Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
днес забелязах от сутринта че нивото 33500 постоянно бута цената надолу (тва между другото е дъно от 5 на 1час ) и сега постоянно бута цената надолу... съпротива и слиза тегаво ...може да слезе още но няма закога да чакам ..за сметка на това брент доволно падна.. но аз бях зает да следя индекса
https://ibb.co/Sn850BQ
Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеYELL скочи тройно днес, продадох на $32 в премаркет, купих пак на $9.3
Ташунко със сапа , дай акъл за тези Yellow corp.. Молим.Last edited by terziеv; 06.04.2021, 23:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Дано успееш да излезеш навреме. Иначе поздравления за смелостта да скъсяваш в този пазар. За ОПЕК не си прав - срещата не дава мечи сигнали. Прави ми впечатление, че пут премиите на нафтовите компании днес не се качиха особено; пък и обемите са бая ниски.
OPEC решиха всеки месец да вдигат добива, в съответствие с отварянето на икономиките, това за мене е всичко друго само не и бичи сигнал. Да не говорим, че за мене при половината Свят затворен и не работещ, цена $60/барел е напълно неадекватна. Нормалната цена би трябвало да е $40 таван.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
terziеv Аз търся едни $10 ход надолу, не съм казвал че тия дни ще се затрие нафтата. Рано е още, макар че дългосрочно петрола съм го отписал с голямата задрасквачка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение...
Д.Петков, до колко мислиш че може да падне нафтата?
https://drive.google.com/file/d/1STi...ew?usp=sharing
terziеv Аз търся едни $10 ход надолу, не съм казвал че тия дни ще се затрие нафтата. Рано е още, макар че дългосрочно петрола съм го отписал с голямата задрасквачка.Last edited by Д.Петков; 05.04.2021, 23:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеС това би трябвало също да могат да се изкарват пари, особено в днешно време -- търсенето на лъжи е огромно
Не че и предлагането е малко, де
Да, да, верно каза, че искаш да продадеш в петъка... Чакай да те отблокирам, че си ми в черния списък и рядко чета какво пишеш
Д.Петков, до колко мислиш че може да падне нафтата?
Коментар
-
Идеята ми беше да чакам да съсипят потока, ама аko утре Газпром слезе с едно 5%, ще налазя още тази седмица.
===
Петков, слуховете за кончината на нафтата са силно преувеличени. Чудесна премия дръпна, ама все си мисля, че щом слънчицето заиграе, няма да могат да удържат народеца от телевизора.Last edited by terziеv; 05.04.2021, 21:53.
Коментар
-
С това би трябвало също да могат да се изкарват пари, особено в днешно време -- търсенето на лъжи е огромно
Не че и предлагането е малко, де
IvelinaJensen
Junior Member Днес, 19:09
тия дето верват са виновни. Давай да се лъжем всички като за световно па да видим до къде ще я докараме. А аз как мога да лъжа.... чак се плаша от себе си.... После като си призная, че съм излъгала хората не ми вярват, а продължават да си вярват на лъжата. Сметай колко е била изкусна.
Но моят проблем с нафтата е, че изключих че идва почивни дни и не продадох като беше отворена борсата. От тогава минаха прекалено много дни, достатъчно за да ме занули. Дори не аз съм виновна, а разсеяността ми.Last edited by Money; 05.04.2021, 21:22.
Коментар
-
значи тези които правят прогнози може и да са прави и да стигне и дори 100 само че какво те топли тебе ако си влязла на връх и падне с 20 усд ..така че да...може да върне след кратък рейндй и да потегли нагоре а може и да падне с много ...но какво му пука на анализатора той не ги търгува ..така че ..прави си прогнозите сама сложи си една МА на цената да ти показва кога си в trend и кога не и се ослушвай на седмични върхове и дъна те много често връщат ценатаPip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе че те лъже, а просто няма идея
Впрочем, лъже те, че е най-големия спец на света. Ама кой е виновен за тая работа? Тоя де лъже или тези де вѐрват
Но моят проблем с нафтата е, че изключих че идва почивни дни и не продадох като беше отворена борсата. От тогава минаха прекалено много дни, достатъчно за да ме занули. Дори не аз съм виновна, а разсеяността ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение...
Петрола почнах да го скъсявам от вчера, вече имаше сигнал, ама ще дам и подробности че веднага пак ще скочат да ми обясняват колко съм прос`.
Къс PUT на SCO (ProShares -x2 UltraShort Bloomberg Crude Oil) 16-ти Април`21. Нямаше по-близък падеж, в случая ИСКАМ да ме упражнят, защото иначе ETF-a не се предлага на ритейлъри да го купуват... https://drive.google.com/file/d/1ffJ...ew?usp=sharing
Айде ся да видим, мойте $5К срещу $5К на кака Иветка. Ще има ли каца с мед за мойто мече, щото бичето на кака го виждам останало гладно и мършаво .
Гледах днеска за фундамента какво пише по разни източници които следя и ето малко цитати, като не броим че Иран е вдигнал добива за към Китай, пък и имало някакви приказки Байдън да им маха санкциите.
Шистаците от месец вече са под пара, щото сегашните цени напълно ги устройват, а те нямат споразумения ни с OPEC, ни с никой:
"Of note is also the ongoing expansion of drilling activity stateside. According to oilfield services provider Baker Hughes, the US rig count increased by 6 units to 324 last week. This could potentially result in oversupply and knock down oil prices"
"In other news, oil-exporting countries have already begun to fight for buyers, a signal of tepid demand. According to the media, Nigeria, Africa’s largest oil producer, set a discount on oil prices in an effort to boost sales. Moreover, Angola, another African country, was reported to have been unable to meet its April oil sales target."
Last edited by Д.Петков; 05.04.2021, 21:17.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар