IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Половината брокери пак били спрели търговията последните няколко минути. Пълни шменти капели. Правя едни 10-20 милиона и повече няма да участвам в тези мизерии.
    Не си продал опции там, нали?

Коментар

• Половината брокери пак били спрели търговията последните няколко минути. Пълни шменти капели. Правя едни 10-20 милиона и повече няма да участвам в тези мизерии.

Коментар

• Уж бяха затворили голяма част от късите в GME преди време. Явно бързат да завършат Q-то...Стигна 120.
        Last edited by Lupus; 24.02.2021, 23:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
          GME
          91.70 USD+46.73 (+103.91%)

Сега ми е интересно дървените глави какво ще кажат
          Да видим утре на колко ще отвори, вече беше на $130 after market. Браво на кака Иветка!
          Last edited by Д.Петков; 24.02.2021, 23:22.

Коментар

• Бааа, егати чудото... а даже не е петък. Оставих си за адет 5 броя. Останалото разпродадох на 115 и на 109. Ясно беше, че дебилите по фондовете не са покрили и ще искат да натискат още надолу. Мислех обаче, че с тези евтини пари могат да чакат и да натискат надолу дълго време. Явно все пак някой се е предал и е покрил. Сигурно ще разберем какво е станало тези дни.

===

Сайта на wsb не работи.... цялата история е такава гавра с хората, че няма накъде. Гледайте интервюто с чорбаджията на IBKR. В прав текст си каза, че са спрели търговията, защото е нямало горна граница на цената.

... направо ми убиха кефа от търговията.
            Last edited by terziеv; 24.02.2021, 23:25.

Коментар

• GME
              91.70 USD+46.73 (+103.91%)

Сега ми е интересно дървените глави какво ще кажат

Коментар

• terziеv , държиш ли още GME?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

дано си продал
                  Тези планирам да ги държа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                    Вчера стана дума за спаците, че след сделка падат с около 30%. Видяхте ли днес Churchill capital CCIV? -45%! То днес не е нормален ден, ама направо изкърти. Не се сдържах и взех. Засега съм с 18%+. Може пък да се получи едно малко утешение в днешната касапница!
                    дано си продал

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Стискам палци, но мисля, че бъркаш. Това е една идея над NKLA и го виждам повече към 10, отколкото към 30.
                      Да, типичното ще е да опише мечи флаг и после да направи още едно шипче надолу до около $10 и там някъде да намери дъно преди да си тръгне нагоре. Но пазара хич не е нормален, и след като изпуснах входа при сума ти компании, вече веднага купувам спада и после ще добавям с къси путове като си нарисува дъното. Изобщо не мога да повярвам, че само от една година търгуваш, добре ги виждаш нещата.
                      За компанията: Загубили дебел договор, голям праз. Надявам се че много бързо ще си намерят нови клиенти, сигурен съм че ще има мераклии. Пък и сектора е супер горещ.
                      Не е препоръка, не съм казвал да се залага панелката и да сe купува Workhorse!
                      Last edited by Д.Петков; 24.02.2021, 23:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
                        Купих WKHS (Workhorse Group Inc) на $14.88, първи таргет $22.60, втори таргет на $31.

Много добро изглежда за дългосрочно, ще го мисля
                        Стискам палци, но мисля, че бъркаш. Това е една идея над NKLA и го виждам повече към 10, отколкото към 30.

Коментар

• Купих WKHS (Workhorse Group Inc) на $14.88, първи таргет $22.60, втори таргет на $31.

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Много добро изглежда за дългосрочно, ще го мисля
                          Last edited by Д.Петков; 24.02.2021, 19:37.

Коментар

• Направо не е християнско днес. Пак отмествам profit taker-ите нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              https://www.tradingview.com/chart/74e25XtM/

Коментар

• https://www.finviz.com/quote.ashx?t=PRLB&ty=c&p=d&b=1

Коментар

Working...
                                X