделки и останлаото е лаене по форума дето не знам що въобще някой им обръща внимание. Поне тука е в пъти по интересно, понякога де :-D
В темата за имотите другарчето ratten ме заяде, че участието на фондовата борса било хазарт според него.
За да не разводняваме другата тема,
ще му отговоря в тази тема с една интересна история, на която попаднах.
Дали участието на борсата е хазарт или не, всеки е свободен сам да решава.
Историята е за млад инвеститор-екстремист, който решава да забогатее рязко и бързо в рамките на година, и до края на живота си да живее охолно финансово свободен и независим...
...за целта той тайно изтегля доживотните спестявания на майка си в размер на 100 000 долара(трупани с десетилетия тежък труд), и без да и каже ги залага на борсата. Какво се случва по-нататък...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар