Първоначално изпратено от ford_perfekt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЕдин въпрос имам, ако някой може да ме информира.
- Може ли да се прехвърли USA акция, която я държа на Елана/Саксо/ Глобал трейдър в акаунт на Интерактив брокерс?Last edited by ford_perfekt; 01.06.2021, 17:12.
Коментар
-
Чак пък да кажа как е правилно... има много различни подходи и кой подход работи за тебе зависи много от теб самия, включително от отношението ти към риска и личната психология
Затова и не може да се копират успешните инвеститори и спекуланти
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеНе бих го нарекъл философия. И не съм уверен, че ще имам успех. Би ли дал съвет как е правилно да се действа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВчера продадох последните amc-та... на 20 и нещо. Само каката ги хваща на сами върха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Както са тръгнали могат скоро да постигнат цената преди сплита - 1.40.
А печелят или не, шефката им получава 500 хиляди годишно плюс 200 и нещо хиляди в опции ли беше, в пари ли - не помня точно. Щото видиш ли, жената ръководи екипа дето ще открие лека на лековете. Панацеята. Уроди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Както са тръгнали могат скоро да постигнат цената преди сплита - 1.40.
А печелят или не, шефката им получава 500 хиляди годишно плюс 200 и нещо хиляди в опции ли беше, в пари ли - не помня точно. Щото видиш ли, жената ръководи екипа дето ще открие лека на лековете. Панацеята. Уроди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеТия NOVAN продължават да потъват и недоумявам защо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИмаш ли някаква инвестиционна/спекулативна философия за тези спекулативни сделки?
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Може би, щото бачкат на загуба. Или това не е достатъчно основателна причина?То за толкова малко няма какво да го мисли човек.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВчера продадох последните amc-та... на 20 и нещо. Само каката ги хваща на сами върха.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Оооооо Кретан Йосич как си бе приятел.Жив ли си? Не пишеш нещо за атомките? Май си сгафил маймунке малка.Ама поне не ти е за първи път и не се плашиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
мазняр еврейски скоро и ти ще ревеееееееешшшшшш на индексите .
натика ли се у убиткойни еверйски хяхяхяхяхяхяяяяяяяя
натикай се и в индекси . скоро ще ти гледам сяйра
Коментар
Коментар