IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не е единствения начин да се правят пари, но коства по-малко усилия и нерви. Но подбора на такива компании не е лесна работа

А спекулата си е примамлива, но ти поне не мислиш (както много други), че това е единствения начин да се правят пари "в този пазар"

Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
    Прав е Money да се купуват сериозни, растежни компании дългосрочно. Лека-полека натам вървя, ама пуста спекула - влече ме.

Заекът изкача всеки ден, само следи форума Преди няколко дни отблокирах всички и сега гладам заека

Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
    Иначе, спокойно! До една година ще изскочи заек от тоя храст.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

и на мен не ми дреме - важното е че съм на плюс. Ама това не значи че не е дразнещо като продадеш и малко след това да отскочи.
      Интерено как от стотинки напраи стотачки - преди ли излъга или сега ))))
      Туй на ужким е купил и продал, неговия брокер не предлага биткойна

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        И преди го писах - не ми дреме за койна. Ако ще да ходи до милион.... или до нула. Без мен. Нещо като Теслата. Не казвам, че съм прав, а че не е за мен.

Просто не се стърпях да не изкарам няколко сигурни стотачки. Бях го турнал да прибира печалбата на 40 001. Късо да играя ме е страх и затова не ги скъсявам на Мунчо шитните, но наплюе ли нещо - 100% гарантирана печалба и трябва да си дълъг. Нафта, злато, банки, gme... Нереално достоверен анти индикатор. Само ЕД му е конкуренция, ама за жалост не пише вече. Има и други ценни идентификатори тук, ама на тях не можеш разчита за конкретни компании, защото явно знаят каква стока са и се пазят да не станат за лесно измерим резил.
        и на мен не ми дреме - важното е че съм на плюс. Ама това не значи че не е дразнещо като продадеш и малко след това да отскочи.
        Интерено как от стотинки напраи стотачки - преди ли излъга или сега ))))

Коментар

• И преди го писах - не ми дреме за койна. Ако ще да ходи до милион.... или до нула. Без мен. Нещо като Теслата. Не казвам, че съм прав, а че не е за мен.

Просто не се стърпях да не изкарам няколко сигурни стотачки. Бях го турнал да прибира печалбата на 40 001. Късо да играя ме е страх и затова не ги скъсявам на Мунчо шитните, но наплюе ли нещо - 100% гарантирана печалба и трябва да си дълъг. Нафта, злато, банки, gme... Нереално достоверен анти индикатор. Само ЕД му е конкуренция, ама за жалост не пише вече. Има и други ценни идентификатори тук, ама на тях не можеш разчита за конкретни компании, защото явно знаят каква стока са и се пазят да не станат за лесно измерим резил.

Коментар

Уникален! Непогрешим!

Предвид безупречно работещият антииндикатор, малко ме е яд, че не направих по-сериозен залог.
            и аз продаох Terzo, ама при мен не бяха чак стотинки. И сега ако пак тръгне нагоре, което май вече се случва МНОГО ще ме е яд.
            Мда, моите продадени алтове разбира се избушиха.
            Last edited by IvelinaJensen; 26.05.2021, 16:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Май всеки сплит срива цената. Епъл паднаха към 20%, Тесла към 40 след сплитовете си. Има много по-знаещи от мен във форума - те да кажат причината, че и на мен ми е интересно.

Акциите не са ти изчезнали. При мен се виждат в account window, но да - от монитора бяха изчезнали и си ги добавих отново.
              Конвертирането е 1:10, а което не се дели на 10 са го продали на текуща цена.

появиха се на екрана, бройката е дробна - явно можело и така.

Моите впечатления са че правия сплит по-скоро качва леко цената. Тук може би проблемът е, че е обратен. Ама чак пък с 40% да я срине.... Май по-скоро другата новина, че ще търсят финансиране и направила белята.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Да, аз пострадах от тоя Novan. Така и не разбрах защо тоя сплит срина цената. Имаш ли обяснение?
                Освен това акциите са ми изчезнали от портфолиото и не мога да разбера как точно са конвертирани, защото при моят брокер не се търгуват части от акции а броят на моите не се делеше на 10
                Май всеки сплит срива цената. Епъл паднаха към 20%, Тесла към 40 след сплитовете си. Има много по-знаещи от мен във форума - те да кажат причината, че и на мен ми е интересно.

Акциите не са ти изчезнали. При мен се виждат в account window, но да - от монитора бяха изчезнали и си ги добавих отново.
                Конвертирането е 1:10, а което не се дели на 10 са го продали на текуща цена.

Коментар

Вкарах едни стотинки на 34. Разкъсван съм между убеждението си,че там не ми е работа и тъпотата на Мунчо - безпогрешният антииндикатор. На 40 и под 30 ще бягам.
                  Уникален! Непогрешим!

Предвид безупречно работещият антииндикатор, малко ме е яд, че не направих по-сериозен залог.
                  Last edited by terziеv; 26.05.2021, 12:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
                    Сякаш не стигаше, че Meten Edtechx Education Group (METX) пуснаха нови акции за 40 млн. по доларче всяка и си разводниха цената, та вчера и Нован (NOVN) направиха сплит 1:10 и цената им слезе с 40%. Честито на печелившите!

Прав е Money да се купуват сериозни, растежни компании дългосрочно. Лека-полека натам вървя, ама пуста спекула - влече ме.
                    Да, аз пострадах от тоя Novan. Така и не разбрах защо тоя сплит срина цената. Имаш ли обяснение?
                    Освен това акциите са ми изчезнали от портфолиото и не мога да разбера как точно са конвертирани, защото при моят брокер не се търгуват части от акции а броят на моите не се делеше на 10
                    Last edited by IvelinaJensen; 26.05.2021, 11:28.

Коментар

• Сякаш не стигаше, че Meten Edtechx Education Group (METX) пуснаха нови акции за 40 млн. по доларче всяка и си разводниха цената, та вчера и Нован (NOVN) направиха сплит 1:10 и цената им слезе с 40%. Честито на печелившите!

Коментар

• Terzo, продаде ли шиткойните

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
                          За новобранците спекуланти да напомня, че следващия Понеделник е почивен ден и да внимават с Петъчните позиции.
                          За бога братя на купувайте. Ала Димитър Попов.
                          Какво толкова нека купуват то ще има само upupppp чак до Каракас Hola Тарикати.

Коментар

• За новобранците спекуланти да напомня, че следващия Понеделник е почивен ден и да внимават с Петъчните позиции.

Коментар

• след спада ДОВ коригира и забележете господа отива точно където е чеrната хоризонтална линия ...там са точно дъната от 30 мин графика които са играли ролята на подкрепи при възходящият trend но след спада бив6aтеa подкрепа се превръщат в съпротива i вече пречи на цената да се покачва поне за 50-60 тика
                              Click image for larger version

Name:	syprotiwa.png
Views:	1
Size:	7.2 КБ
ID:	3764519

https://ibb.co/Gp9kF7T
                              Pip master

Коментар

• след пропадането на цената се образува рейндj или подобие на мечи флаг
                                Click image for larger version

Name:	US30M1flag.png
Views:	1
Size:	25.1 КБ
ID:	3764494
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X