If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честито на печелившите! И аз много им се чудих ... ама само с чуденето си останах. Но така или иначе това си беше рулетка с тях и никога не бих сложил някаква по-смислена сума.
Pre-market $26.34 +$5.27 (+25.01%)
Смислена сума и аз не сложих - 50 парчета за спорта и мечтата, но при такъв скок се лиших от мечти. Не издържах и взех тези бързи 500 зелени. Иначе съм ходлър, ама сега какво ми станá...
Към този момент изчакването е най-добрата стратегия.Не ме интересува кой колко повече направил от мен понеже добре си спомням преди 14 г същите глупости говореха и после реваха.Спомням си на едно парти на ИП ни поканиха 35-40 човека от клиентите им и там имаше един младеж който беше взел заем,заложил апартамента и купил и направил репо.Горкият още беше на хапчета.Та като се развихри алчноста винаги се сещам за него.
мазняр еврейски скоро и ти ще ревеееееееешшшшшш на индексите .
натика ли се у убиткойни еверйски хяхяхяхяхяхяяяяяяяя
Винаги съм мечтал за нещо космическо. Взех Virgin Galactic на 16,16. Малко взех, но от сърце! Ся ще видим крива ли е ракетата и какво ѝ пречи.
Честито на печелившите! И аз много им се чудих ... ама само с чуденето си останах. Но така или иначе това си беше рулетка с тях и никога не бих сложил някаква по-смислена сума.
Към този момент изчакването е най-добрата стратегия.Не ме интересува кой колко повече направил от мен понеже добре си спомням преди 14 г същите глупости говореха и после реваха.Спомням си на едно парти на ИП ни поканиха 35-40 човека от клиентите им и там имаше един младеж който беше взел заем,заложил апартамента и купил и направил репо.Горкият още беше на хапчета.Та като се развихри алчноста винаги се сещам за него.
ИП е инвестиционен посредник, а не Исторически Парк надявам се
Вкарах едни стотинки на 34. Разкъсван съм между убеждението си,че там не ми е работа и тъпотата на Мунчо - безпогрешният антииндикатор. На 40 и под 30 ще бягам.
Аз такова изказване не намирам, но за сметка на това намирам съвет, да взимаме яко кинти назаем и да ги набиваме по борсите. Сигурно има известен резон, но като си спомня как гърмяха репа едно време, нещо не мога да го възприема това.
На тукашния форумен raydalio също не му фащам вяра, щот го гледам вчера как компетентно се изказа в има-няма стотина теми. Норма ли гони, рекорд ли някакъв!?
Рей Далио вчера каза, че очаква инфлацията да удари 50% до края на годината.
Аз такова изказване не намирам, но за сметка на това намирам съвет, да взимаме яко кинти назаем и да ги набиваме по борсите. Сигурно има известен резон, но като си спомня как гърмяха репа едно време, нещо не мога да го възприема това.
На тукашния форумен raydalio също не му фащам вяра, щот го гледам вчера как компетентно се изказа в има-няма стотина теми. Норма ли гони, рекорд ли някакъв!?
Това наистина ли го е казал така, с петдесетте процента или ти пак нещо съчиняваш? Защото е сто пъти по-лесно да каже многозначително, "чакайте инфлация!". И инфлацията като се дигне от 1.25% през 2020 на 2.25% през 2021 и да каже: видяхте ли какво ви казах!
Рей Далио вчера каза, че очаква инфлацията да удари 50% до края на годината.
Ротацията към нафта/всякакви суровини, че донякъде и към имоти и благородни метали е още съвсем съвсем в началото. Невероятно е колко народ отказва да повярва на лъжливите си очи и ще има да гони Михаля есента.
Коментар