IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как е почивното време в Сащ. Петък 02.април почивен ли е ? Отваряне вторник 06.април , правилно ли е ?

Коментар

• Това кешът вече съвсем даде фира. С тия скокове всеки ден, постоянно трябва да дърпам от марджина, за да го държа на ~20%.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
        Малее деа и нафтата. Егати и движенията
        Движения като движения,след силната съпротивата на $68, която две поредни години не може да бъде пробита а,именно през 2019,2020 ще се разходи да провери подкрепата на $52,като преди това може да се помота около $57.Това е техническата картинка.
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Малее деа и нафтата. Егати и движенията

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
            А и икономиката в момента не цъфти и да вързва. На кой му се работи вече. Това е демоде . С това раздаване на пари и помощи доста сериозно вредят на малките бизнеси. Навсякъде се търсят ниско платени работници, но никой не му се работи за стотинки ( с които нищо не може да си купи вече ).
            Това е добре за момента. Ако не се движим, вирусът няма да ни забележи и ще си тръгне от тука от скука.
            Общо взето това е надиграване по адаптивност. Да речем, че вирусът се адаптира с една мутация на седмица.
            Теоретично, ние хората бихме могли да се адаптираме още по-бързо. Можем всеки ден да си променяме поведението, в няколко добре тренирани режима, както се обличаме според времето. Всъщност на нас не ни е проблемът да си сменяме поведението. Проблемът е да го пазим за 2 седмици. За което вече си плащаме втора година.
            За да спестиш седмицата, прецакваш годината. Ето това е да си скъп на триците, евтин на житото.
            Last edited by jori; 31.03.2021, 21:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
              Панталеев, я дай, моля, 5-6 компании, от които си доволен в качеството на клиент. Реален бизнес, не онлайн шитни.
              аз съм доволна от всички, които съм купила евтино, и съм продала скъпо. Включително и Nikola )))))))

Коментар

• Панталеев, я дай, моля, 5-6 компании, от които си доволен в качеството на клиент. Реален бизнес, не онлайн шитни.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                  Чисто графично и спекулативно нещо не ми харесва СП500.Поставям плитки стопове на всички краткосрочни дълги позиции от м.март на акциите.Оставям само дългите позиции на долара.
                  Някой на подобно мнение
                  Аз съм от аматъорите ( спекулант основно за момента ) ... и от цял ден пулене по графиките и на мен не ми харесва как вървят нещата и в момента съм на изчакване. Чопля по-малко всеки ден колкото да си загубя времето ама не смея нищо по-сериозно. Днес Байдън уж ще говори за какво ще харчат парите и в такива моменти гледам да стоя далече.

"President Joe Biden will unveil a $2.25 trillion U.S. infrastructure plan Wednesday"

Имам съмнения, че може да натиснат технологичните още надолу, а от там и всичките индекси да отидат надолу.

А и икономиката в момента не цъфти и да вързва. На кой му се работи вече. Това е демоде . С това раздаване на пари и помощи доста сериозно вредят на малките бизнеси. Навсякъде се търсят ниско платени работници, но никой не му се работи за стотинки ( с които нищо не може да си купи вече ).
                  Last edited by pantaleev; 31.03.2021, 17:20.

Коментар

• Чисто графично и спекулативно нещо не ми харесва СП500.Поставям плитки стопове на всички краткосрочни дълги позиции от м.март на акциите.Оставям само дългите позиции на долара.
                    Някой на подобно мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                      Зайко най- ги разбира нещата... като него друг няма на светът

Слушай Зайко какво казва и те чакат милиони

Терзайко е пълен булшит,не че и аз съм някакъв капацитет,но поне не се пъна по форумите да се правя на всезнайко

Коментар

• Зайко най- ги разбира нещата... като него друг няма на светът

Слушай Зайко какво казва и те чакат милиони

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Щом оценка от 5% капа на американския му събрат ти се виждат множко - шорти, твое си право.

Коментар

• Много силен ръст на Dow Jones в месец Март.2021 , + 7%, само за един месец. Преди 7-10% върху целия управляван капитал беше хубав резултат за цяла година, а сега само за месец.

Коментар

• Преди една минута си продадох всички COTY-та на 8.99. 31% за 4 месеца и 11 дни от първата покупка.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                              Може да е нещо елементарно, но си признавам, че нямам идея кой е този американски събрат? Пък и имах предвид, че ще съм дълъг - продажба на путове (bidu?) извън парите.
                              Някое от тези ще е https://finviz.com/screener.ashx?v=1...n&o=-marketcap
                              но кое - нямам идея. Пробвай с "I am feeling lucky"

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Аз наглеждам и тия VIAC (ViacomCBS Inc.) и DISCA / DISCK (Discovery Inc.), ако заформят хубави дъна може да се включа. Потенциала май е по-голям отколкото при BIDU, не че и то не става.
                                Премиите на биду бяха по-сочни. 100, падеж май x 0.92. Десет шитнах. Минимален риск. Просто ще ги затворя, ако стане сур.

===

ъпдейт: затворих половината на 40% плюс, че да не насилваме маржина. Баси печатницата за пари, направо не е християнско.
                                Last edited by terziеv; 29.03.2021, 22:21.

Коментар

Working...
                                X