Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
при всички положения нещо се е случило с акцията, защото аз на 9 окт съм я купила за 228 а сега е 77. Ето ти графика от tradingview за развитието октомври месец. Виж колко е струвала около 9 октомври. За мен има сплит, но народът е решил, че е паднала
Сори не се вижда снимката, не знам как да го направя по-видимо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
За Ролса гледай цената в Лондон
Сори не се вижда снимката, не знам как да го направя по-видимо
Last edited by IvelinaJensen; 29.10.2020, 13:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
По добре ако се решил да влизаш, може малко сега да не те е яд ако отскочи на горе , сложи основно чакащи поръчки примерно на 30 и на 50. Според мен спада на пазарите още не приключил , и също по време на изборите може да направии шип на долу . Така ще се закачиш на доста по ниска цена. Самолета е падащ, така че тук само спекулация и то не на всяка цена и с по малки суми.
Ще го спазя, още повече, че превода с кеша още не е пристигнал към момента и съм със 107 евро "баинг пауър"
П. П. Комисионните са малко трудни за преглъщане - 12 паунда на сделка, ама човек като има желание...
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКойто имаше акъл се качи на Ролса, прибра парата и слезе. Който няма акъл, не само няма собствени идеи, но и го е шубе да следва добрите идеи на другите. Гледай да не пищиш, когато Antero удари 5 и пак да пишеш, че някой лъже.
Пак ще дойде време за Ролса. За малки суми не става, защото таксите са ми високи. С големи не ми се рискува в момента.
И поне пишем, ангро и ти писа точно кога да разкараме акциите или да подготвим по друг начин.
И не мисля че прогнозата която съм дал е нещо особено, това всички го очакват. Щеше да има сериозна тежест ако съм предвидил някаква по сериозна изненада.
Todor Sabev
Member
21.10.2020, 18:52
Пазара се подготвя за спускане и сериозна волатилност като това няма да е само на изборите а и седмици след тва.
Ако се търгува трябва да е консервативно щот ще има спайкове в двете посоки като несигурноста не се знае точно до кога ще продължи. Използването на по - близки стопове при отделни акции не опция при такъв пазар.
Last edited by Todor Sabev; 29.10.2020, 12:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Да взема да го пробвам днес с 500 лв.?
Може Брансън и приятели да помогнат в тоз тежък момент.Last edited by Todor Sabev; 29.10.2020, 12:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Ама какви излишни пари - аз всичко съм наляла и понеже съм тъпа и не продадох, сега си роня кротко сълзи над олекналия портфейл. Свекъра не знам кво праи - не го следя. Но той и само с датски играе, а те са много стиснати на дивиденти.
Звучиш като че ли сривът е приключил и ще тръгват нагоре, но не съм сигурна - вчера Германия и Франция обявиха локдаун - кой знае пазарите как ще реагират на това. Народът шорти.
добавка - нафтата също е далавера, но там си има риск.
---
За Ролса гледай цената в Лондон
---
А Фортум, ако падне под 16, ще влизам с марджина.Last edited by terziеv; 29.10.2020, 11:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеЯ, Ролса паднал на 80. Нема ли да влизате да прайте пачка. До колкото виждам за кратко е паднал до 25 -30 или бъркам.
220 процента на горе.
Rolls-Royce Holdings
LON: RR
Може Брансън и приятели да помогнат в тоз тежък момент.
Коментар
-
Мммммне всички. Ако бях на теб и свекъра, баш сега почвам да бутам всички излишни пари на борсата. В стабилни дивидентни. Дори още да паднат малко, пак ще сте на двуцифрена далавера. За съжаление аз не мога да си го позволя и май ще гледам отстрани как ставате милиардери. На няколко порции всеки ден. Вече има такива, които са по-евтини от активите си. AR пак ще лансирам. AM не е за днес по обясними причини.
Звучиш като че ли сривът е приключил и ще тръгват нагоре, но не съм сигурна - вчера Германия и Франция обявиха локдаун - кой знае пазарите как ще реагират на това. Народът шорти.
Коментар
-
Който имаше акъл се качи на Ролса, прибра парата и слезе. Който няма акъл, не само няма собствени идеи, но и го е шубе да следва добрите идеи на другите. Гледай да не пищиш, когато Antero удари 5 и пак да пишеш, че някой лъже.
Пак ще дойде време за Ролса. За малки суми не става, защото таксите са ми високи. С големи не ми се рискува в момента.
Коментар
-
Я, Ролса паднал на 80. Нема ли да влизате да прайте пачка. До колкото виждам за кратко е паднал до 25 -30 или бъркам.
220 процента на горе.
Rolls-Royce Holdings
LON: RR
82,49 GBX +56,70 (219,87%
https://www.google.com/search?client...sclient=psy-abLast edited by Todor Sabev; 29.10.2020, 00:00.
- 1 like
Коментар
-
Малко рисково ми се струва, ако и да смятам, че индустриалните ще дърпат. На колко я виждаш догодина?
Коментар
Коментар