IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
    GE (General Electric Company) мисля че вече става за купуване. Догодина напролет очаквам да се изстреля яко нагоре.
    Малко рисково ми се струва, ако и да смятам, че индустриалните ще дърпат. На колко я виждаш догодина?

Коментар

• GE (General Electric Company) мисля че вече става за купуване. Догодина напролет очаквам да се изстреля яко нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
        Който и да победи акциите ще скочат
        Мммммне всички. Ако бях на теб и свекъра, баш сега почвам да бутам всички излишни пари на борсата. В стабилни дивидентни. Дори още да паднат малко, пак ще сте на двуцифрена далавера. За съжаление аз не мога да си го позволя и май ще гледам отстрани как ставате милиардери. На няколко порции всеки ден. Вече има такива, които са по-евтини от активите си. AR пак ще лансирам. AM не е за днес по обясними причини.

Коментар

• Който и да победи акциите ще скочат

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Не мисля че той ще е като гледам настроенията на американците,но ако стане президент ще стане много лошо за борсите.И ще има нова война.
            Важно е кой брои гласовете. Т.е. според мен Тръпм е история и дали има или няма подкрепата на мнозинството е без значение.

---

Eдинственото, което ми хрумна е да купя едни безумни опции на маскаджии.
            Last edited by terziеv; 28.10.2020, 19:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Байдън ще е новият президент!
              Не мисля че той ще е като гледам настроенията на американците,но ако стане президент ще стане много лошо за борсите.И ще има нова война.

Коментар

• Този път 3,200 може и да пропука

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Споко.Не се шашкай за ЕТ.Тя е хубава артия.Сега като отнесем Байдън като куцо пиле домат и Тръмп дойде на власт ще има яко изригване нагоре.Ако спечели ауцхаймлера борсите ще влязат в мечи пазар.
                  Байдън ще е новият президент!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    Mда, Ташункича излезе най-прав. Не е истина как пропуснах да разкарам ET навреме. Едната ми хартия направо размаза прогнозите и въпреки това е на малък минус.
                    Споко.Не се шашкай за ЕТ.Тя е хубава артия.Сега като отнесем Байдън като куцо пиле домат и Тръмп дойде на власт ще има яко изригване нагоре.Ако спечели ауцхаймлера борсите ще влязат в мечи пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

или Тръмп натиска пазара за да уплаши и консолидира електората си
                      знае ли човек пък и смее ли да пита
                      А как ли се чувства в момента професор Пени с и без това отрицателната си доходност хихихихи! Трябва да е станала още по-отрицателна хихихи! Но нищо му няма той е академичен финансов гений а аз само спекулант който обича да излиза навреме от артии когато усети буря хихихихи!

Коментар

• Mда, Ташункича излезе най-прав. Не е истина как пропуснах да разкарам ET навреме. Едната ми хартия направо размаза прогнозите и въпреки това е на малък минус.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
                          Днес умишлено не си продадох 225-те Рено, въпреки че стигнаха и преминаха целта от 25.2.
                          Мисля, че стана време да прескочат бариерата на 25-те и да докарат до към 27.2-27.5.
                          А да видим следващата седмица!
                          Е, гледаме я. Резултатът не е добър.
                          Още един урок: имаш ли цел - спазвай си я.
                          Досега щяха да са ги осчетоводили и да чакам нова добра цена за вход.

Коментар

• Пак. Тъпизми. Както. Винаги.

Щеше да заработиш еваларка, ако беше казал май месец взимам на $39 и то не взимам малко и юни беше продал примерно на $55+ и после да скокнеш на нещо друго

Ти обаче после се набуха още в WELL на $52, смъкна яко възвръщаемстта и сега и с това си дългосрочен, като с много други от типа на XOM и да не ги изреждам всичките

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                            Баси... и с WELL ли съм се бил прецакал. Знам, че 26% доходност за точно пет месеца не са върха на сладоледа, ама все пак това е една от най-големите компании в сектора и малко трудно се чупят рекорди. Извинявам се на тези, които са ме послушали и са пропуснали по-добри сделки.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Дааа,
                              Големите разбраха, че Рижият сдава багажа....
                              Аз съм изпълнен с надежди, че борсите по света ще направят едни 10 % надолу, а може и повече..
                              След лек спад БФБ ще ни зарадва с оптимизъм и до Коледа ще имаме 20 % ръст ( а дано, но ...)
                              или Тръмп натиска пазара за да уплаши и консолидира електората си
                              знае ли човек пък и смее ли да пита

Коментар

• Дааа,
                                Големите разбраха, че Рижият сдава багажа....
                                Аз съм изпълнен с надежди, че борсите по света ще направят едни 10 % надолу, а може и повече..
                                След лек спад БФБ ще ни зарадва с оптимизъм и до Коледа ще имаме 20 % ръст ( а дано, но ...)

Коментар

Working...
                                X