Първоначално изпратено от Майстора233
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pazderkov Разгледай мнениеА какво ви е мнението за Lufthansa?
Мен ми се вижда твърде ниска цената и в момента, въпреки обстоятелствата със стачките и очакващото се увеличение на заплатите на персонала.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Фундаментално има причини да расте, но графиката изглежда просто ужасно точно сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от pazderkov Разгледай мнениеА какво ви е мнението за Lufthansa?
Мен ми се вижда твърде ниска цената и в момента, въпреки обстоятелствата със стачките и очакващото се увеличение на заплатите на персонала.
Коментар
-
https://m.investing.com/news/stock-m...ing-on-3332457
Mega бикът на Тесла намалява дела си в компанията !
Теслата май май стагнира нещо..
Коментар
-
Мен ми се вижда твърде ниска цената и в момента, въпреки обстоятелствата със стачките и очакващото се увеличение на заплатите на персонала.
J.P Morgan,Barclays,Bank of Amerika ,Wedbush securities ,всичко е рейтинг Buy
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеБг данък дивидент е 5% и при СИДДО се самооблагаш до 5%, ако са ти удържали над 5% не доплащаш нищо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Идеално положение няма на този свят !Въпреки данъка дивидента пак е много добър.
Дори най-дърварският вариант - продаване точно на дивидент - е за предпочитане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
В УСА-то данък дивидент ми е 10%. Хамериканците пак изпревариха ЕУ. Ако искаш як дивидентец от много сериозни УСА комании можеш да обърнеш внимание на:
1. MO (Altria). Div yield - 9.4%
2. PM (Philip Morris Intl). - Div. yield - 5.6%
3. T (AT&T) - Div. yield. - 6.5%
4. VZ (Verizon) - Div. yield - 6.75%
Има един цял океан от компании в УСА дето дават подобен дивидент, стига да го искаш.
Взимал съм такива от PDM (около 8%) и ABR (сега падна на 13%, беше дори по-висок).
А най-добре танкерните компании, понеже не удържат данък!
Там гонеха между 14% -16% чисто! На 7-та година инвестицията се е избила напълно!
NAT преди няколко месеца го намалиха хем - и пак e 12%.Last edited by Julius_BG; 10.03.2024, 19:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
В УСА-то данък дивидент ми е 10%. Хамериканците пак изпревариха ЕУ. Ако искаш як дивидентец от много сериозни УСА комании можеш да обърнеш внимание на:
1. MO (Altria). Div yield - 9.4%
2. PM (Philip Morris Intl). - Div. yield - 5.6%
3. T (AT&T) - Div. yield. - 6.5%
4. VZ (Verizon) - Div. yield - 6.75%
Има един цял океан от компании в УСА дето дават подобен дивидент, стига да го искаш.Last edited by Zdravko74; 10.03.2024, 18:09.
- 1 like
Коментар
Коментар