If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пазара е пълна Гавра, CVX само 5% надолу след тоя отчет и 46 долара петрол а индексите на 2% от all time high. Тия не не ги е страх от нищо, но най-вече се правят,че не ги е страх от дефлация, която е гарантирана на практика ако нещата не се променят много скоро - преди края на Август. В момента вкарвам кеш по 1000-2000 долара/евро в набелязани 10-тина силно разпродадени компании с потенциал не за дубъл а за 5-10 пъти ръст, търгувам нат.газ, сребро. Опитват се да ме обрулят но аз си очаквам подобни случки и стопове НЕ слагам
И като ти е гарантирана дефлацията защо да купуваш сребро? Май си контрарно настроен, но не спрямо пазара, а собствените си убеждения.
до коледа ги виждам 15-20% покачване на индексите , като вдигнат лихвите ще имаме корекция малко по ниски от сегашните нива.. и после който влязал влязал , предвиждам 10 години само нагоре
Пазара е пълна Гавра, CVX само 5% надолу след тоя отчет и 46 долара петрол а индексите на 2% от all time high. Тия не не ги е страх от нищо, но най-вече се правят,че не ги е страх от дефлация, която е гарантирана на практика ако нещата не се променят много скоро - преди края на Август. В момента вкарвам кеш по 1000-2000 долара/евро в набелязани 10-тина силно разпродадени компании с потенциал не за дубъл а за 5-10 пъти ръст, търгувам нат.газ, сребро. Опитват се да ме обрулят но аз си очаквам подобни случки и стопове НЕ слагам
Коментар