IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Въобще не мога да ви мисля късите, като трейдър ви съчувствам не е приятно да се губят пари на борсата, обаче ...
    То не е като да не съм ви предупредил, а кво получих насреща само обиди и заяждания, така че сега сърбайте си попарката.
    Q1 по принцип е много силно ако няма някой катаклизъм очаквам 10% ръст до края на Март.
    Януари също е много силен месец ДАКС-а ще удари 10 000 много скоро.
    Дано ви издържат акаунтите.
    Успех и ... Весела Нова Година (макар че за вас хич не е весела)

Коментар

• Да направим един анализ на пазара какво се случи в новогодишната нощ.
      В новогодишната нощ пазарите удариха нови Върхове.
      Фючърсите на Дау, СиП и Дакс направиха съответно:
      Дау - 16600
      СиП - 1860
      Дакс 9650
      И тва на 31ви в 8 часа когато всички трейдъри са вече на маса и си пият ракията, смятай какво ще става утре като всички се върнат на работа.
      Утре Европейските борси ще отворят с около 1-2% ръст (както обикновенно).
      Дакс-а ще отвори някъде на 9700 и до края на деня ще качи до 9800 до края на другата седмица 10 000.
      До края на Q1 песимистично 11 000 оптимистично 12 000.
      Съвет към всички къси на ДАКС-а тази вечер заредете здраво акаунтите ... за да няма като се събудите и отворите акаунта БУУУУУУУУММММММ

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
        Хахо май вярно е хахав или има нещо .. женско, някаква ненаситност..

Хайде весело посрещане на 2014 на всички и да не се сърди някой ако има нещо!
        Ах гугутката тя ...
        Много злоба и завист усещам в този пост.
        Какво стана гугутчице изхърмя ли ти акаунта на късия ДАКС че така злобно ме клеветиш
        Ако не е изгърмял не се притеснявай утре ще изгърми ДАКС-а като отвори на 9700
        Готви се утре ще те правят женски гълъб

Коментар

• За много години, живи и здрави и много печалби !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            а защо не и на 50 000 - фантаст
            Хахо май вярно е хахав или има нещо .. женско, някаква ненаситност..

Хайде весело посрещане на 2014 на всички и да не се сърди някой ако има нещо!

Коментар

• Слагаме вече скарата на масата, бирите, шампанското и ви пожелавам весело посрещане на 2014 гледам вече навънка започва да става положението като в Бейрут

и ви казвам наздраве с тази статийка

http://www.financialiceberg.com/us_corps_liquidity.html

Last edited by michaelis; 31.12.2013, 19:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                Айде дай газ дай газ, Американците се събудиха трябва да завършим годината на high.
                Само си представям гапчето на ДАКС-а на 2ри сутринта ще е красота.
                На колко ли ще отвори
                Може би 9700, може би 9800 ... а защо не и 10 000
                а защо не и на 50 000 - фантаст
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Айде дай газ дай газ, Американците се събудиха трябва да завършим годината на high.
                  Само си представям гапчето на ДАКС-а на 2ри сутринта ще е красота.
                  На колко ли ще отвори
                  Може би 9700, може би 9800 ... а защо не и 10 000

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                    Фючърсите катерят катерят густо, последния няколко часа от 2013 време за нови рекорди, ако днес има добри новини ще излетим.
                    А всички знаете какво ни очаква на 2ри Януари, всички индекси отварят с гап нагоре и полет в стратосферата.

Весела и щастлива нова година на всички !!!
                    С гап към Ада

Коментар

• Фючърсите катерят катерят густо, последния няколко часа от 2013 време за нови рекорди, ако днес има добри новини ще излетим.
                      А всички знаете какво ни очаква на 2ри Януари, всички индекси отварят с гап нагоре и полет в стратосферата.

Весела и щастлива нова година на всички !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Тръгва то тръгва, баш сега привършва периода на такс селинг и идва януарския ефект.
                        Ма пък никога не знаеш какъв щрих с четката е замислил утре великия художник....то затуй е и интересно по тия сергии

Ето още 2 лузъри де ми са на минитора и ми са струва че вече е назряло времето и за тях. Едното запали двигателя, другото скоро предполагам.
                        Не мога да чакам от тях дабъли като от NTWK на годишна база, ма едно 30-40% да кихнат за няколко месеца - файда ще е. Бразилчето и за по дълга дивидентна игра става.

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=CTB
                        http://www.finviz.com/quote.ashx?t=BRXX&ty=c&ta=0&p=w
                        погледни му графиката и ше видиш има копия разни и после пак се връша да потвърди, аз за тва ти казвам са може да се напрай някой лев но long term малко рано иначе не double а повече от tripple ше напрай, не те знам ти колко дълго държиш и по сергиите наистина е интересно и повече пара се праи от DAX и Co. тея ETF, Stocks, скачат по 3,4 даже и 5 пъти братче, лудница
                        И аз вервам в Бразилия брачед глей кво стаа
                        http://www.latineuro-partnervermittl...ervermittlung/
                        с на бат Хахо прогнозата праа едни бързи 400стин хилки и отиам при тея на снимката
                        Last edited by michaelis; 31.12.2013, 11:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                          Аз гледах NTWK, ще бъде голяма ракета, само че ще има още едно на долу според мен така изведнъж нищо не тръгва,
                          Тръгва то тръгва, баш сега привършва периода на такс селинг и идва януарския ефект.
                          Ма пък никога не знаеш какъв щрих с четката е замислил утре великия художник....то затуй е и интересно по тия сергии

Ето още 2 лузъри де ми са на минитора и ми са струва че вече е назряло времето и за тях. Едното запали двигателя, другото скоро предполагам.
                          Не мога да чакам от тях дабъли като от NTWK на годишна база, ма едно 30-40% да кихнат за няколко месеца - файда ще е. Бразилчето и за по дълга дивидентна игра става.

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=CTB
                          http://www.finviz.com/quote.ashx?t=BRXX&ty=c&ta=0&p=w

Коментар

Чи лошо ли е, а. Другия път пак да падне до 43$ че да видим дали няма сложа пак още фесчета в торбата.

И това ви го препоръчах преди 2 седмици, дано ме е послушал някой.
                            Още не е късно за включване, направихме 20%, ма минумум дабъл и от тия нива има.

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=NTWK

ПС Превода ми дойде по рано, приятна изненада. Грабнах по малко от доста нещица, главно ЕМ и царевичка
                            EDIV, GUR, BRF, FXI, SU, EPU, RJA, CORN
                            Аз гледах NTWK, ще бъде голяма ракета, само че ще има още едно на долу според мен така изведнъж нищо не тръгва, сега може да се напрай някой лев, но мисля че потвърждение на дъно трябва да има и може да направи и по ниско дъно ето тогава влизаме ше го изчакам директора SPX да се накани да слезне до 1640 да видим тогава тая дъртата пастърма какво ше умува, освен да принтира по 100 мегалиона аз друго не виждам ...

И няма ли нещо в тая Африка Stocks бе нещо Гана, Сенегал, Нигерия ей такива работи там е сега постата, даже може да сме изпуснали вече, че след 10г. вече сме изпуснали съвсем влака, на тях и без тва им е все едно дали плешивия ше потъва с Титаник или не

Коментар

Чи лошо ли е, а. Другия път пак да падне до 43$ че да видим дали няма сложа пак още фесчета в торбата.

Още не е късно за включване, направихме 20%, ма минумум дабъл и от тия нива има.

ПС Превода ми дойде по рано, приятна изненада. Грабнах по малко от доста нещица, главно ЕМ и царевичка
                              Аз влязох при тях след коледа, първо ме хвана яд, че не уцелих дъното, ама като гледам днес как се изстреля и ми се оправя настроението.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Баси тези фесове, един ден падат като камъни на следващия фърчат като ракети.

Коментар

Working...
                                X