IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение

Честито на печелившите! И аз много им се чудих ... ама само с чуденето си останах. Но така или иначе това си беше рулетка с тях и никога не бих сложил някаква по-смислена сума.

Pre-market $26.34 +$5.27 (+25.01%)
    Смислена сума и аз не сложих - 50 парчета за спорта и мечтата, но при такъв скок се лиших от мечти. Не издържах и взех тези бързи 500 зелени. Иначе съм ходлър, ама сега какво ми станá...

Коментар

• Някой ще провери ли как върви COG днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Към този момент изчакването е най-добрата стратегия.Не ме интересува кой колко повече направил от мен понеже добре си спомням преди 14 г същите глупости говореха и после реваха.Спомням си на едно парти на ИП ни поканиха 35-40 човека от клиентите им и там имаше един младеж който беше взел заем,заложил апартамента и купил и направил репо.Горкият още беше на хапчета.Та като се развихри алчноста винаги се сещам за него.
        мазняр еврейски скоро и ти ще ревеееееееешшшшшш на индексите .

натика ли се у убиткойни еверйски хяхяхяхяхяхяяяяяяяя

натикай се и в индекси . скоро ще ти гледам сяйра
        Last edited by the architect; 24.05.2021, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
          Някой има ли идея кой освен гърците и китайците карат иранската нафта?
          Севрнокорейците.

Коментар

• Някой има ли идея кой освен гърците и китайците карат иранската нафта?

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
              Винаги съм мечтал за нещо космическо. Взех Virgin Galactic на 16,16. Малко взех, но от сърце! Ся ще видим крива ли е ракетата и какво ѝ пречи.
              Честито на печелившите! И аз много им се чудих ... ама само с чуденето си останах. Но така или иначе това си беше рулетка с тях и никога не бих сложил някаква по-смислена сума.

Pre-market $26.34 +$5.27 (+25.01%)
              Last edited by pantaleev; 24.05.2021, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Към този момент изчакването е най-добрата стратегия.Не ме интересува кой колко повече направил от мен понеже добре си спомням преди 14 г същите глупости говореха и после реваха.Спомням си на едно парти на ИП ни поканиха 35-40 човека от клиентите им и там имаше един младеж който беше взел заем,заложил апартамента и купил и направил репо.Горкият още беше на хапчета.Та като се развихри алчноста винаги се сещам за него.
                ИП е инвестиционен посредник, а не Исторически Парк надявам се

Коментар

• Вкарах едни стотинки на 34. Разкъсван съм между убеждението си,че там не ми е работа и тъпотата на Мунчо - безпогрешният антииндикатор. На 40 и под 30 ще бягам.

Коментар

• Терзо, взе ли койни?

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Аз такова изказване не намирам, но за сметка на това намирам съвет, да взимаме яко кинти назаем и да ги набиваме по борсите. Сигурно има известен резон, но като си спомня как гърмяха репа едно време, нещо не мога да го възприема това.

На тукашния форумен raydalio също не му фащам вяра, щот го гледам вчера как компетентно се изказа в има-няма стотина теми. Норма ли гони, рекорд ли някакъв!?

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
                        Рей Далио вчера каза, че очаква инфлацията да удари 50% до края на годината.
                        Аз такова изказване не намирам, но за сметка на това намирам съвет, да взимаме яко кинти назаем и да ги набиваме по борсите. Сигурно има известен резон, но като си спомня как гърмяха репа едно време, нещо не мога да го възприема това.

На тукашния форумен raydalio също не му фащам вяра, щот го гледам вчера как компетентно се изказа в има-няма стотина теми. Норма ли гони, рекорд ли някакъв!?

Коментар

• Това наистина ли го е казал така, с петдесетте процента или ти пак нещо съчиняваш? Защото е сто пъти по-лесно да каже многозначително, "чакайте инфлация!". И инфлацията като се дигне от 1.25% през 2020 на 2.25% през 2021 и да каже: видяхте ли какво ви казах!

Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
                            Ротацията към нафта/всякакви суровини, че донякъде и към имоти и благородни метали е още съвсем съвсем в началото. Невероятно е колко народ отказва да повярва на лъжливите си очи и ще има да гони Михаля есента.

Коментар

• Рей Далио вчера каза, че очаква инфлацията да удари 50% до края на годината.

Коментар

• И още нещо по темата. Точно сега попадам на книга озаглавена Why Pride Matters More Than Money

Защо гордостта е по-важна от парите

Коментар

Working...
                                X