Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
Той @Д.Петков написа, че е взел не аз.
И чак пък безплатни пари. С данъците сме си ги изплатили многократно тези 'помощи' ( които са повече от смешни на фона на цените ). Иначе по мое мнение нещата трябва да станат по-груби на борсата за да одобрят следващите стимули. За сега само с обещания и приказки се разминаха нещата покрай GME трусовете. Ама нещата само ще загрубряват занапред.
~~~
иначе... Сега разбирам защо толкова омраза към "ритейла" в този форум. Дълго се чудех какво точно значи тази дума, а то се оказа "човек, който печели на борсата". Според Oxford dictionary
the equity strategy team at Goldman Sachs highlighted that since the March 2020 low, retail investors have outperformed both the broader market as well as hedge fund investors. And handily.
“A basket of retail favorites has returned +17% YTD and +179% since the March 2020 low, outperforming both the S&P 500 (+72%) and our Hedge Fund VIP list of the most popular hedge fund long positions (+106%),” Kostin writes.Last edited by terziеv; 05.02.2021, 10:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
pantaleev не го брой - в америка им дават безплатни пари.
И чак пък безплатни пари. С данъците сме си ги изплатили многократно тези 'помощи' ( които са повече от смешни на фона на цените ). Иначе по мое мнение нещата трябва да станат по-груби на борсата за да одобрят следващите стимули. За сега само с обещания и приказки се разминаха нещата покрай GME трусовете. Ама нещата само ще загрубряват занапред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеСериозно ли и в този форум има хора, които продължават да се набутват с тази шитня (GME) ??? Какво ви прави впечатление на следната графика. Ако аз я разбирам правилно, значи народът наистина е МНОО наивен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИмам конкретен въпрос. Какво става, когато си напазарувал опции за продукт, който по принцип не можеш да притежаваш ЕС, и които утре ще са ITM?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Индексите катерят тея падат, от къв зор влизаш. Стоп има ли, тук цента може да стане едноцифрена . Тук пазара си е мечи , тая работа нема да се повтори.Last edited by Д.Петков; 05.02.2021, 00:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеПрипомнете ми какви бяха правилата на дядо Бъфет (някой беше споменал по-долу)
Коментар
-
Хубавото е, че поне играчите се уважават в този подраздел и дори да спорят не се обиждат. Нивото е много по-високо от ония маймуни с недвижимите имоти (имотите не са лоша инвестиция - на подходящото място в подходящото време. Просто ония там са нямам думи!). За това и се включвам от време на време.Така че респект. Да уважаваш колегата е много важно - все пак на борсата играем срещу други хора.
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Аз току що купих 10 акции на $68.25. От тия нива вече бива.
Няколко пъти тука давах идея за OTC: MJNA (Medical Marijuana Inc), днеска излетяха накрая. Добро лапане беше, на печелившите честито!
Лека и доходна!
събев, сядай си на задния ред и гледай мача.Last edited by terziеv; 04.02.2021, 20:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Аз току що купих 10 акции на $68.25. От тия нива вече бива.
Няколко пъти тука давах идея за OTC: MJNA (Medical Marijuana Inc), днеска излетяха накрая. Добро лапане беше, на печелившите честито!
Лека и доходна!Last edited by Todor Sabev; 04.02.2021, 20:30.
Коментар
Коментар