IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    На майнерите май само аз съм Long там, а златото в края на годината зреждат сувалките сега, че ще пътуват с него до Марс казаха по BTV
    Е как само, и аз имам GDXJ и BVN от златисто сребристите. Не бол, ама има.
    TCK от по обикновените, ослушвам се сериозно и за VALE.

Ти взе ли си BVN вече ?
    Няма ко да му чакаш много, вече е на над 6 % под моята цена.
    Не е невъзможно, ма трудничко ми се чини че ще пробие 10-та.
    В края на краищата не са 100% само в злато.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
      Добре ще я следим опцията и ще коментираме.

Също и златото, макар че аз съм песимист за златото както и за минерите, освен ако минерите не са oversold.

Успех.
      На майнерите май само аз съм Long там, а златото в края на годината зреждат сувалките сега, че ще пътуват с него до Марс казаха по BTV

Коментар

PUT SP500 - 1500 exp Mart Gold / Gold Miners Long
        И на DAX мисля да му вкарам една панасерка до края на годината Put на 7000 разтеж
        Добре ще я следим опцията и ще коментираме.

Също и златото, макар че аз съм песимист за златото както и за минерите, освен ако минерите не са oversold.

Успех.

Коментар

Добре ве живей, няма да те бъзикам повече.

Сега сериозно имам чувството че S&P ще излети днес с този Facebook, и Apple с договорите в Китай, днес (като петък) ме сърбят ръцете нещо, на пари ще да е, S&P 0.5% ръст.
          Да илядиш бе брачед, без тебе борсата не върви дееба маа му

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Защо да си казвам позициите?
            Това е полезна информация която не мисля да ти предоставям безплатно.
            Знаеш за една моя къса позиция в дакс,и вече си извади генерални заключения за мен и начина ми на търгуване. )
            Дерзай Демо фен!
            Добре ве живей, няма да те бъзикам повече.

Сега сериозно имам чувството че S&P ще излети днес с този Facebook, и Apple с договорите в Китай, днес (като петък) ме сърбят ръцете нещо, на пари ще да е, S&P 0.5% ръст.

Коментар

Ако водиш дискусията културно и интелегентно няма да те трият.
              Ама ти като няма кво да кажеш относно пазарите (щото ти толкова си бос по тая тема) и почваш да ме обиждаш и да плюеш по мен.

Кажи си позициите, кажи си мнението по темета и няма проблем.
              Защо да си казвам позициите?
              Това е полезна информация която не мисля да ти предоставям безплатно.
              Знаеш за една моя къса позиция в дакс,и вече си извади генерални заключения за мен и начина ми на търгуване. )
              Дерзай Демо фен!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Шаро виж на лични съм ти писал,че тук ме трият като искам да ти обясня,колко си п...т.
                Ако водиш дискусията културно и интелегентно няма да те трият.
                Ама ти като няма кво да кажеш относно пазарите (щото ти толкова си бос по тая тема) и почваш да ме обиждаш и да плюеш по мен.

Кажи си позициите, кажи си мнението по темета и няма проблем.

Коментар

• Шаро виж на лични съм ти писал,че тук ме трият като искам да ти обясня,колко си п...т.

Коментар

Статии не ми давай и не ми обяснявай дълга кво било кой как печатал.

Обясняваш ми се излишно.

Обяви си опциите дето си ги купил: Expiry, Put, Call и на какви нива да те видим какъв си тарикат.
                    PUT SP500 - 1500 exp Mart Gold / Gold Miners Long
                    И на DAX мисля да му вкарам една панасерка до края на годината Put на 7000 разтеж

Коментар

Аз съм го шортнал ее с опции, ама май се получава ефекта на oveproduction и кат нема на кой да го продадеш тва всичкото, треа принтираш още да си платиш дълговете които си натрупал, оообаче другите като скиват,че не моеш си покриеш дълговете, тъй като принтирането е 'ти взимаш пари на заем от някой друг' тогава bonds, ше получат родилни контракции, сиреч другите се съмняват, че ти ще им върнеш парите които са ти дали на заем, а тогава ако bonds получат родилни мъки е тогава (парите които си напечатал са вече само хартия), става една лека верижна реакция и другите ти каат, не не я ей ти си твойте гаранции (bonds,dollars) и си ми дай парите в моята валута да си платим аз моите заеми кадето съм взел, да си ги платим, ама ти кааш еми неам, и тогааа почва едно всеки си търси парите от всеки, а всеки неа еми неа и иа и треа всички да почнат да въртят свирки на околовръстното да си платат дълговете ей тва ше стане
                      Ако искаш тая статията моеж и у Forbes да я публикуваш
                      Статии не ми давай и не ми обяснявай дълга кво било кой как печатал.

Обясняваш ми се излишно.

Обяви си опциите дето си ги купил: Expiry, Put, Call и на какви нива да те видим какъв си тарикат.

Коментар

Няма проблем, уважавам мнението ти, обаче като смяташ че ще пада пазара ще си обявиш ли късите позиции?

Да мога после да те бъзикам?

Като си такъв голям разбирач що не го шортиш пазара (особенно ДАКС-а) ?
                        Аз съм го шортнал ее с опции, ама май се получава ефекта на oveproduction и кат нема на кой да го продадеш тва всичкото, треа принтираш още да си платиш дълговете които си натрупал, оообаче другите като скиват,че не моеш си покриеш дълговете, тъй като принтирането е 'ти взимаш пари на заем от някой друг' тогава bonds, ше получат родилни контракции, сиреч другите се съмняват, че ти ще им върнеш парите които са ти дали на заем, а тогава ако bonds получат родилни мъки е тогава (парите които си напечатал са вече само хартия), става една лека верижна реакция и другите ти каат, не не я ей ти си твойте гаранции (bonds,dollars) и си ми дай парите да си платим аз моите заеми кадето съм взел (да си платим на моита печатница), ама ти кааш еми неам, щи дам Iphoes и ти кааш еми да ама ние си иаме вече и не са ни нужни,треат ни кинти да си върнем нашите заеми и тогааа почва едно всеки си търси парите от всеки, а всеки неа еми неа и иа и треа всички да почнат да въртят свирки на околовръстното да си платат дълговете ей тва ше стане
                        Ако искаш тая статията моеж и у Forbes да я публикуваш
                        Last edited by michaelis; 23.12.2013, 14:11.

Коментар

Пзара е много тънък,обемите са малки ,и това е в основата на шипчетата които се наблюдават.
                          Още в началото на новата година ,ще трезвят!
                          Успехи.
                          Няма проблем, уважавам мнението ти, обаче като смяташ че ще пада пазара ще си обявиш ли късите позиции?

Да мога после да те бъзикам?

Като си такъв голям разбирач що не го шортиш пазара (особенно ДАКС-а) ?

Коментар

• Пзара е много тънък,обемите са малки ,и това е в основата на шипчетата които се наблюдават.
                            Още в началото на новата година ,ще трезвят!
                            Успехи.

Коментар

моя е къс 5 см

Хахо са слушам The Economist, не знам дали си го чувал това списание, не знам защо хората казват, че акцийте се търгуват на нива 28x и който е long ше лапне нещо ама не е сигурно кво
                              Ама ние ше купуаме я нема се даваме, дееба само лъжат хората да не купуват да стимулират икономиката
                              Няма лошо, щом смяташ че ще пада давай short.

И си обяви късите позиции във форума после да мога да те скъсам от бъзик.

Ама ти май си по приказките и статиите на борсата конкретно не играеш, само гледаш и пишеш по форумите.

Аз мойте позиции съм ги обявил

Long DAX от 9405
                              Long S&P от 1825

Коментар

Днес започва голямото Рали
                                S&P 500 ще излети !!!

Кой е къс?
                                моя е къс 5 см

Хахо са слушам The Economist, не знам дали си го чувал това списание, не знам защо хората казват, че акцийте се търгуват на нива 28x и който е long ше лапне нещо ама не е сигурно кво
                                Ама ние ше купуаме я нема се даваме, дееба само лъжат хората да не купуват да стимулират икономиката
                                Last edited by michaelis; 23.12.2013, 12:56.

Коментар

Working...
                                X