IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    е тея Intercept Pharmaceuticals Inc бяха ебати ракетата, тва не ми трябва да пускам тото само един такъв борсов фиш , но и с penny stocks е малко тояга, защото после излизането трудно, освен ако не отидат в облаците и да привличат повече внимание
    аz се упитах да влеzна преz Frankfurt zаради time lag-a не следвастиа ден след като експолодира в ЪСА. но ги беха усетили и ги дигнха дори до +500%. касно

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
      аz се набутах в неколоко такива като видхе кво стана Intercept Pharmaceuticals Inc

например
      Rexahn Pharmaceuticals
      днеска е ок
      е тея Intercept Pharmaceuticals Inc бяха ебати ракетата, тва не ми трябва да пускам тото само един такъв борсов фиш , но и с penny stocks е малко тояга, защото после излизането трудно, освен ако не отидат в облаците и да привличат повече внимание
      И те ICPT питам някав в Stocktwits, "за какво лети това, да не са открили светия граал" и оня ми праща някво study, за нещо си "ако проработело" тогава "щяло да има big impact", е ама викам то още не е проработило аз не бих купил на 400 с тея гапове, оня вика още още ше ходи BUY BUY, луд народ бая да му се невиди
      Last edited by michaelis; 13.01.2014, 16:59.

Коментар

Какъв е символа на това чудо колега ? а намерих тука AXCG но моите ги нямат като предлагане Saxo Bank, кво да напрайм сега, аз съм ей там Perseus Mining - PRU Colossus Minerals - CSI.CA ама май тука ще изям дървото, но пък тръгнат ли x10
        Тези вече тръгнаха BAA но може би пак ще има възможност за вход
        аz се набутах в неколоко такива като видхе кво стана Intercept Pharmaceuticals Inc

например
        Rexahn Pharmaceuticals
        днеска е ок

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
          Eyes on the Go Inc.
          тук влеzнахте ли?
          Какъв е символа на това чудо колега ? а намерих тука AXCG но моите ги нямат като предлагане Saxo Bank, кво да напрайм сега, аз съм ей там Perseus Mining - PRU Colossus Minerals - CSI.CA ама май тука ще изям дървото, но пък тръгнат ли x10
          Тези вече тръгнаха BAA но може би пак ще има възможност за вход
          Last edited by michaelis; 13.01.2014, 14:51.

Коментар

• Eyes on the Go Inc.
            тук влеzнахте ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
              Викаш прости сме, но изпитва някаква нужда..от нас
              Еми явно иска да си чеша езика, целия свят бил лонг, ем големо важно аз не искам да съм лонг ако ще DAX да ходи на 15 000 той че ше ходи ше ходи ама не сега и не веднага ...

Коментар

Не бе ако толкоз има желание бат Хаха да си цъкнем една среща всички да се поцелуваме първо, може пък и да се вземем ако се харесаме
                То не бе любов не бе чудо чак и лични messages. Разбрахме да че сме прости, ама да видиме
                Викаш прости сме, но изпитва някаква нужда..от нас

Коментар

Ти на нас не отваряй очите. Ние май сме минали там където ти сега още не си стъпил. Незнам дали не се усещаш, но сме зрели хора и за разлика от теб имаме явно житейски опит както и разчитаме мижавата ти психика и толкова много се издаваш, че да не се чудиш защо никой не те взема на сериозно. Един голям, зрял човек който печели..не би правил нишо от това което ти правиш тук..
                  Не бе ако толкоз има желание бат Хаха да си цъкнем една среща всички да се поцелуваме първо, може пък и да се вземем ако се харесаме
                  То не бе любов не бе чудо чак и лични messages. Разбрахме да че сме прости, ама да видиме

Коментар

Добре бе хубаво, кво ни пращаш и съобщения даже, всеки си прай преценка дееба, кво е тва всеки ден, играй там праи пари пак каквото такова.
                    Ти на нас не отваряй очите. Ние май сме минали там където ти сега още не си стъпил. Незнам дали не се усещаш, но сме зрели хора и за разлика от теб имаме явно житейски опит както и разчитаме мижавата ти психика и толкова много се издаваш, че да не се чудиш защо никой не те взема на сериозно. Един голям, зрял човек който печели..не би правил нишо от това което ти правиш тук..

Коментар

Това ли са ти на теб всички анализаторски възможности?
                      Даже не са и негови,чел го е някъде
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                        А сега едно въпросче към вас "момчета" (3 мата корифей на мисълта от форума).
                        Как ще обясните върховете на които се намират световните борси в момента?
                        Дау, СиП, ДАКС?
                        Целият свят е ЛОНГ вие умниците очаквате срив на пазара, не мислите ли че сте малко смешни?
                        Това ли са ти на теб всички анализаторски възможности?

Коментар

Пич кво философстваш пускай късъта обяви я във форума и готово, ако наистина е вярна теорията ти ще направиш много пари.
                          Ама те е шубе нали? Щото си знаеш мисловните възможности и досга не си познавал правилно посоката на пазара.
                          Ти наистина си прост теляк колко по-късно го разбереш по-зле за теб.

Иначе аз ти обявих сега ще добавя и ще ти кажа, само че ти нито играеш нито, търгуваш и печелиш. ако беше така.. Ти си лишен наистина от внимание и ние ти обръщаме тука вниманиго даваме тук. Земи ако наистина печелиш почерпи.

Коментар

Пич кво философстваш пускай късъта обяви я във форума и готово, ако наистина е вярна теорията ти ще направиш много пари.
                            Ама те е шубе нали? Щото си знаеш мисловните възможности и досга не си познавал правилно посоката на пазара.
                            Добре бе хубаво, кво ни пращаш и съобщения даже, всеки си прай преценка дееба, кво е тва всеки ден, играй там праи пари пак каквото такова.

Коментар

Щом е така искам да купиш 35 ДАКСа и да ни обявиш

Бацко, ФЕДчо си признаха миналата седмица писмено и официално че от печатането на пари няма полза. Какво ли означава това - молят се, както се молеха и досега нещата да се оправят от самосебе си (а те после да присвоят заслугата за тях) ама това беше дотук. Печатането ще спре много по рано

Тук ми е интересно мнението найстина на някой разбиращ, отностно другите останали тулове, дето ФЕД имат и биха могли да използват. Защото на 18 Декември на пресконференцията Козела си призна технично, че няма на идея какво ще правят ама трябвало да имат тулове. И ако не печатат пари, как ще държът ниски лихви. Аз мисля че финтираха и много мазно излъгаха. Те и в Англия чакат най малкият повод да вдигат лихвите на народа.

Коментар

имат tools уйя ми, въобще не им е ясно ка ше завърши целия филм с печатницата, а той ще завърши със зверски дълг и тогаа ше видат кон боб яде ли
                                Като си толкова сигурен във фалита на системата що не пуснеш една голяма КЪСА?
                                Ама те е шубе нали стоиш и гледаш

Коментар

Working...
                                X