IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не че те лъже, а просто няма идея

Впрочем, лъже те, че е най-големия спец на света. Ама кой е виновен за тая работа? Тоя де лъже или тези де вѐрват

IvelinaJensen
    Junior Member Днес, 18:45

няма нужда да ми казваш, сама виждам на къде върви. А щяла до 100 стигне. Лъжат като дърти цигани

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение

виж жълтата трендлиния... пробита е опитва се да я тества но не успява образуват се върхове около 65,30 и веднага се сурва надолу ..може да се образува глава и рамене [ATTACH=CONFIG]n3742573[/ATTACH]
      няма нужда да ми казваш, сама виждам на къде върви. А щяла до 100 стигне. Лъжат като дърти цигани

Коментар

• Не е късно да ги шортнеш, ама трябваше да ме послушаш по-рано за дългите дюрации

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Eй, трябвало да шортна преди великден лтт че да ми тръгнат техите. Можех и по рано, ама...
        Дори днес и от двете на добро зеленко.

Открих и при amd, да не ми е самотна нвидията.
        Днес го гледам задрямало на ма200, ма ще се събуди, по солидно отгоре и требе се движи.

Коментар

виж жълтата трендлиния... пробита е опитва се да я тества но не успява образуват се върхове около 65,30 и веднага се сурва надолу ..може да се образува глава и рамене [ATTACH=CONFIG]n3742573[/ATTACH]
          кажи на проз език ква ти е прогнозата за нафтата

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

уж коридор нагоре па даунтренд па нам си ко си. Утре гадовете ще ми затворят нафтата служебно на стоп лоса като гледам
            виж жълтата трендлиния... пробита е опитва се да я тества но не успява образуват се върхове около 65,30 и веднага се сурва надолу ..може да се образува глава и рамене
            Click image for larger version

Name:	BRENTDaily.png
Views:	1
Size:	29.5 КБ
ID:	3742573
            Pip master

Коментар

задето поствам тук изтървах срута ти 63 56... там е съпротива на 1 час ..все пак сме в down trend така че таман в реда на нещата e
              уж коридор нагоре па даунтренд па нам си ко си. Утре гадовете ще ми затворят нафтата служебно на стоп лоса като гледам

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Eй, трябвало да шортна преди великден лтт че да ми тръгнат техите. Можех и по рано, ама...

Днес го гледам задрямало на ма200, ма ще се събуди, по солидно отгоре и требе се движи.
                то и amd ще е нагоре, но ще ъндърперформва почти всичко. qcom например. сега е време за индустрия. но ако още държиш типсовете, амд е супер вариант.

... виж играта с чинко солар

Коментар

• Eй, трябвало да шортна преди великден лтт че да ми тръгнат техите. Можех и по рано, ама...

Коментар

и срут след това
                    задето поствам тук изтървах срута ти 63 56... там е съпротива на 1 час ..все пак сме в down trend така че таман в реда на нещата e
                    Pip master

Коментар

след пробив на мечи флаг БРЕНТ прави пробив и дъно около 63 ...образува се малко дънце около 63 по високо дъно и цената се изстревлва за едни 60-70 тика северно
                      https://ibb.co/KNmjrck
                      [ATTACH=CONFIG]n3742473[/ATTACH]
                      и срут след това

Коментар

• след пробив на мечи флаг БРЕНТ прави пробив и дъно около 63 ...образува се малко дънце около 63 по високо дъно и цената се изстревлва за едни 60-70 тика северно
                        https://ibb.co/KNmjrck
                        Click image for larger version

Name:	BRENTM1dyno.png
Views:	1
Size:	11.2 КБ
ID:	3742473
                        Pip master

Коментар

• Айде смениха плочата баш като се нахендриг на нафтата и не успях да я разкарам заради почивните дни. Сега си потъва пред очите ми и аз съм безсилна.

"The OPEC+ decision, perhaps nudged along by increasing Iranian production heading to China, probably means we have seen the best of the oil rally now for the next few months," Jeffrey Halley of brokerage OANDA said.

Коментар

• На какво се базират прогнозите ви, че нафтата ще расте още (освен на изявления от анализатори). Гледам са решили да копат и да държат цените ниски.

Коментар

• Днес щеше да е поредният скучен ден - пак рекорди, пак гавра с кешовиците... обаче се случи нещо интересно. Роснефт не отразиха скока на нафтата.

Коментар

не разбрах. Защо дълъг вальор? Вчера я взех. Не се ли брои следващия работен ден?
                                Брой почивните за работни - парите никога не спят

Коментар

Working...
                                X