IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=IvanG;1059559273]За много години

Идвам за кОпона... Този път се оляха. Пазиш ли зингите

За много години,жив и здрав.
    Да Зинга си ми стои малко се пооправиха,ама още трябва.
    Ти да не занули акаунт нещо?
    Толкова време вакуум?
    Хайд добре дошъл,че тука много драскачи,ама стойност няма вече на написаното.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Днес се очертава добро колене на бичета.гнидите пускат от високо късаци че да е по сладко

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
        И аз очаквам нещо подобно
        Вие май не сте се научили, че това нещо няма нищо ама нищо общо с новини или икономика. Не ми се рови сега да ви доказвам историята на настроенията на DAX по време на IFO, PMI, NFP и тн., защото един път IFO е positive те отиват на долу, друг път на горе същото е и за останалите. Целта е да вземеш парите от другите и цената на нещо се покачва в зависимост от това кой какво количество е купил от това и като се нагрухтиш с нещо трябва и да го продадеш нали ? ама ей тука е дървото още малко и пазара като се срине и хората ше кажат е няма криза що пада въпреки новините еми пада щото големите искат да продават на тях им трябват измислени кризи и волатилност иначе не моат се праат пари, а те искат да праат пари

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение

Утре ако докладват хубави новини пазарът може да го приеме за още спиране на кранчето
          И аз очаквам нещо подобно
          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
            2 лева няма да стане, ама може да стане 1000 долара.
            В най-добрият случай ще гравитира около 1250 долара.
            Да беше купил контракти поне можеше да ги трейдваш и да искараш някой лев, ама тва физическото си го сложи в буркан или под юргана сега.
            След 5 години пак ще е на 1250 колкото си го купил, само дето ще си пропуснал лихва и дивидент и капитала ти стой заключен (но то като ти знам трейдърските възможности може би за теб това е най-добрата опция, поне няма да си загубиш парите).
            А след 5 години ако още го имаш, щото междувременно може някой да ти го е откраднал от вас или ако го държиш в трезор някой да е обрал трезора (както много често се случва в БГ) ще може най-накрая да си направиш дебел ланец и като излезеш на дискотека да се гъзарееш и да се правиш на голям инвеститор.
            ше си монтирам златни зъби и ше бъда най-личния на Татарли Щрасе
            с допълнение

http://de.wikipedia.org/wiki/Quantitative_Lockerung - на немски

....hat dabei seit Jahren unter allen OECD-Ländern die höchste Staatsschuldenstandsquote. Erklärt wird dies mit einer in Japan herrschenden Bilanzrezession....

Япония при това от години има най-висок дълг измежду OECD стани, при което това се обяснява с настъпващатата рецесия в баланса на активите.

http://de.wikipedia.org/wiki/Quantitative_Lockerung - на английски

аз ти каам че акцийте ше растат без край, ти си специялист икономист а аз съм хванат от гората и си консервирам злато в буркани
            Last edited by michaelis; 10.01.2014, 09:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Иване-добре дошъл-къде се изгуби като белия боб
              За много години

Идвам за кОпона... Този път се оляха. Пазиш ли зингите

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Колкото по зле - толкоз по добре
              Кеш майката му е да има човек. Годината ще е джейс.
              Кеш ама в какво - трежърита, банкова сметка, поддУшека

Утре ако докладват хубави новини пазарът може да го приеме за още спиране на кранчето
              Last edited by IvanG; 10.01.2014, 01:45.
              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• хахо я кажи сега ти като фундаменталист за какъв тапаринг говорят като той вече беше съобщен . значи чесно да ти кажа вече сънувам кошмари с тая дума тапъринг

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                  Пичове готови ли сте за утре?
                  Заредихте ли акаунтите с пари?
                  Щото като излезе утре безработицата и излитаме нагоре, към нови върхове, тези който са къси да ги предупредя или затваряйте от сега или слагайте пари в Акаунта, да няма после БУУУУУУММММ !!!!
                  Този път май ти да заредиш а?

Коментар

• Пичове готови ли сте за утре?
                    Заредихте ли акаунтите с пари?
                    Щото като излезе утре безработицата и излитаме нагоре, към нови върхове, тези който са къси да ги предупредя или затваряйте от сега или слагайте пари в Акаунта, да няма после БУУУУУУММММ !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                      абе ше видим, квот стане такова, може пък и да си продължи така вечно и златото да стане 2 лв. не знам
                      2 лева няма да стане, ама може да стане 1000 долара.
                      В най-добрият случай ще гравитира около 1250 долара.
                      Да беше купил контракти поне можеше да ги трейдваш и да искараш някой лев, ама тва физическото си го сложи в буркан или под юргана сега.
                      След 5 години пак ще е на 1250 колкото си го купил, само дето ще си пропуснал лихва и дивидент и капитала ти стой заключен (но то като ти знам трейдърските възможности може би за теб това е най-добрата опция, поне няма да си загубиш парите).
                      А след 5 години ако още го имаш, щото междувременно може някой да ти го е откраднал от вас или ако го държиш в трезор някой да е обрал трезора (както много често се случва в БГ) ще може най-накрая да си направиш дебел ланец и като излезеш на дискотека да се гъзарееш и да се правиш на голям инвеститор.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Стига бе, то тъкмо и там стана доста интересно. Хима особено.
                        Хубави арбитражчета могат да станат. Дано да се получат.
                        Не знам аз, там неам идея, на БФБ нищо не важи ни Fibo нива, ни Elitowaves, нема средни мредни индикатори уя ми, кат пасмина напред назад, не търгувам такива бастуни и с MarkCap. 1Млн. Вчера си купих SQM, тя е в твоя пакет ECH, аз не си ги съчиняям, от пакетите избирам тва което ме кефи, и ако може без разни банки а те повечето IShares са набухани с банки вътре а аз банки не купуам

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                          Каде бе Кастро па ли се занимаваш с БФБ, мани не се излагай с тея калафи ей погледни

http://www.batstrading.com/market_data/

да видиш обеми чудо лудница
                          Стига бе, то тъкмо и там стана доста интересно. Хима особено.
                          Хубави арбитражчета могат да станат. Дано да се получат.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Аз хъката мъката мобилизирах малко профит от БФБ-то и другата седмица ще е на тържището отвъд голямата вода.
                            Страшни промоции се заформят, не са за изтърване.
                            Каде бе Кастро па ли се занимаваш с БФБ, мани не се излагай с тея калафи ей погледни

http://www.batstrading.com/market_data/

да видиш обеми чудо лудница

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                              Tо като стане златото 2лв. колко ли ше е бедзиня
                              20 стинки кат по Живково време , нещо не е наред работата, слизат ама бавно мрасниците ако продължат да се влачат едва едва на долу значи ще има тояга на горе да не изтърбушат някой short

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Петролът се срина по никое време. Може да стане много мазало оттук до края на месеца .. Аграрите, бриковете много зле положението
                                Аз хъката мъката мобилизирах малко профит от БФБ-то и другата седмица ще е на тържището отвъд голямата вода.
                                Страшни промоции се заформят, не са за изтърване.

Long PZE,ESV,BVN,TGA,PSP,ECH,PBR,EDD,TCK,EZPW,EWA,NTWK, SDRL,TUR,
                                URA,THD,IDX,EPU,BRF,FXI,EDIV,GUR,CORN,WEAT,SU,GDX, GDXJ,BRXX,NSU,
                                COPX,HILO,SGG,,JO
                                Last edited by pipbel; 09.01.2014, 21:52.

Коментар

Working...
                                X