Първоначално изпратено от alphaomega
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКойто и да победи акциите ще скочат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Не мисля че той ще е като гледам настроенията на американците,но ако стане президент ще стане много лошо за борсите.И ще има нова война.
---
Eдинственото, което ми хрумна е да купя едни безумни опции на маскаджии.Last edited by terziеv; 28.10.2020, 19:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Байдън ще е новият президент!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Споко.Не се шашкай за ЕТ.Тя е хубава артия.Сега като отнесем Байдън като куцо пиле домат и Тръмп дойде на власт ще има яко изригване нагоре.Ако спечели ауцхаймлера борсите ще влязат в мечи пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеMда, Ташункича излезе най-прав. Не е истина как пропуснах да разкарам ET навреме. Едната ми хартия направо размаза прогнозите и въпреки това е на малък минус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
или Тръмп натиска пазара за да уплаши и консолидира електората си
знае ли човек пък и смее ли да пита
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеДнес умишлено не си продадох 225-те Рено, въпреки че стигнаха и преминаха целта от 25.2.
Мисля, че стана време да прескочат бариерата на 25-те и да докарат до към 27.2-27.5.
А да видим следващата седмица!
Още един урок: имаш ли цел - спазвай си я.
Досега щяха да са ги осчетоводили и да чакам нова добра цена за вход.
- 1 like
Коментар
-
Пак. Тъпизми. Както. Винаги.
Щеше да заработиш еваларка, ако беше казал май месец взимам на $39 и то не взимам малко и юни беше продал примерно на $55+ и после да скокнеш на нещо друго
Ти обаче после се набуха още в WELL на $52, смъкна яко възвръщаемстта и сега и с това си дългосрочен, като с много други от типа на XOM и да не ги изреждам всичките
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Баси... и с WELL ли съм се бил прецакал. Знам, че 26% доходност за точно пет месеца не са върха на сладоледа, ама все пак това е една от най-големите компании в сектора и малко трудно се чупят рекорди. Извинявам се на тези, които са ме послушали и са пропуснали по-добри сделки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДааа,
Големите разбраха, че Рижият сдава багажа....
Аз съм изпълнен с надежди, че борсите по света ще направят едни 10 % надолу, а може и повече..
След лек спад БФБ ще ни зарадва с оптимизъм и до Коледа ще имаме 20 % ръст ( а дано, но ...)
знае ли човек пък и смее ли да пита
Коментар
Коментар