IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Когато е най доброто в света и доста падне с него средната производствена цена - може би си заслужава.
    Едно от рядко ясните ми неща ман.
    Дълг на всеки олигопол е да защитава интереса си, като твърди вербално, че ще засипе пазара с продукция (за да охлади ентусиазма на нови играчи) и едновременно с това тихо и систематично и дисциплинирано да намалява предлагането при свиване на търсенето. Това, което са направили Вале не е в тяхна полза и интуитивно мисля не по тяхно желание. Единствената ми утеха е, че ще е още в по-голям ущърб за БиЕйчПи и Рио.
    Щото имам акции на Вале
    Last edited by Tkilata; 03.08.2015, 23:00.

Коментар

Къде го Ив ?
      Има златни ябълки на пазара, 2% под ма 200...
      netflix busted him. i am long

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
        Това, което я прави спорна инвестиция е фактът, че продаде 4 от мините си на китайци, а с парите от тях реазработва ново меганаходище. Мнозина се питат какъв е смисълът да продаваш разработена мина, а да рискуваш с нова. .
        Когато е най доброто в света и доста падне с него средната производствена цена - може би си заслужава.

Коментар

• Къде го Ив ?
          Има златни ябълки на пазара, 2% под ма 200...

Коментар

• Найк не ви ли се струва много скъп, осем пъти счетоводната стойност?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              като го гледам за никъде не се е разбързало това ВАЛЕ дето му се кефите...не знам кога рипортва, но ако има спих и тука ще има спих и тогава ще го вземете още по-тънко
              Вале рапортува в четвъртък (миналия), преди сесията.
              Отчете изненадваща печалба и по-нисък кост за рудата си.
              Това, което я прави спорна инвестиция е фактът, че продаде 4 от мините си на китайци, а с парите от тях реазработва ново меганаходище. Мнозина се питат какъв е смисълът да продаваш разработена мина, а да рискуваш с нова. Аз лично съм приел тезата, че не са могли да откажат.
              Още повече, че продадоха 4 от големите си рудовози отново на китайците. Да припомня, тези рудовози получиха преди години забрана да акостират по китайски пристанища, понеже били твърде големи, съответно опасни. Сега след, като китайците купиха 4 от тях, китайското правителство изненадващо ги обяви за допустими и вече подготвят пристанища за тях.
              Въобще, ако американската игра Ви се е струвала нечестна, само гледайте какво ще става от тук нататък.

Аз разбира се нямам конкретни препоръки за търговия с акцията.

Коментар

• FMG е по добро zа тредванм, стига с теz браzилски лаина

Коментар

• като го гледам за никъде не се е разбързало това ВАЛЕ дето му се кефите...не знам кога рипортва, но ако има спих и тука ще има спих и тогава ще го вземете още по-тънко
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                    Загледал съм Вале, как мислиш за купуване ли е ?
                    Mен ако питаш - за трейдване главно. И то с опции ако тепърва откриваш позиция.

Надявам се днес и 2-та взятка енско да реализирам, чакаля на 16.01.

А преди малко се обзаведох и с тоя корейски избушко.
                    ре 5 и ев/ебитда 2, кво му плащаш...

http://finviz.com/quote.ashx?t=LPL&ty=c&ta=1&p=d

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Някой има ли идея FCX докъде могат да го сгънат ?
                      То за тия работи лимит няма ама все пак кажете
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Забравили са валеро и някои други, ма нейсе.
                        А тия цитираните са и измежду най евтините за разлика от доста други балони с въздух под налягане.

Силния $ явно си казва думата, не ми се мисли как ще е като се засили още едно 10% както го виждам...

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
                          И като ти е гарантирана дефлацията защо да купуваш сребро? Май си контрарно настроен, но не спрямо пазара, а собствените си убеждения.
                          Казах че търгувам сребро а не че инвестирам в сребро

Коментар

• Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
                            Не е ли време за покупка гръцки акции ?
                            Има добри компании ,ако изключим банките разбира се .
                            Точно сега му е времето, най-много да спаднат с още 5-10 пункта, но възможноста за растеж е голяма, още почвече,че гърчолята ще си получат паричките . Както се казва купувай на лоши новини и продавай на добри, така се забогатява
                            Last edited by prectical; 03.08.2015, 13:44.

Коментар

може ако направиш един фонд със съдружници Волен Сидеров и Велизар Енчев те се имат с другарите от Сириза
                              Като гледам кой управлява БГ Ципурата изглежда съвсем поносим.

Коментар

къс или дълъг
                                Само дълго за през 10-20-30 цента

Да не остане само Черния Петър

Коментар

Working...
                                X