Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВремето дойде
-ISM index USA - под 50
- рекордни къси позиции на златото
- нови рекорди , пресни , пресни
Само се чудя каква пързалка са измайсторили - дълга и бавна или нещо по-така
И още едно - присъни ми се, че вдигането на лихвите се отлага ...щели да чакат новите номинациите за президент - за бялата къща и за ФЕД ...
Yellen says 'looking forward' to day of rate hike
Кратко и ясно ....и ми напомня какво казваше един испанец кога използват Mañana ... можело да значи утре, както и да означава "някога"За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеДоста. Пазарните очаквания изглеждат прекалено големи за да се изпълнят на 100%. Все пак и в момента се печата здраво. Доста късаци на еврото и бичаци на акциите ще изядат дървото когато му дойде времето. Едва ли движението ще почне утре, ама като им влезе в главите на всички, че бабата ще вдигне най-вероятно само веднъж с 0,25, ще стане голям смях.
-ISM index USA - под 50
- рекордни къси позиции на златото
- нови рекорди , пресни , пресни
Само се чудя каква пързалка са измайсторили - дълга и бавна или нещо по-така
И още едно - присъни ми се, че вдигането на лихвите се отлага ...щели да чакат новите номинациите за президент - за бялата къща и за ФЕД ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениедоста overcrowded speculative trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMисля че е време да затворя поне 2/3 от късото EUO евро днес, нелош профит досега.
Не ми се рискува баш преди митинга на ЕЦБ.
Драгойчо може и да направи повече отколкото маркета очаква ( а той немалко очаквания вече вкара), ама може и да е по малко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMисля че е време да затворя поне 2/3 от късото EUO евро днес, нелош профит досега.
Не ми се рискува баш преди митинга на ЕЦБ.
Драгойчо може и да направи повече отколкото маркета очаква ( а той немалко очаквания вече вкара), ама може и да е по малко....
(Въстановяването е плахо и неубедително, но какво значение има това щом инвеститорите вярват в него.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениезатворих vw със сосна печалба-24 пункта на акция
Къде е Импето дето толкоз ги мразеше?
чакам спад и пак зареждаме
А тоя, дето е префасионирал сайтът на Франкфуртската, така че човекът вече НИКАКВА информация да не може да намери за компаниите - ПРОКЛЕТДАЕ и да се разболее от нещо отвратително дано, а после да умре в чутовни мъки !!!!
Last edited by Императорът; 02.12.2015, 12:01.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Отново за костенурките
Анализаторите на Berenberg очакват VOW да скочат на 250 евро до три години.
http://www.telegraph.co.uk/finance/n...s-analyst.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениезатворих vw със сосна печалба-24 пункта на акция
Къде е Импето дето толкоз ги мразеше?
чакам спад и пак зареждаме
Започват да идват новини, които внасят малко повече сигурност относно цената на скандала и планираните действия и намаляване на разходите в компанията. Инвеститорите най-много се шашкат от несигурността и затова така разпродаваха за жълти стотинки. Това няма да се повтори освен ако не се разрази изцяло нов скандал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеа това reverse split explosion да не е термин от behavioral finance?
тва не са ли 55%
на некои им стигат на други не
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениетова zа мен е опциа. подцених номера на варанти в обрсатение.
и е продадох, но ако реалиzират проекта си не бе ми иzненадола едни 50 УСД.
тва бе малко инвестициа да си докажа 4е пак сам прав хахахах
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеAEZ експлодира казваш
Аз те послушах, купих 100 акции (1 сегашна), Този таргет от $2 ($200 сегашни) да го чакам ли или да затварям. Ако бях взел повече щеше да стигне за благодарствена пуйка, следващия таргет е за шаран за Никулден евентуално.
и е продадох, но ако реалиzират проекта си не бе ми иzненадола едни 50 УСД.
тва бе малко инвестициа да си докажа 4е пак сам прав хахахах
Коментар
Коментар