Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениеаз пък купих 100 BRASIL ETF на 28 и мисля да го чакам поне 10 нагоре.
И дивидента по сосен и откъм оценки са доста по съблазнителни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениекобос времента минаха zа мен
с лаина не се zанимавам
Но, ако съществуват наистина 30% ценови ограничения, не е ли по-добре да се лонгва утре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи де да знам, нали EUROBANK щеше да купува Алфа. Изобщо не ги гледам. Само ми се пречкат в GREK
с лаина не се zанимавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениекво е тва
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеLong Alpha Bank @ 0.16
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
аиде нема да каzвам пове4е
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеFMG е по добро zа тредванм, стига с теz браzилски лаина
http://finance.yahoo.com/news/deadbe...230000618.htmlЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКогато е най доброто в света и доста падне с него средната производствена цена - може би си заслужава.
Дълг на всеки олигопол е да защитава интереса си, като твърди вербално, че ще засипе пазара с продукция (за да охлади ентусиазма на нови играчи) и едновременно с това тихо и систематично и дисциплинирано да намалява предлагането при свиване на търсенето. Това, което са направили Вале не е в тяхна полза и интуитивно мисля не по тяхно желание. Единствената ми утеха е, че ще е още в по-голям ущърб за БиЕйчПи и Рио.
Щото имам акции на ВалеLast edited by Tkilata; 03.08.2015, 23:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКъде го Ив ?
Има златни ябълки на пазара, 2% под ма 200...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеТова, което я прави спорна инвестиция е фактът, че продаде 4 от мините си на китайци, а с парите от тях реазработва ново меганаходище. Мнозина се питат какъв е смисълът да продаваш разработена мина, а да рискуваш с нова. .
Коментар
Коментар