Конфуций: "Проклятие е да живееш в интересни времена."
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеПо-луд пазар не съм виждала в целият ми 6 месечен трейдърски стаж))))
Казват че е на късмет да живееш в интересни времена, в твоя случай и да търгуваш...
Коментар
-
това видяхте ли го? Май тръгнаха нагоре обаче. А може ми да е фалшива тревога. По-луд пазар не съм виждала в целият ми 6 месечен трейдърски стаж))))
https://www.investors.com/promoted-c...jy42YjKdvAWDOk
Last edited by IvelinaJensen; 24.09.2020, 18:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
то това и ние го виждаме. Защо говорите за минали неща, как сте спечелили вече много пари ... кажете нещо за бъдещето!! някаква прогноза ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеПлъзга надолу пазара, няма импулс
Коментар
-
Здравейте ,не съм писал от 3 г. пазара тук в Сащ е наистина на светлинни години от БФБ но мисля че нищо ново не казвам , търгувам активно на NYSE day trading. Резултатите понякога са невероятни и днес е един от тези дни 16К профит още на премаркета .Ташунко го познавам много добре редовно обменяме опит ,смея да твърдя че има невероятен усет за пазара и страхотни успехи .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
На демото. Спрях да търгувам наистина откак разбрах, че без да си изчел 50 книги, които обаче са дълбока тайна, съм нямал право да играя на борсата. Или ако играя, нямам право да печеля. А, да... и че от търговия не се печели, а трябва да се държи като Гюро Михайлов.
Иначе е лесно да се разбере от какво, но понеже идеята е на Ташункича, той да каже. Не го знам и него защо не се кефи да споделя. Донякъде почвам да го разбирам. Тука няколко плъшока от злоба по врачки ще тръгнат да поръчват черни магии, а другите се стискат за инфо, като девствени студентки четвърти курс.
---
Хаха... докато го писах се срути под 100% и вече не ме е яд, че продадох.
Коментар
-
Сигурно ще е това SPI Energy Co. Ltd. (NASDAQ: SPI)
https://www.marketwatch.com/investing/stock/spi
https://ca.finance.yahoo.com/news/sp...191636742.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Набързо пиша че гледам търговията.Вкарах 25 000 $ по една позиция.
на едро играеш
но ако вкарваш голям поцент от портфейла рискуваш яката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
това е аматьорско писане
освен 100% от позицията, трябва да кажеш с какъв процент от портфейла си влязъл
око е с 1% направил си 1%
ако е с целия портфеюл си удвоил но другия път фалит и гейм овър
Коментар
-
НЕ СТАВА на лични, мамкамуибъгъв сайт. Трябва измислим верно нещо за комуникация.
Коментар
-
НЕ СТАВА на лични, мамкамуибъгъв сайт. Трябва измислим верно нещо за комуникация.Неам паре ама тъй - от любопитство. Все се надах да тръгне пазара нагоре днес
Коментар
Коментар