If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като искаш бразилски си вземи хеджиран етф. Имаше един, сега не ми се търси точно как се казваше. Но тогава поне спада на валутата им няма да те удря силно. А валутата им има голяма вероятност да продължи да пада следващите години. Дори и пазара им да почне да се качва.
Eee, ай речи де, няма теглим с ченгел.
Маляшки г...а не ме интересуват, ма бразилейро ...кат не е браса, какво друго те изкушава ?
Аз отскоро си следвам смол кап brf по урвата, сякаш не ме влекат индивидуални папири..
като искаш бразилски си вземи хеджиран етф. Имаше един, сега не ми се търси точно как се казваше. Но тогава поне спада на валутата им няма да те удря силно. А валутата им има голяма вероятност да продължи да пада следващите години. Дори и пазара им да почне да се качва.
Маляшки г...а не ме интересуват, ма бразилейро ...кат не е браса, какво друго те изкушава ?
Аз отскоро си следвам смол кап brf по урвата, сякаш не ме влекат индивидуални папири..
Този е интересен ETF, кажи някой подобен за Индия.
Junk assets, шитс. Дори гръцка шлака взимам, бразилска също.
Нямам препоръка
Ако имаш предвид гилд, далеко си от истината.
При абви наближава скоро клифа, те затова извадиха такива луди пари скоро за друг биотех.
Гилиъд не са на такъв зор близките години.
Да, вярно забравих най-добро продаваното лекарство до миналата година. Значи три компании са заплашени Амген, Рош и Абввие.
Ей, тоя GILD е най-любимата акция на форума
Дебнем поставя много интересна тема за размишления Като изтече патента наливаме огромни кинти и излиза нещо ново, което ако е шит праща компанията в канала. Толкоз ли е просто в този сектор?
Кой патент то Совалди е от миналата година има още 19 години. Можем да се пенсионираме с нея
Коментар