IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
    Щом е така искам да купиш 35 ДАКСа и да ни обявиш

Бацко, ФЕДчо си признаха миналата седмица писмено и официално че от печатането на пари няма полза. Какво ли означава това - молят се, както се молеха и досега нещата да се оправят от самосебе си (а те после да присвоят заслугата за тях) ама това беше дотук. Печатането ще спре много по рано

Тук ми е интересно мнението найстина на някой разбиращ, отностно другите останали тулове, дето ФЕД имат и биха могли да използват. Защото на 18 Декември на пресконференцията Козела си призна технично, че няма на идея какво ще правят ама трябвало да имат тулове. И ако не печатат пари, как ще държът ниски лихви. Аз мисля че финтираха и много мазно излъгаха. Те и в Англия чакат най малкият повод да вдигат лихвите на народа.
    Не се опитвай да расъждаваш не ти е от силните страни.
    Незнам ама на пазара става точно обратното на това което ти си написал и моите дълги правят пари.
    А пазара е на връх, така че явно на тебе нещо не ти е ясно.
    Ама няма аз да ти отварям очите.

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение

Бацко, ФЕДчо си признаха миналата седмица писмено и официално че от печатането на пари няма полза. Какво ли означава това - молят се, както се молеха и досега нещата да се оправят от самосебе си (а те после да присвоят заслугата за тях) ама това беше дотук. Печатането ще спре много по рано

Тук ми е интересно мнението найстина на някой разбиращ, отностно другите останали тулове, дето ФЕД имат и биха могли да използват. Защото на 18 Декември на пресконференцията Козела си призна технично, че няма на идея какво ще правят ама трябвало да имат тулове. И ако не печатат пари, как ще държът ниски лихви. Аз мисля че финтираха и много мазно излъгаха. Те и в Англия чакат най малкият повод да вдигат лихвите на народа.
      имат tools уйя ми, въобще не им е ясно ка ше завърши целия филм с печатницата, а той ще завърши със зверски дълг и тогаа ше видат кон боб яде ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
        Безработицата намалява по-бавно от очакваното.
        Какъв е извода? ... а мишлета някой знае ли?
        - Продължаваме да печатаме пари - аааа така правилен отговор?
        А къде отиват новите напечатани пари?
        - На борсата - правилен отговор
        И какво става с борсата?
        - Расте - а така
        И кой прави пари?
        - Тези които са LONG
        А кой се набутва?
        - jasonbeck, hemilio и michaelis (тези който са SHORT)

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
          РЪСТ скотове
          РЪСТ !!!
          я ,гнидата малка,от къде има сили да вика?
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• РЪСТ скотове
            РЪСТ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              да еееее и гнидите да ееееееее

паляк

Коментар

• но са си нагляри

Коментар

• едно уиски от кауфланда за 10 лева и сядам да чакам думата фалит

Коментар

• да еееее и гнидите да ееееееее

Коментар

• и само за Хахо, не се занимаай с тоя DAX той слаба ракия, ей тва е за тебе 2013 от 19$ на 500$

http://stocktwits.com/symbol/ICPT?q=ICPT

ръъъъст

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Е Мерси

Тези двете графики ги гледам всеки ден. ФЕД (дано) са наясно, че 10 годиншният бонд близко до 4% значи хард ландинг. Така, че нямат избор - трябва да печатат
                        Ше печатат ама бондовете ше ходат в небесата и колкот повече толкоз по зле и призимяването май ше е по корем

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                          и специялно за Ванката с поздрав за именния ден макар и на патерица

http://marketclouds.co/blogposts/09f...%20-Post%20NFP

Bonds up falling edge
                          Е Мерси

Тези двете графики ги гледам всеки ден. ФЕД (дано) са наясно, че 10 годиншният бонд близко до 4% значи хард ландинг. Така, че нямат избор - трябва да печатат
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Гунчо- Прави,прави пари,че да има от кой да взимаме,като пуснат пързалката

само ми кажи-ако си на риъл,и както твърдиш,че имаш 17 дълги парчета на дакса,тоя шип от 90 пункта днес-пооцапа ли с кафевичко ?

Това само идва да ти каже ,че няма гориво повече за ракетата момко

Или влизай в час,или слагай памперса
                            17*90 = 1530 Евро
                            И за теб 1530 Евро много ли са?
                            За мен тва е нищо, за СТОП ЛОС мога да се замисля ако ДАКС-а падне 5% от върха тоест за мен някъде около 9000.
                            Иначе го трейдвам в рейндж.
                            Купувай на спадовете - тва е съвета от мен днес на върха бях изчистил почти всичко (имах 7 контракта) сега купих още и над 9500 пак почвам да разпродавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение

Да дадем шанс на другите за изява
                              Аз не търгувам с маржин. Държа си позициите в петрола и металите и чакам ...
                              и специялно за Ванката с поздрав за именния ден макар и на патерица

http://marketclouds.co/blogposts/09f...%20-Post%20NFP

Bonds up falling edge

Коментар

• Гунчо- Прави,прави пари,че да има от кой да взимаме,като пуснат пързалката

само ми кажи-ако си на риъл,и както твърдиш,че имаш 17 дълги парчета на дакса,тоя шип от 90 пункта днес-пооцапа ли с кафевичко ?

Това само идва да ти каже ,че няма гориво повече за ракетата момко

Или влизай в час,или слагай памперса
                                Last edited by hemilio; 10.01.2014, 18:21.
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X