IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
    Какви причини всичко е нереално високо. Ще изтрезнеят много скоро. Няма само една посока. СиП от 1650 нагоре е абсолютно въздух, който ще издиша.

Брадатия замаза полежението и финтира хората, но това ще е временно.

Тези умните пари (големите играчи) хем трябва да кешират, хем пак да спечелят, а за да стане това трябва да купят евтино.
    Не поема,зарежи,пробвал съм много пъти.
    Ще му дойде като гръм от ясно небе.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
      Това падане на какво ще се дължи? Според теб?
      Аз в момента съм яхнал Коледото рали, Америка не виждам да пада, а СиП влачи и ДАКС-а нагоре.
      Отделно очаквам голям ръст на ДАКС-а догодина. на 9500 може да затворя.

Обясни за това падане през Януари има ли причина?
      Какви причини всичко е нереално високо. Ще изтрезнеят много скоро. Няма само една посока. СиП от 1650 нагоре е абсолютно въздух, който ще издиша.

Брадатия замаза полежението и финтира хората, но това ще е временно.

Тези умните пари (големите играчи) хем трябва да кешират, хем пак да спечелят, а за да стане това трябва да купят евтино.

Коментар

Зависи колко ти е голям акаунта и с 1 и с 100 принципа е същият.

Дакс-а го играя с 10 контракта в момента на тия нива.
        СиП с 20

За момента очаквам аз да е нагоре така че съм спокоен, но ако мисля че сме стигнали връх и ще връщаме надолу или чакам корекция може да намаля до 5 или 1-2. Но се старая винаги да имам отворена дълга.

Ако почне да пада рязко (не го очаквам) ще затварям.
        Ем ти си сила, аз акаунт със 100 000 бонбона неам да си цъкам с 10 контракта, цъкал съм с 30 ама марджина е лудница, и два три пъти взех и ме занитиха веднъж и вече не прайм така.

А DAXa при такъв прът каде го е нарисувал на месечна няма падне изведнъж на 5000 (но всичко е възможно!!), защото тея пръти имат сила и кат стане такова някво никво натопорчено и надървено положение, човек не знае ни long да хои щото тея могат да решат да изляат ни short, защото пък има сила и ше стане нещо като при FOMC едни бързи 400 пункта на горе и шах с пешката. Ти как си прецениш бате, евала аз не бих смял на тая височина с 6 контракта да влизам в каквато и посока и да било без да виждам възможност!

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
          щом е с 10 затвори и си кеширай 600 Евро че ако не в Петък то Януари още първите сесии може да е внезапно падането.
          Това падане на какво ще се дължи? Според теб?
          Аз в момента съм яхнал Коледото рали, Америка не виждам да пада, а СиП влачи и ДАКС-а нагоре.
          Отделно очаквам голям ръст на ДАКС-а догодина. на 9500 може да затворя.

Обясни за това падане през Януари има ли причина?

Коментар

СиП с 20

За момента очаквам аз да е нагоре така че съм спокоен, но ако мисля че сме стигнали връх и ще връщаме надолу или чакам корекция може да намаля до 5 или 1-2. Но се старая винаги да имам отворена дълга.

щом е с 10 затвори и си кеширай 600 Евро че ако не в Петък то Януари още първите сесии може да е внезапно падането.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              Хахо бате, веднъж те бех питал ама останах без отговор, с колко контракта цъкаш ти на тоя DAX, SP500 и Dow. Аз влизам на всички индекси с 1-2 контракта макс, ти не те знам що за турист си и дали сефте тая година цъкаш на DAXa и си хванал намалението ама айде да не е като 2008 да стане, ама погледни 2011 ей такава тояга ако пуснат тея на долу 1000 пункта у бързината ше те занитат като гнида. А до колкото до ресурсите очаквам покачване, защото 1. те не са безгранични и 2. хората би трябвало да ги купуват сега докато са евтини и търсенето да се увеличи

СиП с 20

Коментар

• Днес имам чувството че ще стане, като петък в началото надолу и после нагоре и накрая 0.5% ръст.

Коментар

Е добре тия минерите на какво отгоре мислите че ще се качват?

Очаквате златото да се покачва?
                  Очаквате останалите ресурси да се покачват?
                  Хахо бате, веднъж те бех питал ама останах без отговор, с колко контракта цъкаш ти на тоя DAX, SP500 и Dow. Аз влизам на всички индекси с 1-2 контракта макс, ти не те знам що за турист си и дали сефте тая година цъкаш на DAXa и си хванал намалението ама айде да не е като 2008 да стане, ама погледни 2011 ей такава тояга ако пуснат тея на долу 1000 пункта у бързината ше те занитат като гнида. А до колкото до ресурсите очаквам покачване, защото 1. те не са безгранични и 2. хората би трябвало да ги купуват сега докато са евтини и търсенето да се увеличи

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Бе харесва ми бъзик стила ти, ама ако наистина го мислиш туй нещо - не го прави !
                    В дългове не влизай !
                    Заеми не взиам за такиа работи бе бате ти луд ли си тоя хазард тука в тая борса е тва никъде го няма. Каквото стане такова, златото мое падне и на 2лв. как им хареса аз кво мога да напраа, нищо, единственото успокоение е че не съм купил на 1900 че има и такива и си го стискат Тука всичко е възможно, Germanos 'от батерия до самолет' мхм
                    То тука може да има 100 причини нещо да се вдигне и 1 причина да не стане така и точно тва да се случи и довиждане. За тва играеш с тва дет имаш и ако уцелееш ок, ако не да си си праил сметката. За тва мразим аз марджин тъпотиите, а тва е нон стоп на FOREXа и CFD Indexite, аз иам един познат и той цъкаше Forex със 1:400 с 250 кинта се опитва да разцъква с 100 хилки, 1 път супер, втория път и на 3тия аре без 250 и тва става като се тръгне с големата кошница на пазар
                    Last edited by michaelis; 23.12.2013, 16:36.

Коментар

Pibel Castro ти мислиш ли че батко ти нема си купи BVN 10,90 - 110 парцала в торбата, и само товарим у каруцата ако падат златарите повече, ше търчим до банката за кредит да купуам още
                      Бе харесва ми бъзик стила ти, ама ако наистина го мислиш туй нещо - не го прави !
                      В дългове не влизай !

Коментар

Някой тука тредва ли Apple?

Архитекта май ги шортеше (гнилочите)
                        Неам аз такиа суми да ги шортвам тея, тряя да притежавам десетки левове за такива деяния и като ги гледам 470.39 B Market Cap скоро нема фалират така, че ненам кой ги шортва и да зареже таз работа да не го изгърбат.GOOG моеш да shortirash че са се усрали малко ама там още по големи суми и аз бегам от такива вампири, тва само с опции иначе ще изгърбат

Коментар

• Някой тука тредва ли Apple?

Архитекта май ги шортеше (гнилочите)

Коментар

Ми хвърляхме Ези Тура с Pibel Castro и той позна Тура и треа купуаме, кво да праим баса си е бас

Коментар

Pibel Castro ти мислиш ли че батко ти нема си купи BVN 10,90 - 110 парцала в торбата, и само товарим у каруцата ако падат златарите повече, ше търчим до банката за кредит да купуам още

Останах и аз без никви пари, само си пазим малко за някоя злобна опция да бием една панасерка на DAXa или ако хвана момента напрао влизам със взлом на CFD short и с мотиката в тъмницата, квот стане

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Е как само, и аз имам GDXJ и BVN от златисто сребристите. Не бол, ама има.
                                TCK от по обикновените, ослушвам се сериозно и за VALE.

Ти взе ли си BVN вече ?
                                Няма ко да му чакаш много, вече е на над 6 % под моята цена.
                                Не е невъзможно, ма трудничко ми се чини че ще пробие 10-та.
                                В края на краищата не са 100% само в злато.

Останах и аз без никви пари, само си пазим малко за някоя злобна опция да бием една панасерка на DAXa или ако хвана момента напрао влизам със взлом на CFD short и с мотиката в тъмницата, квот стане

"А тея VALE, DAMA POP TUZ с кво се занимават тея младежи ве 75B Market Cap. ?"
                                Ахам разпбрах сила у джелезото тея изнасят сигур винкели за Перник
                                Last edited by michaelis; 23.12.2013, 15:47.

Коментар

Working...
                                X