IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Mного сте се умълчали бе, не споделяте къде бръмчите..

Аз кихнах снощния грек на +6% ( да се чудиш кви оптимисти има ) па с тея мъни си взех сантандер преди малко.
    Плюс добра добавка на MLPL.
    Скрил съм се в засада по ниското за вале 17 липс опции чи са евтинки, да видим ще дойде ли до мене..
    Разглеждам и тези на MU-то и се ослушвам къде да застана на чакало ...

PS Nik5 , не бе ли ти мастъра по KORS...няма ли да спре да пада накрая, някакъв адвайз ?
    Last edited by pipbel; 30.06.2015, 21:41.

Коментар

• 2,950% 03.09.2024 Bulgaria ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Бе психо психо, ама по добро извинение/повод трудно може да се намери за една хуубавка дълбока корекция.
        Предпочитам да не падам под 1/3 кеш идните седмици/месеци.
        То извинения за корекция винаги могат да се намерят. Корекциите винаги започват от там където ги няма И винаги свършват след като вече са започнали.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          С всичко това искам да кажа че Гърция наистина няма значение освен чисто психологическо. Ако решите да отигравате ефекта на гръцкия фалит от късата страна ще загубите. Този ефект е чисто психологически, а такива ефекти водят до волатилност - понякога голяма волатилност - но не създават трендове.
          Бе психо психо, ама по добро извинение/повод трудно може да се намери за една хуубавка дълбока корекция.
          Предпочитам да не падам под 1/3 кеш идните седмици/месеци.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Накрая всички ще дойдете на моето, даже и ИвМакс
            Е чекай малко те си направиха 10% надолу последните седмици Ив макс не знам за какво се е панирал толкова ама аз съм ливъриджнат като банка и тези 10% надолу ако не внимавах щяха да ми унищожат капитала напълно

Коментар

От тази сутрин нямам къси
              Накрая всички ще дойдете на моето, даже и ИвМакс

Коментар

Гръцкия дълг е 300 милиарда, капитализацията в САЩ е 16 трилиона и още толкова в европа. Дори да приемем че всичките 300 милиарда се отпишат само и единствено от американската капитализация това би довело до загуба от 1,9%

Вчера американците паднаха с толкова заради неизбежния фалит на пуерто рико. И от там ще се отпишат едни 70 милиарда. До като тежеше само гръцката криза загубата в САЩ бе наполовина като даже имаше шанс да затворят на нула.
                и украина

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  Вчера щатите загубиха по 2-3% индексите им...това изглежда як екшън на фона на спокойствието в последните месеци....

ще поживеем ще видим, но един рязък спад (преди това може да има камшично нагоре движение) от примерно 15% ще прати доста хора за антидепресанти

Колкото и да е малка Гърция едно НЕ в неделя ще разтърси пазара много повече отколкото съботната изцепка на Ципрас с референдума... а не знам достойните демократи (всъщност финансирани отвън комунисти) от Сириза какви планове имат за референдума и колко честен и реален ще е всъщност.
                  Много по ми е интересно какво точно ще стане при вот да, с малко преднина примерно. Ясно е, че Ципрас ще подаде оставка и т.н. Но как ще реагират тези радикални левичари, които излизат през ден да манифестират против кредиторите. Аз мисля, че има сериозен риск гръцката държава да се разпадне и да започне нещо като гражданска война.

Отделно, че ще трябва да има нови избори, ами какво ще стане ако пак Сириза печели? И няма ли забавянето да бъде фатално. В безтегловността без правителство, нещата може лесно да ескалират до край.
                  Last edited by Fiscalist; 30.06.2015, 11:10.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                    Що бе Равен !?

Твойта стратегия не включваше ли 20 % къси !?
                    От тази сутрин нямам къси

Коментар

С всичко това искам да кажа че Гърция наистина няма значение освен чисто психологическо. Ако решите да отигравате ефекта на гръцкия фалит от късата страна ще загубите. Този ефект е чисто психологически, а такива ефекти водят до волатилност - понякога голяма волатилност - но не създават трендове.
                      Що бе Равен !?

Твойта стратегия не включваше ли 20 % къси !?

Коментар

Вчера щатите загубиха по 2-3% индексите им...това изглежда як екшън на фона на спокойствието в последните месеци....

ще поживеем ще видим, но един рязък спад (преди това може да има камшично нагоре движение) от примерно 15% ще прати доста хора за антидепресанти

Колкото и да е малка Гърция едно НЕ в неделя ще разтърси пазара много повече отколкото съботната изцепка на Ципрас с референдума... а не знам достойните демократи (всъщност финансирани отвън комунисти) от Сириза какви планове имат за референдума и колко честен и реален ще е всъщност.
                        Гръцкия дълг е 300 милиарда, капитализацията в САЩ е 16 трилиона и още толкова в европа. Дори да приемем че всичките 300 милиарда се отпишат само и единствено от американската капитализация това би довело до загуба от 1,9%

Вчера американците паднаха с толкова заради неизбежния фалит на пуерто рико. И от там ще се отпишат едни 70 милиарда. До като тежеше само гръцката криза загубата в САЩ бе наполовина като даже имаше шанс да затворят на нула.

Коментар

И какво сериозно развитие очакваш. Няма буря. Има приказване за буря.

Аз лично залагам поне 70% вероятност че тази волатилност която я видяхме вчера ще е най-страшното нещо което ще се случи.

Last edited by bertram; 30.06.2015, 10:19.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Според мен сериозното развитие ще е другата седмица. В момента сме в окото на бурята и само леко ни брули вихъра и. Няма как да минем без резки движения и в двете посоки.
                            И какво сериозно развитие очакваш. Няма буря. Има приказване за буря.

Аз лично залагам поне 70% вероятност че тази волатилност която я видяхме вчера ще е най-страшното нещо което ще се случи.

Коментар

• Според мен сериозното развитие ще е другата седмица. В момента сме в окото на бурята и само леко ни брули вихъра и. Няма как да минем без резки движения и в двете посоки.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• С всичко това искам да кажа че Гърция наистина няма значение освен чисто психологическо. Ако решите да отигравате ефекта на гръцкия фалит от късата страна ще загубите. Този ефект е чисто психологически, а такива ефекти водят до волатилност - понякога голяма волатилност - но не създават трендове.

Коментар

Working...
                                X